اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[آموزش]استفاده از محیط رزبری پای در کامپیوتر شخصی با شبکه کردن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

[آموزش]استفاده از محیط رزبری پای در کامپیوتر شخصی با شبکه کردن

سلام
    من به تازگی برد رزبری رو گرفتم و میخوام کاررو باهاش شروع کنم ...
    همون اول که برد رو تهیه میکنیم برای راه اندازیش باید لوازم جانبی از قبیل کیبورد ،ماوس ، کابل htmi ، یه نمایشگر و.... بگیریم تا راه اندازی و استفاده کنیم ازش ...
    دنبال یه راه حل بودم که از این سیم بندی اینا خلاص شم (انصافا خیلی مصیبه ) با یکم تحقیق فهمیدم به راحتی میتونم رزبری و لب تابمو شبکه کنم و از سیستم شخصیم برنامه نویسی و همه کارهارو انجام بدم ... (خیلی شیک و مجلسی الان فقط یه برد رزبری رو به تغذیه وصل میکنم و بقیه کارهارو رو لب تابم انجام میدم)
    خوب روش کار رو بگم شاید بقیه هم استفاده کردند :
    سری اول باید همه لوازم جانبی لازم برای راه اندای رزبری رو وصل کنیم بعد از شبکه کردن دیگه احتیاجی به اون ها نخواهد بود .
    برای شبکه کردن رزبری و کامپیوترمون نیاز هست که هردوشون به یک مودم وصل بشند (راه ها زیاده من فقط شبکه کردن از طریق مودم رو میگم )

با توجه به اینکه مودم خودمو مک فیلتر کردم خالی از لطف نیست بدونیم برای پیدا کردن مک ادرس رزبری پای باید چیکار کنیم :

- درترمینال رزبری کد ifconfig رو وارد و اینتر میزنیم

link encap مک ادرس زربری مون هست که با وارد کردن تو لیست مک مودم میتونین رزبری رو به مودم وصل کنید . الان هم کامپیوتر و هم رزبری پای به یک مودم وصل هستند .

برای شبکه کردن نیاز به دو نرم افزار VNCSERVER و Putty داریم که باید تو کامپیوتر شخصیمون نصبشون کنیم :

دانلود VNCSERVER
    دانلود Putty

اول باید ip برد رزبری رو در بیاریم برای این کار در ترمینال رزبری کد hostname -I رو وارد میکنیم :

جهت استفاده از نرم افزار Putty باید ارتباط ssh رو در رزبری فعال کنیم تا بتونیم کامپیوتر رو به رزبری وصل کنیم ...
    برای اینکار از مسیر Preference >>>>raspberry pi configuratio رو انتخاب میکنیم و در صفحه باز شده از سربرگ interfaces ارتباط ssh رو enable میکنیم .

خوب برمیگردیم به سیستم و نرم افزار Putty رو باز میکنیم ip رزبری رو وارد کرده و گزینه connect رو میزنیم

در صفحه باز شده
    login as: pi
    password:raspberry
    رو وارد میکنیم .

پس از وصل شدن کد vncserver رو تایپ و اینتر میزنیم ... در اینجا ip و پورت مورد نظر رو به ما اعلام میکنه و با اون ما میتونیم از طریق نرم افزار vnc به برد رزبری وصل بشیم

خوب نرم افزار vnc viewer رو باز میکنیم ip رو وارد میکنیم که همونجور که میبینید ip من 192.168.1.175:3 هستش

گزینه کانکت رو میزنیم در ورود یوزرنیم و پسوورد رو خواهد خواست که باز در یوزر pi و در پسوود raspberry رو وارد میکنیم .

خوووب همونطور که مشاهده میکنید به صورت کامل وارد برد رزبری پای شدیم و از این به بعد میتونیم همه کاراهامون رو روی کامپیوتر با رزبری پای انجام بدیم ...

حالا به راحتی میتونیم همه اتصالات رزبری رو برداریم فقط تغذیه شو وصل کنیم و از کار کردن باهاش لذت ببریم

امیدوارم این اموزش به دردتون خورده باشه چون انصافا مشکل منو خیلی حل کرد ...موفق باشید
    جدیدترین ویرایش توسط علی چمانی; ۱۵:۰۵ ۱۳۹۶/۰۷/۰۱.
لطفا صبر کنید...
X