اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

استفاده 2Wire (I2C در AVR در مصافت حدود 50 متری

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

استفاده 2Wire (I2C در AVR در مصافت حدود 50 متری

میخوام با Atmega16 و سنسور دمای دیجیتال LM75 که با I2C کار میکنه در مصافت 50 متری به میکرو وصل کنم .ولی I2C فقط در فاصله چند سانتی و روی برد نزدیک میکرو کار میکنه. بعضی ها میگن باید با RS485 انتقال بدم.
    حالا به صورت و از چه IC ؟ البته IC رو پیدا کردم ولی یک طرفه هستش و میگن همزمان دوطرفه تو ایران پیدا نمیشه
    یکطرفه SN75176
    دوطرفه SN75179
    این IC ها IC های TTL به RS485 هستند.
    حالا من میخوام 4 تا LM75 رو در فاصله 50 متری از میکرو با پروتوکل 2wire وصل کنم. کمک میخوام.

پاسخ : استفاده 2Wire (I2C در AVR در مصافت حدود 50 متری

والا نا اونجا که من دیدم سنسور های دما که در فواصل دور استفاده مبیشن همگی دارای یک مبدل ولتاژ به جریان هستن.
    ولی تا حالا ندیدم کسی I2C رو ولتاژ به جریان بزنه.

چون اصولا کسی که این سنسور رو طراحی کرده بخاطر این بوده که این سنسور رو در فواصل کوتاه ازش استفاده بکنن.
    حالا نمی خوام صورت مساله رو عوض بکنم ولی خلاف جریان آب پارو زدن آدم رو خسته میکنه. :rolleyes:

HTH - Shahriar
    Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      می تونی از 2 تا میکرو استفاده کنی،یکی نزدیک سنسور که اطلاعات رو بخونه و به وسیله UART به میکرو دیگه تو 50 متری هست منتقل کنی.
      استاندارد RS485 یک به دلیل عملکرد تقاضلی نسبت به RS232 ترجیح داده میشه،چون نسبت به نویز مقاوم تر هست.
      با RS485 حداکثر تا 1200 متر می تونی دیتا رو انتقال بدی اما RS232 حداکثر 25 متر.
      الته هر چه طول سیم بیستر بشه باید Baud rate رو کم کنید.
      اگر می خواید از یک میکرو استفاده کنید باید از یک سنسور SMT160 استفاده کنید وخروجی آن را به RS485 انتقال بدید و سپس در نزدیک میکرو توسط ADM485 به سطح TTL تبدیل کنید و اطلاعات را بخوانید
      در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
      مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

با تمام خصوصیات RS232 و RS485 آشنا هستم .
        ولی الان بگین چه کاری ارزون تر است ؟ میخوام با میکرو Atmega16 و Codevision دمای 4 تا اتاق رو کنترل کنم دقت دما 1 درجه خوبه برام . فاصله اتاق ها تا میکرو 50 متر
        1- استفاده از چه سنسور دمای دقیقی که بشه حداقل 4 تاشو به یک Atmega16 وصل کرد ؟ Lm75 یا SMt160 یا LM35 یا ..... ؟
        2- آیا برای هر سنسور دما یک میکرو اضافه بزارم یا با RS485 انتقال بدم ؟ ADM485 گرونه ولی SN75176a همین کارو میکنه و ارزون تره.

دیدگاه

آقا اتاق ها رو فرض کن 4 طرف میکرو هستن یعنی هرکدوم 50 متر فاصله دارن حالا مثلا یک اتاق 20 متر فقط فاصله داره من نهایتشو گفتم 50 متر.
          کدوم سنسور دقیق تر هستش ؟
          من با LM35 و LM75 هر دو مدار بستم و به خوبی جواب گرفتم ولی تو فاصله 10 سانتی از میکرو که LM75 دقیق تر هستش . حالا SMT160 چنده ؟ دقیقه ؟ نحوه اتصال و برنامش چجوریه ؟
          مشکل اصلی همون فاصله از 10 متر تا 50 متره ....

دیدگاه

سلام دوست عزیز
            قیمت هر قطعه ای رو که میخوای یه سر به این سایت بزن:
            http://www.pnkavosh.com/paya/

شما راجع به دقت این سنسوره مطمئنید؟ من تو دیتا شیت نگاه کردم دقت LM35 بهتر بود،حالا شما هم ببین

http://www.national.com/pf/LM/LM75.html
            http://www.national.com/pf/LM/LM35.html
            http://www.smartec.nl/temperature_sensor.htm

بر طبق نوشته این لینک آخر خروجی این سنسور PWM با duty-cycle متغییر هست.این جوری که به نظر میاد بهتره از همون LM35 با 4 تا میکرو ارزون قیمت که ADC داشته باشه استفاده کنی :exclaim:

دیدگاه

سلام
              والا اگه بخوای 4 تا میکرو بذاری به صرفه است از LM35 استفاده کنی،فکر کنم 4 تا SMT160 رو هم نتونی به یک مگا 16 وصل کنی،برای LM75 هم همین طور(منظورم برای فاصله دور هست اگه نزدیک بود می شد)
              اما یک راهی می مونه نقشه این اتاق ها و فاصله هاشون تا همدیگه رو بذاری ببینیم میشه مثلا میکرو کم کرد یا ....

