اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چطوره می تونیم از ریست شدن AVR در مقابل نویز جلوگیری کنیم؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چطوره می تونیم از ریست شدن AVR در مقابل نویز جلوگیری کنیم؟

منم با PIC مشکل ریست شدن داشتم البته وقتی رله رو فعال میکردم!

اینطوری درستش کردم خوب جواب میده پیشنهاد میکنم برای هر ای سی که بخاد کم بیاده یدونه بزارین....

همونطور که میبیند خازن رو فقط برای میکرو اختصاص دادم با استفاده از دیود ولی دیود بخاطر اون ظرفیت خازنی که ایجاد میشه توش افت ولتاژ ایجاد میکنه که با یه مقاومت بالاکش این موضوع هم برطرف میشه! حالا هر جی مصرف میکرو بیشتر باشه باید خازن رو بزرگتر بگیرید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx

سلام:
      عکس رو اگر ممکنه توی irapic.com قرار بدید
      نشون نمیده!!

دیدگاه

WWW.ecapic.ir

موفق باشید

دیدگاه

ببینم بازم دیده نمیشه؟ :surprised:

دیدگاه

سلام. آقا من یه pcb برای درایور براشلس کشیدم وقتی 12 ولت تغذیه رو تو حالت اول مثل تصویر زیر متصل میکنم به محض رسیدن جریان موتور به 1 آمپر میکرو ریست میشه. ولی وقتی به صورت تصویر دوم سیم زمین رو از نزدیک ماسفت ها وصل میکنم دیگه مشکلی پیش نمیاد و میکرو به هیچ طریقی ریست نمیشه. محل خازن و میکرو تو شکل نشون داده شده. مسیر تغذیه میکرو کمرنگ و مسیر تغذیه موتور پررنگ نشون دادم. حالا نظرتون چیه؟
            حالت اول:

حالت دوم:

دیدگاه

ای بابا
              از اساتید سایت کسی نیست جواب مارو بده؟

دیدگاه

سلام.اولا اگر اون مکان حرکت میکنه یا لرزش داره خیلی مهمه که اتصالاتش محکم باشه و pcbکیفیت خوبی داشته باشه...بعدم شما باید یه خازن 470 میکرو 100نانو یا {همین حدودا فرق زیاد نمکنه} بین زمین و ورودی رگلاتور بزاری و دقیقا همین کار رو روی خروجی هم بکنید....اگرم مثلا موتور یا وسیله جریان کشی از همون تغذیه میگیرید بعلاوه اون خازنا یه2200 میکرو هم بعد یا قبل رگلاتور بزارید :nice:

بعدم اینکه ورودی هایی که ممکنه نویز داشته باشند رو مستقیم به میکرو وصل نکنید. و از خروجی ها هم جریان نکشید.

همین کار ها تا الان روی محیط های فوق العاده پر نویز و لرزش دار روی تمام مدار ها برای من جواب داده.

{اگر مدار درایور موتوره همین تغذیه عالیه من روی موتور سیکلت همین مدار رو بستم و استارت رو همین جوری نگه داشتم میکرو اصلا ریست نشد تا وقتی باتری تموم شد!!}

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید نجفی
                  مرد و قولش :nice:
                  اینم یک مقاله کامل درباره نویز و از بین بردن اون

لینک دانلود : http://www.4shared.com/file/90702843/acfa46b/Noise.html

پسورد : hamid najafi

یا حق
                  سلام.من نتونستم دانلود کنم .میشه لینکشو عوض کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط morteza borji
                    سلام.اولا اگر اون مکان حرکت میکنه یا لرزش داره خیلی مهمه که اتصالاتش محکم باشه و pcbکیفیت خوبی داشته باشه...بعدم شما باید یه خازن 470 میکرو 100نانو یا {همین حدودا فرق زیاد نمکنه} بین زمین و ورودی رگلاتور بزاری و دقیقا همین کار رو روی خروجی هم بکنید....اگرم مثلا موتور یا وسیله جریان کشی از همون تغذیه میگیرید بعلاوه اون خازنا یه2200 میکرو هم بعد یا قبل رگلاتور بزارید :nice:

بعدم اینکه ورودی هایی که ممکنه نویز داشته باشند رو مستقیم به میکرو وصل نکنید. و از خروجی ها هم جریان نکشید.

