اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

یه مشکل خنده دار

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

یه مشکل خنده دار

من 2 تا برد دارم جفتشون atmga128 هستن البته یکی L اون یکی عادی به جفتشونم mmc وصل کردم اما نمیدونم چرا اون عادیه تو لود کردن کتابخونه avr-dos ارور بر میگردونه درصورتی که اون یکی خیلی راخت کار میکنه برای اتصال mmc هم از یه رگلاتور 3.3 برای تغذیه و برای پایه ها هم از مقاومت 3k استفاده کردم برنامه هاشونم کپی همن جفتشونم سخت افزاری وصل کردم به MMC و تو جفتشونم از کریستال داخلی 8 استفاده کردم با 5-6 جور MMC و SD هم تست کردم جفتشونم با jtag پرگرام میکنم واقعا اعصابم خورد کرده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
    ممکنه یه avr قسمت SPI اش خراب باشه؟ راستی این ایسی زیاد حرارت دیده البته چندتا از پرتاشو LED وصل کردم راحت خاموش روشن میشد پرتای SPI و CHIP SELECT رو هم دستی صفر یک کردم مشکلی نداشت
    اصلا این AVR-DOS چه مواقعی خطا میده؟

پاسخ : یه مشکل خنده دار

اگر اشتباه نکنم با اون معمولیه مشکل داری نه؟؟؟؟
    دلیلش ولتاژ کمه(احتمالا)
    مقاومت 3 کیلو رو به 100 اهم تغییر بده و ولتاژ میکرو رو هم بیار رو 3.3 (نترس کار میکنه.واسه اطمینان یه متن در ابتدای برنامه پرینت کن)
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
      از این که جواب دادین ممنونم البته من با atmega128 L مشکل ندارم اون کار میکنه اون عادیه کار نمیکنه بعد اگه مقاومتا رو کم کنم mmc نمیسوزه؟ چون یه بار قبلا 2 گذاشته بودم یه mmc سوخته بود
      ممکنه ولتاژ خروجی از mmc سطح منطقی یکو واسه اون عادیه نسازه؟ آخه اگه اینم باشه پس چرا تو کانفیگش ایراد نمیگیره واقعا یه همچنین ایراد بنی اسراعیلی تاحالا ندیدم :angry: :cry2: :cry2:

دیدگاه

:angry: :angry: :angry: :angry: :angry:
        مقاومتا رو 2 ام کردم باز نشد جای مموری رو عوضم کردم باز نشد همون داستانه یعنی مموری کانفیگ میشه اما برای کتابخونه فت ارور میده :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

دیدگاه

من هم که گفتم احتمال زیاد با معمولیه مشکل داری :mrgreen:

مقاومت رو 500 اهم کن نترس.من تست کردم چیزیش نمیشه.واسه پایه 7 هم مقاومت نذار چون فقط دیتا میره به میکرو

میکرو رو هم 3.3 ولت کن مشکلت حل میشه ایشالله

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه
            اما من این برد دومیم چون با پی سی بی هست نمیتونم تغذیشو عوض کنم به نظرت این جاش یه atmega128 L بزارم درست میشه؟
            برا همین میگم خنده دار چون اون بردو رو با دست بستم بعد خواستم مثلا یه زره جمع جورش کنم رفتم براش pcb زدم دقیقا هم همه چیش کپی اونه فقط اون L بود این سادس
            حالا فردا میرم یه L میگرم جاش میزارم اونجور هم امتحان میکنم
            بازم دستت درد نکنه

دیدگاه

من تا حالا نه مقاومت گذاشتم و نه رگولاتور 3.3
              مستقیم بزن به 5 ولت. چون من مطمئنم که فقط L میتونه تو این ولتاژ کار کنه. دیتاشیت اینو نوشته :

• Operating Voltages
              – 2.7 - 5.5V for ATmega128L
              – 4.5 - 5.5V for ATmega128

مموری هم با 5 ولت نمیسوزه. من که تا حالا 2-3 تا پروژه داشتم با 5 کار کردم نسوخته. البته بهتره با یک دیود 0.7 ولت ازش کم کنی تا یکمم خیالتون راحت بشه.
              مدار چاپی باشه یا هر چیز دیگه باید یه تغییراتی تو مدار بدید.
              بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
              اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

