اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کسینوس فی متر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کسینوس فی متر

سلام.
    کسی نقشه کسینوس فی متر با AVR رو داره؟
    چند جا چند تا تاپیک بود ولی به واب نرسیده بود.

کسینوس فی متر میاد اختلاف فاز جریان و ولتاژ رو توی حالت AC بدست میاره.

پاسخ : کسینوس فی متر

شما میتونی ولتاژ دو سر امپدانس رو بدی به یه مقایسه کننده مثل 741 که زمان بالا رفتن ولتاا¾ژ را بصورت پالس در بیاری و برای جریان هم یه مقاومت 1 اهم توان بالا مثلا 5 وات با مدار سری کنی و ولتاژ دو سر این رو هم بدی به یه مقایسه کننده وحالا با تایمر 1 فاصله این دو تا را اندازه بگیری
    فرزندم در راه است

دیدگاه

با مدار های zero crossing detector میشه این کارو انجام داد + یه دونه میکروکنترولر که مقدار زمان فاصله پالس های ایجاد شده رو محاسبه کنه .

مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

با تشکر.
        من این کارو کردم ولی جواب نداد(توی عمل).اصلا نمیخوام مقدار خازن رو بدست بیاره فعلا همین که اختلاف فاز رو بدست بیاره واسم کافی هست.

میشه در مورد zero crossing detector بیشتر توضیح بدبد؟
        یه مداری که تو عمل جواب بده سراغ دارید؟

دیدگاه

می تونید از روش i موثر * v موثر
          -----------------
          p موثر
          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
            می تونید از روش i موثر * v موثر
            -----------------
            p موثر
            مرسی از بابت پاسختون.آیا مداری عملی سراغ دارید که بتونم محاسباتش رو با میکرو انجام بدم؟

دیدگاه

چی شد؟
              مدار کسینوس فیمتر؟

فقط میخوام اختلاف فاز بین جریان و ولتاا¾ژ AC رو بدست بیاره.

دیدگاه

سلام
                من این مدار را ساختم. شما باید با تقسیم ولتاژ مقدار دامنه ولتاژ را کاهش دهید به حد 0 تا 5 ولت برسانید بعد به یک پ امپ وصل کنید و پ امپ را طوری ببندید که در ناحیه اشباع و فعال کار کند در این صورت موج سینوسی شما تبدیل به مربعی می شود بعد آن را به پایه اینتراپت میکرو وصل کنید همین کار را برای جریان انجام دهید ولی قبل از آن باید یک مقاومت به صورت سری با بار قرار دهید بعد تقسیم ولتاژ بکنید و ...
                هم نمونه ولتاژ و هم نمونه جریان را به پایه ایتراپت میکرو متصل کنید و با لبه اول تایمر فعال و با لبه ی دوم تایمر را غیر فعال کنید حالا نسبت T1( زمان تایمر که فاصله دو سیگنال است) تقسیم بر T2 ( فرکانس سیگنال که 50 هرتز برابر 20 میلی ثانیه) ضربدر 360
                t1/t2 * 360
                اختلاف فاز بدست می آید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی حیاتی
                  سلام
                  من این مدار را ساختم. شما باید با تقسیم ولتاژ مقدار دامنه ولتاژ را کاهش دهید به حد 0 تا 5 ولت برسانید بعد به یک پ امپ وصل کنید و پ امپ را طوری ببندید که در ناحیه اشباع و فعال کار کند در این صورت موج سینوسی شما تبدیل به مربعی می شود بعد آن را به پایه اینتراپت میکرو وصل کنید همین کار را برای جریان انجام دهید ولی قبل از آن باید یک مقاومت به صورت سری با بار قرار دهید بعد تقسیم ولتاژ بکنید و ...
                  هم نمونه ولتاژ و هم نمونه جریان را به پایه ایتراپت میکرو متصل کنید و با لبه اول تایمر فعال و با لبه ی دوم تایمر را غیر فعال کنید حالا نسبت T1( زمان تایمر که فاصله دو سیگنال است) تقسیم بر T2 ( فرکانس سیگنال که 50 هرتز برابر 20 میلی ثانیه) ضربدر 360
                  t1/t2 * 360
                  اختلاف فاز بدست می آید.
                  مرسی بابت پاسختون.من هم همین کار رو کردم ولی نتونستم جواب بگیرم.
                  اگه میخواید بزارمش ببینید کجاش مشکل داره؟
                  اگر هم بتونید اونی که طراحی کردید بزارید ممنون میشم.

دیدگاه

سلام
                    یه مورد اشکارساز عبور از صفر
                    http://www.4shared.com/file/93362732/1cece82c/254.html
                    فرزندم در راه است

دیدگاه

یادم رفت بگم این المان ها را همینجوری گذاشتم و باید دقیق حساب بشن ولی کلیات کار همینه مشکلی بود در خدمتم
                      فرزندم در راه است

دیدگاه

منم باید یکی بسازم
                        یکی از هم دانشکده ای هام ساخته بود و من یادمه یه قطعه آبی رنگ تو مدارش بود میگفت این واسه جریانه. اسمش رو یادم نیست؟ ولی 3 یا 6 تا پایه داشت و بزرگ و حلقوی شکل بود. شبیه پتانسیومتر وات بالا.

کسی میدونه اون قطعه چی بوده؟
                        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

به اون میگن ترانس جریان
                          سیم حامل برق توجه کنید سیم نه کابل را از توی اون رد کرده با عبور جریان از سیم در خروجی اون ترانس نسبت به جریان عبوری ولتاژی بوجود می آید
                          ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست

وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر

r.babazadeh@yahoo.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jojohacko
                            مرسی بابت پاسختون.من هم همین کار رو کردم ولی نتونستم جواب بگیرم.
                            اگه میخواید بزارمش ببینید کجاش مشکل داره؟
                            اگر هم بتونید اونی که طراحی کردید بزارید ممنون میشم.
                            شماتیک مدارتون را بزارید ببینم چجوری بستید من همنطور که در بالا گفته بودم جواب گرفتم و خیلی خوب هم کار می کرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.babazadeh
                              به اون میگن ترانس جریان
                              سیم حامل برق توجه کنید سیم نه کابل را از توی اون رد کرده با عبور جریان از سیم در خروجی اون ترانس نسبت به جریان عبوری ولتاژی بوجود می آید
                              سلام، ممنون از پاسختون.
                              حالا تو چه قیمتهایی هستش. من برای 40 آمپر می خوام.
                              آشکار سازیش راحته؟ با یه opamp زده بود.
                              بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                              اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X