اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتفاع سنج

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ارتفاع سنج

استفاده از سنسور شتاب و... برای این کار اینطوریه که شما تمام حرکت هایی رو که این سنسور ضبط می کنه رو با هم جمع می کنید و عمق نهایی رو می فهمید. ولی به نظر من کافی 0.01% اشتباه داشته باشید تا در عمق 800 متری 500 متر نشون بده تازه لرزش شدید دستگاه حفاری هم نمی دونم رو این سنسورها چه تاثیری بذاره.
    من پیشنهاد می کنم که ساده فکر کنید. همون ایده ریسمان میتونه کارآمد تر از همه این سنسورها باشه. شما با یه قرقره سیم محکم و یه شفت انکودر هم می تونید این کار رو بکنید. یه شرط این که دستگاه راه بده که سیم وصل بشه.
    به هر حال شما باید لحظه به لحظه با نوک مته ارتباط برقرار کنید و یا اصلا از بالای چاه یه قلتک و شفت انکودر سر چاه بذارید و بالا و پایین رفتن مته رو ثبت کنید.
    بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
    اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام
      امکان استفاده از ریسمان تقریبا ممکن نیست(گفتم تقریبا) دنبال روش دیگه ایی هستم

دیدگاه

موتور چپ گرده یا راست گرد :biggrin:

بابا این سوالا چیه! خوب تجربتونو با این دوستمون بگید دیگه :icon_razz:

دیدگاه

چند تا راه میتونه داشته باشه ببین به دردت نمیخورن :
          1- اگر بدنه مته تا بیرون از سوراخ فلزی . میتونی یک اهم سنج دقیق درست کنی و مقدار مقاومت بدنه مته از لبه چاه تا توک مته رو اندازه بگیری و از این مقدار مقاومت طول فلز و نتیجتا ارتفاع چاه رو بدست بیاری
          2- اگه یک میکروفن رو لب چاهت بزاری با اندازه گیری مقدار دسیبل صدای رسیده از نوک مته میتونی عمق چاه رو بدست بیاری.
          3- فشار هوا هر چی بری پایین تر یا کم تر میشه یا بیشتر نمیدونم از سطح زمین پایین تر چی میشه . پس با یک فشار سنج میتونی اندازه گیری کنی
          4- میتونی یک چرخ ببندی به ته مته تا مته هرچی پایین تر میره این چرخه بچرخه اونوخت بشماری که چرخه چند دور زده بعدش در محیط چرخت ضرب کنی .
          5- با یک نیرو سنج هم میتونی کار کنی به این ترتیب که ارتفاع یا عمق با وزن اجسام رابطه مستقیم داره یا معکوس نمیدونم
          به نظرم این سنسور خیلی استفاده داره مگه میشه که در بازار نباشه ! .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
            راحتترین راه استفاده از ریسمانه
            سلام
            میشه یه کم درباره این روش توضیح بدید؟
            بر محمد و آل محمد صلوات
            "اللهم صل علی محمد و آل محمد"
            آموزش نرم افزار ADS و HFSS
            طراحی اسیلاتور / طراحیPower Amp / تقویت کننده2طبقه/ طراحیLNA آموزش تصویری HFSS

دیدگاه

اگه بتونی ته چاه روی مته یک قطعه جسم سیقلی ( آینه) قرار بدی از فاصله سنج لیزری هم میتونی استفاده کنی (دقیق ترین روش و بی برو برگرد)

اگه خودت بتونی بسازی یک فرستنده آلتراسونیک ته چاه قرار بده با یک الگو ( پروتوکل )دیتا بفرسته مثلا از هر یک دهم ثانیه یک بار به مدت یک صدم ثانیه
              و در بالای چاه با توجه به مسافت طی شده و سرعت صوت در آن دما و شرایط چاه می تونی با یک فرستنده آلتراسونیک فاصله رو بدست بیاری
              ولی همون روش ریسمان و شفت اینکودر ( زنجیر یا سیم بکسل که کشش نیاد) ارزان ترین و مطمعن ترین روش هست با قیمت 50 هزار تومن قابل حل است
              تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
              داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

نمیشه از روی خود مته عمق رو حساب کرد؟! :mrgreen: عمق = طول مته!!!
                میتونید نوک مته از داخل یه لیزر بزارید و گیرنده روهم در سطح زمین! امکانش هست؟!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط voyager2020
                  نمیشه از روی خود مته عمق رو حساب کرد؟! :mrgreen: عمق = طول مته!!!
                  میتونید نوک مته از داخل یه لیزر بزارید و گیرنده روهم در سطح زمین! امکانش هست؟!
                  شاید حفاری توسط یک روبات خزنده صورت میگیر ؟ :nerd:
                  راستی بالاخره باید مته ( حتی ترکیب موتور و مته ) به یک شفت وصل بشه که مته و ( یا موتو و مته رو هدایت کنه ؟ ) خوب اسن شفت رو هم که از جوشکاری لوله های با طول مشخص درست میشه مگه نه ؟
                  تنها موردی که همه آدما یقین دارن خدا در حقش زیاد لطف کرده
                  داشتن عقله زیادتر از دیگر آدم ها است

دیدگاه

سلام.من بایدین ارتفاع سنج با برد بین سیصد تا پونصد متر بسازم لطفا بفرمایید که از چه روشی استفاده کنم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X