من یه مموریم همینجور سوخت تازه بهش یه مقاومت 2K ام وصل کرده بودم برا همین انقدر رو ولتاژا حساسیت نشون میدم البته اون بدبختم یه 15 دقیقه ای کار کرد بعد سوخت
                به فرض اگه مشکل تو مقاومتا باشه باید اصلا مموری نشناسه دیگه اما اینجا تو شناختم مموری مشکلی نداره یعنی یه جوابی از مموری میگیره فقط وقتی
                B = Initfilesystem(1) اجرا میشه باید مقدار صفر برگردونه که برنمیگردونه جالب اینجاست که این دستور ماله کتابخونه fat اه یعنی وقتی خطا باید بده که مموری یه هر نحو مشکل داره نه اتصالات که مموری هم سالمه چون تو اون یکی برد هیچ مشکلی نداره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mostafahk
                  من تا حالا نه مقاومت گذاشتم و نه رگولاتور 3.3
                  مستقیم بزن به 5 ولت. چون من مطمئنم که فقط L میتونه تو این ولتاژ کار کنه. دیتاشیت اینو نوشته :

• Operating Voltages
                  – 2.7 - 5.5V for ATmega128L
                  – 4.5 - 5.5V for ATmega128

مموری هم با 5 ولت نمیسوزه. من که تا حالا 2-3 تا پروژه داشتم با 5 کار کردم نسوخته. البته بهتره با یک دیود 0.7 ولت ازش کم کنی تا یکمم خیالتون راحت بشه.
                  مدار چاپی باشه یا هر چیز دیگه باید یه تغییراتی تو مدار بدید.

البته ببخشید که اینا رو میگم

ولی من 4 تا mmc به علت ولتاژ سوزوندم پس به هیچ عنوان حر فتون رو تایید نمی کنم(اگر هم لحظه اول نسوزه بعد از چند بار روشن و خاموش....)

دیدگاه

من همین امروز صبح با مموری کار میکردم. 4.4 ولت بهش میدادم و مستقیم به میکرو وصل کردم.
                    پروژه دوستم هم که منشی تلفنی بود هم همین طور کار کردیم.
                    البته اون دیود وجودش لازمه، به همرا خازن 10 میکرو بعدش.

آقای 3635 ، شما به میکرو 3.3 وصل می کنید ، یا 5؟

دیدگاه

من به میکرو 5 ولت وصل میکنم به مموری هم 3.3 همونطور که گفتم دقیقا همین کارو برای اون یکی بردم انجام میدم و هیچ گونه مشکلی ندارم چند ماهی هم هست بدون مشکل کار میکنه اما تو این برد جدیده دقیقا همه چیز مثل اونه فقط به جای avr از نوع L از نوع عادی استفاده کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali3635
                        من به میکرو 5 ولت وصل میکنم به مموری هم 3.3 همونطور که گفتم دقیقا همین کارو برای اون یکی بردم انجام میدم و هیچ گونه مشکلی ندارم چند ماهی هم هست بدون مشکل کار میکنه اما تو این برد جدیده دقیقا همه چیز مثل اونه فقط به جای avr از نوع L از نوع عادی استفاده کردم
                        عجیبه ها

دیدگاه

واقعا عجیبه خودمم به همین نتیجه رسیدم نمیدونم ممکنه ای سیی اینجور خراب بشه اصلا ؟ آخه جالبیش اینجاس تو کانفیگ مموری ایراد نمیگیره فقط تو کتاب خونه فات ایراد میگیره و ارور صدو خورده ای برمی گردونه که اصلا یه ارور ناشناختس تو هلپ بسکام ام ندارش
                          فقط تنها موضوعی که شک دارم اینه که این ای سی رو قبلا استفاده کرده بودم و برای جدا کردنش خیلی حرارت بهش داده شد شکم به همین قسمته که این حرارته خرابش کرده باشه مثلا البته خراب که نه چون کار میکنه نمیسوزش کرده باشه
                          از همکاریتونم ممنونم اما مثل اینکه تنها کسی که این اتفاق براش افتاده منم

دیدگاه

فکر نمیکنم دوست عزیز مگه میشه میکرو ست وریست کنه پرینت کنه همه کاری کنه یه کتابخونه رو نخونه بگیم خرابه
                            مشکا از یه جای دیگس به نظر من(البته نظر من)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X