اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ارتباط چند میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ارتباط چند میکرو

سلام
    دوستان خیلس گشتم چیز بدرد بخوری پیدا نکردم
    :angry:
    من میخوام چند تا میکرو رو با هم شبکه کنم ولی با این تفاوت که من چند تا مستر دارم
    هر چی میگردم چیزی پیدا نمیکنم
    اگه امکانش هست یه مثال با کد واسم بزارین
    با کدویژن باشه ممنون میشم
    آهان یادم اومد فاصلم هم زیاده :mrgreen:
    دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

پاسخ : ارتباط چند میکرو

سلام دوست عزیز
    اولا چه نوع ارتباطی؟
    فاصله زیاد یعنی بی سیم یا باسیم ؟
    در مورد ارتباط های spi
    یا ارتباط های twi جستجو کن
    توضیح :
    اگه ارتباط spi بخوای کافیه که برنامه کد ویژن رو باز کنی و بعد روی لبه spi کلیک کنی و....

دیدگاه

چیزی که من خوندم spi واسه تک مستر استفاده میشه و واسه چند مستر مشکل داره
      چون من میخوام چندتا میکرو با هم اطلاعات ردوبدل کنن
      در مورد راهنماییتون هم ممنون اولش گفتم که جستجو کردم ولی پیدا نکردم :sad:
      در مورد اون سوالتون هم ارتباطم با سیم هست واسه مسافت طولانی که فعلا اینو بیخیال
      اصل موضوع ارتباط چند میکرو هست
      منتظر راهنماییهاتونم
      دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

دیدگاه

با spi میشه چند میکرو رو به هم وصل کرد اگه نتونستید با jtag نیز می تونید این کار رو بکنید البته چند مستر یعنی چی؟
        دوست عزیز پروتکل twi امکان وجود چند مستر را دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sboy
          با spi میشه چند میکرو رو به هم وصل کرد اگه نتونستید با jtag نیز می تونید این کار رو بکنید البته چند مستر یعنی چی؟
          دوست عزیز پروتکل twi امکان وجود چند مستر را دارد
          سلام .................

درسته که از مزیت های I2C اینه که میتونه از چند تا Master متفاوت پشتیبانی کنه اما ذکر یک نکته خیلی مهمه و اون اینکه در یک لحظه تنها و تنها یک Master میتونه در شبکه وجود داشته باشه و برقراری این حکم هم توی پروتکل از طریق هک Arbitrration ممکن میشه .. یعنی درسته که میتونیم استدلال کنیم که Master شبکه در حال تغییره اما این به اون معنا نیست که میتونیم در آن واحد چندین تا Master در شبکه داشته باشیم .. حالا علتش چیه؟ در حقیقت علتش بر میگرده به تعریف ذاتی ای که از Master ارائه میشه .. توی ارتباط به چه عنصری میگن Master؟ عنصری که کنترل پخش کلاک رو بر عهده داره .. عناصر Slave چه عناصری هستن؟ عناصری که از کلاک تولیدی Master استفاده میکنن .. برخی مواقع اینطور این دو بحث باهم تلفیق میشه که Master همون عنصریه که صرفا دیتا میفرسته و Slave هم عنصریه که صرفا دیتا دریافت میکنه که این تعریف به هیچ وجه درست نیست .. در واقع I2C ثابت کرد که این تعریف هرگز درست نیست .. اونجاییکه عنصر Master دو حالت گیرنده و فرستنده رو به خودش میپذیره؛ در حقیقت نفی این نظریه رو اثبات میکنه .. در موردSlave هم وضعیت به همین ترتیبه اما از منظر تابعیت در استفاده از کلاکک .. موفق باشید ..
          دوستان! مدتی کمتر به سایت میام ..

دیدگاه

سلام،با استفاده از پروتکل کن میشه،طرز کارش این طوریه که یک باس اطلاعاتی وجود داره که میکرو ها بش اتصال دارند و در هر لحظه با توجه به ترتیب اولویت میتونند اطلاعات رو از باس بردارن یا بنویسن.سریال هم میتونید استفاده کنید بستگی داره منظورتون از چند مستری چی باشه .
            Hope For The Best
            Plan For The Worst

دیدگاه

سلام
              می تونی از ارتباط سریال هم استفاده کنید.برای هر میکرو یک کد تعریف کنید و کدها را به صورت سریال ارسال کنید.
              من فکر می کنم این از همه راحت تر باشه. در ضمن از وقفه سریال استفاده کنید.

موفق باشید

دیدگاه

از ارتباط سریال بصورت 9 بیتی استفاده کنید .

دیدگاه

میتونی تو بایت های ارسالیت چند بیت رو با توجه تعداد میکروها به عنوان آدرس تعریف کنی و باقیه بیت ها رو به عنوان اطلاعات در نظر بگیری در این حالت عین اینه که واسه هر میکرو یه شناسنامه تعریف کردی،من برنامشو با بسکام نوشتم و از وقفه هم استفاده کردم به مشکل خوردی بگو تا واست بزارم .
                  Hope For The Best
                  Plan For The Worst

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X