به نظر من avr خیلی بهتر و قوی تره و با توجه به اینکه شما هنوز کار نکردید avr خیلی بهتر می باشد
منابع زیاد تری داره
ارزون تره - کارایی خیلی زیادی داره - و دارای حافظه و مبدل ها و پروتکل های مفیدی می باشد
به علت adc قوی
دارای کریستال داخلی
سرعت بالا تر
مقاومت های پول اپ
کامپایلر های قوی تر موجود
تازه کم کم 8051 از رده خارجه
کسی تکنولوژی روز رو ول نمیکنه بچسبه به مدل قدیمی تر
دوست عزیز شما هر میکروکنترلری رو که یاد بگیرید، یادگیری شما تقریبا محدود به همون هست، البته با یادگیری اصولی و درک صحیح ساختمان یک دسته از میکروها سوییچ کردن به میکروهای دیگه کار سختی نخواهد بود. از طرفی یادگیری و کار کردن با این میکروها نیاز به دانش قبلی از میکروکنترلرهای دیگه نداره، شما میتونید با AVR شروع کنید، میتونید با 8051، PIC یا هر خانواده دیگه از میکروکنترلرها شروع کنید، بدون اینکه قبلا با خانواده دیگری کار کرده باشید.
به نظر من هم بهتر هست شما با AVR شروع کنید، دلایلش هم sboy عزیز اشاره کردند. ضمنا شما اگر بخواید با زبانهای سطح بالا کار کنید هم AVR بهتر از 8051 خواهد بود و شما میتونید خیلی راحت با استفاده از زبانهای سطح بالا کار کردن با AVR رو یاد بگیرید و بسیاری از کارهایی که میخواید رو انجام بدید.
موفق باشید
از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
شاد و موفق باشید
یک اصل وجود داره که اگه شما بخوای تو میکرو خیلی حرفه ای بشی باید 8051 رو خوب یاد بگیری و بقیه میکرو ها رو همون روال هستند
ولی کار با avr خیلی راحت و اسون هست و اگه با بیسیک هم کار کنی دیگه میشه خدای راحتی و لذت بخشی
تو ای وی ار راحت تر به اهدافت میرسی
کمتر مدار میچینی و سر هم میکنی و در کل کمتر به مدار جانبی خیلی سخت نیاز پیدا میکنی
در کل اگه قراره این تصمیمت باشه بهتره ای وی ار رو انتخاب کنی ولی اگه میخوای خدای این کار بشی اول 8051 رو یاد بگیر
البته این رو خیلی از بزرگان این رشته به من گفتن و من بهش عمل نکردم :mrgreen: و همون اول رفتم سراغ avr
دیدگاه