اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده 2Wire (I2C در AVR در مصافت حدود 50 متری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : استفاده 2Wire (I2C در AVR در مصافت حدود 50 متری

آقا نگی صورت مساله رو عوض کرد ولی من اگر بودم اینکار رو می کردم. :rolleyes:

چهار تا سنسور می گرفتم که خروجیش یک ولتاا¾ا¾ژ DC باشه.
    به برای هرکدوم یک مبدل ولتاژ به جریان می گذاشتم خروجی هاشون هم وصل می کردم به چهار تا پایه ADC میکرو.
    حالا بسته به دقت کاریت می تونی نوع ADC و سنسور هات رو عوض بدل بکنی.

رویهم رفته قیمت قطعاتش در حالت معمولی فکر نکنم 6000 تومن بشه.
    در آخر: من خودم وقتی می خوام برای پروا¾ژه قیمت بگم جوری قیمت رو می گم که هنگام خرید قطعه برام فرقی نکنه که چهار تا IC استفاده بکنم یا 6 تا. (البته فقط از لحاظ قیمت)
    چون در غیر اینصورت پروژه قبول کردن جز دردسر هیچی نداره.

HTH - Shahriar

Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

آقا من خودم هم به همین نتیجه رسیدم که کاری رو که شما گفتید بکنم
      حالا فقط میمونه چه سنسوری ؟
      آیا LM35 خوبه ؟ یا بهتر از این سنسور هم هست ؟؟ قیمتش تا 2 - 3 هزار تومان قابل قبوله.
      Ic مبدل به جریان هم نظرم SN75176a هستش که فکر کنم برای هر سنسور 2 تا لازم دارم.
      کابل هم فکر کنم باید Cat5 استفاده کنم چون باید به هم تابیده شده باشه و اینکه VCC و GND و OUT سنسور و تغذیه آی سی جریان که برای هر سنسور
      فکر کنم 4 تا سیم لازم باشه ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mohammad6490
        سلام
        خوب برای وصل کردنش به میکرو باید از ADC استفاده کنی اما اینکه تا چه فاصله ای جواب میده،نمی دونم :redface:
        در هر فاصله ای جواب میده

شما که از atmega استفاده میکنید باید ولتاژ دو سر یک مقاومت مشخص را با ورودی A/D بخوانید. در ضمن کنترلر شما 8 کانال A/D دارد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط iman4web
          آقا من خودم هم به همین نتیجه رسیدم که کاری رو که شما گفتید بکنم
          حالا فقط میمونه چه سنسوری ؟
          آیا LM35 خوبه ؟ یا بهتر از این سنسور هم هست ؟؟ قیمتش تا 2 - 3 هزار تومان قابل قبوله.
          Ic مبدل به جریان هم نظرم SN75176a هستش که فکر کنم برای هر سنسور 2 تا لازم دارم.
          کابل هم فکر کنم باید Cat5 استفاده کنم چون باید به هم تابیده شده باشه و اینکه VCC و GND و OUT سنسور و تغذیه آی سی جریان که برای هر سنسور
          فکر کنم 4 تا سیم لازم باشه ؟؟؟
          از SMT160 استفاده کن و با SN75176 به RS485 تبدیلش کن اینجوری تا یک کیلومتر هم میتونی سنسور را دور کنی.

قیمت SMT160 حدود 2000 تومن است .

دیدگاه

سلام دوست عزیز .... من هم همین مشکل رو داشتم با SRF02 کار کردم که خروجی I2C میده و میخواستم 10 تا از این سنسور رو هر کدام با 2 متر سیم به میکرو وصل کنم .... اول که نشد .. با کلفت کردن سیم ها تا دو سه متر جواب داد اما وقتی 4 تاشو وصل کردم دیگه جواب نداد ... کسی میتونه کمک کنه؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X