همین کار ها تا الان روی محیط های فوق العاده پر نویز و لرزش دار روی تمام مدار ها برای من جواب داده.
                    هرچی هست زیر سر جریانیه که از اون وسط میگذره. فک میکنم به احتمال زیاد نویز الکترومغناطیسی باشه.

{اگر مدار درایور موتوره همین تغذیه عالیه من روی موتور سیکلت همین مدار رو بستم و استارت رو همین جوری نگه داشتم میکرو اصلا ریست نشد تا وقتی باتری تموم شد!!}
                    مرسی از پاسخت داداش.
                    من فقط محل قرارگیری خازنو نشون دادم. نگفتم که یکی هست. قبل و بعد از رگولاتور هم الکترولیت هست هم عدسی. منظورم از این خازنا برا ورودی اصلی هستش. حالا اصلا این خازنایی که گفتم مهم نیست. هردوجا قرار بدم خوب کار میکنه.
                    مشکل مسیر زمین تغذیه موتوره! اگه زمین اول نزدیک رگولاتور میکرو باشه بعد از اون وسط بیاد برا موتور مشکل پیش میاد ولی اگه زمینو از اون پایین بدم به موتور بعد از اون وسط بیاد به میکرو دیگه مشکلی نداریم.
                    و نکته آخر اینکه من دلیل علمی و مهندسی میخوام. اینو که خودم تجربی کشف کردم.
                    هرچی هست زیر سر اون جریانیه که از اون وسط میگذره. فک میکنم نویز الکترومغناطیسی باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa_y
                      مرسی از پاسخت داداش.
                      من فقط محل قرارگیری خازنو نشون دادم. نگفتم که یکی هست. قبل و بعد از رگولاتور هم الکترولیت هست هم عدسی. منظورم از این خازنا برا ورودی اصلی هستش. حالا اصلا این خازنایی که گفتم مهم نیست. هردوجا قرار بدم خوب کار میکنه.
                      مشکل مسیر زمین تغذیه موتوره! اگه زمین اول نزدیک رگولاتور میکرو باشه بعد از اون وسط بیاد برا موتور مشکل پیش میاد ولی اگه زمینو از اون پایین بدم به موتور بعد از اون وسط بیاد به میکرو دیگه مشکلی نداریم.
                      و نکته آخر اینکه من دلیل علمی و مهندسی میخوام. اینو که خودم تجربی کشف کردم.
                      هرچی هست زیر سر اون جریانیه که از اون وسط میگذره. فک میکنم نویز الکترومغناطیسی باشه.
                      سلام خواهش میکنم عزیز من کلی گفتم چون چیزی از مدار شما سر در نیاوردم و شما بهتره شماتیک مدار رو بزارید تا اساتید هم بهتر بتونن به شما کمک کنند...

کلا من خودم تا حالا به نوبز الکترو مغناطیسی بر نخوردم {تا الان هر نویزی بوده از منبع تغذیه یا ورودی خروجی وارد میشده} البته من بر نخوردم شاید شما همین مشکلتون باشه

دیدگاه

راستی تا حالا هنگام ریست شدن میکرو ولتاژ منبع تغذیه رو اندازه گرفتید؟

دیدگاه

منبع تغایه هم پاور کامپیوتره. 12ولت 15 آمپر میده و هیچ مشکلی از این بابت ندارم.
                          مدار هم درایور براشلس بدون سنسور هستش. اون پایین ماسفتا کاملا مشخص هستن. موتور هم در بالاترین سرعت و توانش 9.5آمپر میکشه که بدین ترتیب مشکلی رو برای منبع تغذیه ایجاد نمیکنه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X