از دوستان اگر کسی راجع بهP LL داخلی میکرو توضیح بده ممنون میشم(من با باسکام کار میکنم)
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
PLL درمیکروها
Collapse
X
-
پاسخ : PLL درمیکروها
دوست عزیز میشه بیشتر توضیح بدید. کدوم PLL ؟! مربوط به چی هست ؟از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
-
PLL مخفف Phase Lock Loop یا حلقه قفل فاز.که تو میکرو نداریم و باید با مدارات جانبی ساخت
اینم یک توضیح در موردش : http://fa.wikipedia.org/wiki/%D8%AD%...81%D8%A7%D8%B2خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ms21با تشکر از توجه شما
میکروها امکانات PLLداخلشون هست ؟
چه جور میتونیم با میکرو PLLداشته باشیم؟
در میکروآهایی که معمول هستند و همه ما میآشناسیم PLL به آن معنی که شما در نظر داری وجود ندارد. البته در اکثر میکروآهای کنونی که فرکانس کاری بالایی دارند PLL وجود دارد که وظیفه آن افزایش فرکانس ورودی و تثبیت آن است که آن هم فقط برای تولید کلاک اصلی سیستم استفاده میآشود و نمیآتوان استفادهآهای دیگری از آن کرد.
یه توضیح مختصر با یه مثال: الان میکروآهای سری ARM9 که Atmel تولید میآکند فرکانس کاری حدود 190MHz دارند در حالی که کریستالی که به آنها وصل میآشود در حدود 18Mhz است. خوب مشخص است که باید فرکانس ورودی در یک ضریت ضرب شود تا به فرکانس مورد نظر برسد. PLL هم قسمتی از مدار تولید سیگنال کلاک است که در نهایت شما میآتوانید دو رجیستر (ضریبی که فرکانس در آن ضرب میآشود و ضریبی که فرکانس به آن تقسیم میآشود) در آن را ست کنید که فرکانس مورد نظرتان را با توجه به فرکانس ورودی به دست آورید.
البته در FPGAها کنونی چند بلوک DLL و مدیریت کلاک وجود دارد که میآتوان از آنها برای درست کردن کلاک استفاده کرد.من دوست دارم آزاد فکر کنم، نرمآافزارآ و سختآافزارهای آزاد را به کار ببرم و اگر توانستم نرمآافزار، سختآافزار و محتوای آزاد درست کنم!
دیدگاه
-
درود
از اونجا که شما در بخش AVR این پست رو قرار دادید احتمالا منظورتون از میکرو همون AVR بوده اما از اونجا که احتمال میدم شما این مورد رو جایی که در مورد PIC ها توضیح داده شده بوده دیدید و براتون سوال پیش اومده، به همین خاطر توضیح خیلی مختصری میدم:
توی خیلی از تراشه های PIC یک بخش PLL وجود داره و برای این منظور طراحی شده که فرکانس اصلی در ضرایب خاصی که توسط کاربر مشخص میشه ضرب بشه و فرکانس های بالاتر به وجود بیاد تا بتویند پردازش رو با سرعت بالاتری انجام بدید، ضمن اینکه در بعضی از اونها دیدم که امکان تغییر این ضریب به صورت نرم افزاری هم ممکن هست و شما میتونید عمل سوییچ کردن سرعت رو در طول اجرای برنامه با کدنویسی انجام بدید و در حین کار فرکانس کار CPU رو با تغییر تنظیمات PLL تغییر بدید.
توی میکروکنترلر های AVR من چنین چیزی ندیدم ولی شاید توی بعضی از مدل هاشون باشه.
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
دیدگاه
دیدگاه