اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

* برنامه نویسی برای ADC خارجی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : * برنامه نویسی برای ADC خارجی

سلام .................

اول عذرخواهی میکنم بابت اینکه این پست رو بدون پاسخ گذاشتم .. (البته بهتر شد چون جناب بادامی نجات ســــــــــــــنگ تموم میذارن معمولا..) این چند روزه کلا توی انجمن نبودم .. شرمنده ..

بعد یه سوتال .. من موارد رو بررسی میکردم که به این سوال برخوردم .. الان برنامه ی چی رو میخواید بنویسید؟ (این سیستم پروتئوس نداره تا مدار رو ببندم .. برای تست باید تا 4 که دسترسی به سیستم خودم پیدا میکنم؛ منتظر بمونم ..) برنامه رو که نگاه میکردم تقریبا متوجه شدم اما در مجموع نه .. این مطلب درسته که یکی از Key Word هایی که برای این آیسی عنوان میکنن Microprocessor Interfacing هست .. حتی شرکت Harris توی توضیحاتش در مورد این آیسی اینطور عنوان کرده که بیشتر در سازوکارهای I/O Map و Memory Map از این Interfacing استفاده میکنن که معقول هم هست ..

اما الان من این مداری که شما (جناب بادامی نجات..) گذاشتید در پست اول توضیحاتتون در مورد برنامه (یا بهتر بگم .. پست دومتون..) رو نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم .. یه میکرو سوئیچ گذاشتید به این قصد که احتمالا نمونه برداری آنالوگ رو از ورودی Vin توجیه کنید (اگه اشتباه میکنم بگید ..) بعد هم اونطرف خروجی 8 بیت آیسی رو دادید به میکرو و اختصاصا به یک پورت .. خب الان از این برنامه چه هدفی دنبال میشه؟ من این جای موضوع رو متوجه نمیشم .. ممکنه کمی توضیح بدید .. ممنونم .. موفق باشید ..
    دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

یک سوال از اساتید محترم

من تا اونجا که تو خاطرم هست چند مدل ADC مختلفی که دیدم همشون علاوه به ولتاژ مرجع مثبت به ولتاژ مرجع منفی هم نیاز داشتن

چون اصولا سیگنال صوتی، bypolar است

آیا این آیسی به ولتاژ منفی نیاز نداره و خودش تولید میآ‌کنه؟

چون در این مورد بحثی نشده بود گفتما :biggrin:

دیدگاه

ما الان من این مداری که شما (جناب بادامی نجات..) گذاشتید در پست اول توضیحاتتون در مورد برنامه (یا بهتر بگم .. پست دومتون..) رو نمیتونم باهاش ارتباط برقرار کنم .. یه میکرو سوئیچ گذاشتید به این قصد که احتمالا نمونه برداری آنالوگ رو از ورودی Vin توجیه کنید (اگه اشتباه میکنم بگید ..) بعد هم اونطرف خروجی 8 بیت آیسی رو دادید به میکرو و اختصاصا به یک پورت .. خب الان از این برنامه چه هدفی دنبال میشه؟ من این جای موضوع رو متوجه نمیشم .. ممکنه کمی توضیح بدید .. ممنونم .. موفق باشید ..
        حسام عزیز سلام....

این پروژه به هیچ وجه کامل نیست. من این سخت افزار و شماتیک رو بستم که دوستمون یک کم آشنا بشه و خودشون کارا رو پیگری کنه و برنامه رو بنویسه.(چون هدفش یادگیری و بهتره خودش هم زحمت بکشه) اون کلید رو هم گذاشته بودم واسه تست مدار که فراموش کردم برش دارم. من نخواستم یه برنامه کاملی رو بنویسم و یه نمونه برنامه کوچیک گذاشتم تا دوستمون که مشتاق کار کردن بودن با نحوه راه اندازیش آشنا بشن و برنامه رو تکمیل کنن.
        ان شالله شاید آخر همین تایپیک به یه نتایج خوب برسیم و یه پروژه کاملی ارائه بدیم.
        فایل های پیوست شده

دیدگاه

ممنــــــــــــــــون .

من برنامه و سخت افزار رو بستم ، کاملا جواب گرفتم . عالی بود . بازم متشکرم .

