سلام ...
اولش بگم من تازه کارم (همون بی سواد بگم بهتره :redface
اگه یه وقت با سوالام حوصلتونا سر بردم معذرت می خوام... :cry2:
من یه مشکل (یه مشکل که نه 1000 تا مشکل ) تو قسمت تایمرا دارم یه جورایی میفهمم ولی نمیدونم چرا جواب نمی گیرم
خوب برم سر مشکلاتم:
یه توضیحی در مورد وقفه های تایمر می خواستم با مثال اگه بگید ممنون میشم؟
از وقفه ها کجاها و چگونه استفاده میشه؟
اینجایی که ؟ رو کدومشو فعال کنم؟
من برای نمونه می خواستم از وقفه timer 2 استفاده کنم مثلا می خواستم یه led هر 20 ms روشن خاموش کنم
تنظیمات code wizard به این شکل انجام دادم درسته؟
]
[/img]
برنامه رو هم اینجورنوشتم یعنی هر موقه وقفه اتفاق بیوفته این دستورو انجام بده(اگه اشتباه بگید؟)
]
[/img]
یه چیزه دیگه اگه بخوام کلا یه سری دستورو بعد از انجام وقفه میکرو اجرا کنه کجا باید بنویسم؟
(تو interrupt بالای یا پایین)
یه چیزه دیگه تو این روتین های وقفه اصولا چه دستورایی میتونیم بنویسیم؟ منظورم اینکه طولانی نباید باشه؟
اگه لطف کنید یه توضیح کامل( با مثال اگه باشه عالیه) درباره این وقفه ها(داخلی و خارجی) بدید کارو تموم کردین
منم دعاتون میکنم... :nice:
اولش بگم من تازه کارم (همون بی سواد بگم بهتره :redface

من یه مشکل (یه مشکل که نه 1000 تا مشکل ) تو قسمت تایمرا دارم یه جورایی میفهمم ولی نمیدونم چرا جواب نمی گیرم
خوب برم سر مشکلاتم:
یه توضیحی در مورد وقفه های تایمر می خواستم با مثال اگه بگید ممنون میشم؟
از وقفه ها کجاها و چگونه استفاده میشه؟
اینجایی که ؟ رو کدومشو فعال کنم؟
من برای نمونه می خواستم از وقفه timer 2 استفاده کنم مثلا می خواستم یه led هر 20 ms روشن خاموش کنم
تنظیمات code wizard به این شکل انجام دادم درسته؟

[/img]
برنامه رو هم اینجورنوشتم یعنی هر موقه وقفه اتفاق بیوفته این دستورو انجام بده(اگه اشتباه بگید؟)

[/img]
یه چیزه دیگه اگه بخوام کلا یه سری دستورو بعد از انجام وقفه میکرو اجرا کنه کجا باید بنویسم؟
(تو interrupt بالای یا پایین)
یه چیزه دیگه تو این روتین های وقفه اصولا چه دستورایی میتونیم بنویسیم؟ منظورم اینکه طولانی نباید باشه؟
اگه لطف کنید یه توضیح کامل( با مثال اگه باشه عالیه) درباره این وقفه ها(داخلی و خارجی) بدید کارو تموم کردین
منم دعاتون میکنم... :nice:
دیدگاه