دیدگاه

اگر بخوام برای هر سنسور یک میکرو بزارم و دمای اندازه گیری شده رو به میکروی اصلی بفرستم اونوقت که بازم مشکل ارسال در فاصله 50 متری دارم.
                بعدشم باید برای 4 تا سنسور 4 تا میکرو و 4 تا کریستال و مدار ریست و ... بسازم. بردشم بزگ میشه .ولی با 4 تا سنسور و 1 میکرو و 8 تا RS485 فکر کنم بهتر باشه.
                فقط میمونه از چه سنسوری استفاده کنم ؟رنج دما اصلا مهم نیست چون بین 10 تا 60 درجه میخوام.چیزی که مهمه اینکه 4 تا سنسور یا بیشتر رو بشه به یک میکرو وصل کرد.و سنسورش تو فاصله بالا دقیق باشه

دیدگاه

سلام ایمان جان
                  پس فکر می کنم بهتره که از 4 تا LM75  از طریق Two wire serial  استفاده کنی.
                  من با این سنسور کار نکردم ولی این جور که دیدم قیمتش حدود 1000 تومان بود ،و قابلیت اتصال از طریق Two wire serial  رو داره،فقط باید 4 تا آدرس مجزا براشون تعیین کنی و اطلاعات رو انتقال بدی و ...

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                    اکه با دقت مطالب بالا رو میخوندی متوجه میشدی که من با سنسور LM75 و 2wire کار کردم ولی 2wire فقط در فاصله چندسانتی کار میکنه
                    من میخوام 4 تا سنسور رو تا فاصله 50 متری ببرم و هر کدام از سنسور ها داخل یک اتاق .
                    حالا اگه راهی برای انتقال 2wire در مصافت 50 متری داری بگو. البته شاید با RS485 بشه ولی خیلی دردسر داره.

دیدگاه

سلام ایمان جان
                      من با دقت مطالب بالا رو خونده بودم،و با توجه به همون مطالب گفتم که از LM75 استفاده کن،و منظورم هم استفاده از 2wire با RS485 بود یا RS232 که ماشا ا.. اطلاعات خودت درباره این دوتا استاندارد کامله

دیدگاه

آقا مخلسیم
                        آخه واسه 4 تا سنسور LM75 فکر کنم باید 10 تا IC Rs485 بخرم و کلی تغذیه و مشکلات . حتی نمودونم 2wire رو میشه با Rs485 انتقال داد ؟ آخه 2wire به صورت سریال و با فرکانس کار میکنه
                        فکر کنم LM75 رو بیخیال بشم بهتره . ولی من خودم خیلی راضی هستم از مداری که با Lm75 بستم .چون CodeVision خودش کتابخونشو داشت من فقط 2 خط برنامه نوشتم.
                        البته برنامه LM35 رو هم نوشتم و راحته ولی با SMT160 کار نکردم

کدام سنسور دما برای کار من مناسب تر است ؟رنج دما بین 10 تا 60 درجه و کار با میکرو Atmega16 و اتصال در فاصله 50 متری؟
                        بدون خطا و دقیق باشه و بشه 4-5 تاشو براحتی به یک میکرو وصل کرد؟
                        نظر من بین LM35 و SMT160 هستش ؟
                        حالا کدام بهتره ؟LM35 که 500 تومان هست و خروجی آنالوگ داره که Atmega16 قابلیت اتصال 8 تا شو داره.

دیدگاه

سلام ایمان جان
                          برات یه سری مطلب راجع به سنسورهای حرارتی پلود کردم،یه سری سنسور هست که خروجی جریان داره،فکر کنم برای فاصله زیاد مناسب باشه،تقریبا 3 ،4 صفحه آخر راجع به استفاده از این سنسورها در فاصله دور هست.
                          در ضمن فکر کنم یکی از دوستام 2wire رو با RS485 استفاده کرده بود،برات دقیقشو می پرسم اگه گیرش بیارم.

http://www.4shared.com/file/5476281/c950bfaa/temperature.html

دیدگاه

آقا دستت درد نکنه
                            AD592 قیمتش 3800 هستش . ولی قیمتش مهم نیست اگه دقیق باشه و کاره منو راه بندازه.
                            چه جوری باید 4 تا AD592 رو به یک میکرو Atmega16 وصل کنم ؟ برنامش چجوریه ؟
                            تا چه فاصله ای میشه بردش ؟

دیدگاه

سلام
                              خوب برای وصل کردنش به میکرو باید از ADC استفاده کنی اما اینکه تا چه فاصله ای جواب میده،نمی دونم :redface:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X