دیدگاه

ســـــــــــلام .

چه تاپیک خوبی باز شده . خسته نباشید .

کسی اینجا تا حالا با IC AD574 کار کرده ، اگه برنامه اش رو نوشتید ، لطفا توضیح بدید ، اگر هم نه ! با هم سعی می کنیم ، بنویسیم :agree: خوبه ؟

AD574 : یک آی سی 12 بیتی ADC هست .( و به روش Successive approximation - تقریب متوالی کار می کنه .) ، قیمتی حدود 7 ، 8 هزار تومان هم داره . :redface:

PIN CONFIGURATION

ممنون .
            می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
            پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
            (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

سلام ................

شرمنده ؛ منم تازه متوجه این پست شدم (PM هام رو دیر چک کردم ..) .. در ابتدا یه سوال: شما این آیسی رو توی تهران پیدا کردید؟ مطمئنید که توی بازار هست؟ من با این آیسی کار نکردم اما فکر کنم بد نباشه روش سرمایه گذاری کنیم .. مدار داخلیش رو که نگاه میکردم دیدم مطلب زیاد متفاوتی نداره .. دیتاشیتش رو هم خوندم .. جالب ترین نکته ای که داشت قابلیت Sample & Hold اش بود .. همون چیزی که توی واحد ADC میکرو وجود نداره .. اگه موافق باشید روش کار کنیم ..خانم Z A H R A.GH و جناب بادامی نجات ؛؛ نظرتون چیه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسام الدین

.. در ابتدا یه سوال: شما این آیسی رو توی تهران پیدا کردید؟ مطمئنید که توی بازار هست؟
                ممنون از توجه شما . این IC توی بازار هم هست و من به راحتی تو اصفهان پیدا کردم . :agree:

بله! IC قابلی هست ...

( کار کردن با ADC داخلی میکرو ، خیلی سخت نیست و بیشتر به تنظیم رجیسترهای مربوطه نیاز داره ، اما تو پروژه هایی که به دقت زیادی نیاز داریم ، استفاده از ADC های 12 - 16 - 24 بیتی برای میکرو ، خیلی خیلی مفید خواهد بود . )

این همون مدار تشریح پایه های این iC هست ، که البته توضیحات بیشتری برای اون نوشته شده

می خور که ز دل کثرت و قلت ببرد واندیشه ی هفتاد و دو ملت ببرد.
                پرهیز مکن ز کیمیایی که از او یک جرعه خوری هزار علت ببرد .
                (حکیم عمر خیام)

دیدگاه

سلام ..............

بله .. عمده ترین مزیت اون از باب Quantitative اینه که این آیسی 12 بیتی و ADC میکرو های AVR معمولی (نه خانواده ی XMEGA ..) هشت بیتی هست (که البته برای خانواده ی XMEGA میشن 12بیتی..) .. تصویری هم که گذاشتین فیلتر شده؛ ممکنه توی یه هاست دیگه پلود کنید (up.ma) .. ممنون ..

دیدگاه

به نظر منم چیز جالبیه. فکر نکنم راه اندازیش هم خیلی سخت باشه.

خواستین منم کمک میکنم تو برنامه نویسیش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ___ بادامی ___
                      به نظر منم چیز جالبیه. فکر نکنم راه اندازیش هم خیلی سخت باشه.

خواستین منم کمک میکنم تو برنامه نویسیش
                      سلام .............

بسیار خوب .. من نتایج بررسی دیتاشیت رو میذارم (فردا یا پس فردا..) بعد روی ادامه ی کار نظر میدیم .. موفق باشید ..

دیدگاه

سلام

اگر بخواهیم با یک مبدل آنالوگ به دیجیتال دوازده بیتی مقادیر لحظه به لحظه سیگنالی را به دست بیاوریم حداکثر فرکانس چقدر می تونه باشه؟

پیروز و سربلند باشید.
                        آدمی از عالم خاکی نمی آید بدست

عالمی دیگر بباید ساخت و از نو آدمی
                        پردازش تصویر با FPGA از صفر تا انتها
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=74299.0

دیدگاه

سلام
                          ADC ها می تونند ولتاژ منفی رو هم تبدیل کنند ؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X