اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوالی در مورد icهای ضبط صدا

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوالی در مورد icهای ضبط صدا

با عرض سلام خدمت همه دوستان عزیز
    من می خوام 15 تا 1 ثانیه صدا رو روی یک ic ضبط کنم و بعدا با آدرس دهی توسط میکرو هر کدوم از این 15 تا صدای ضبط شده رو که نیاز داشتم پخش کنم . کسی می تونه منو راهنمایی کنه که اولا از چه ic ای استفاده کنم که خوب باشه و توی بازار راحت گیر بیاد و ثانیا اون بخش آدرس دهی رو واسم شرح بدید که خیلی واسم مبهمه چون من یه سری پایه آدرس روی ic می بینم اما هیچ کجا توی فروم و توی مدارات بسته شده ندیدم ازش استفاده بشه . اصلا اینا واقعا پایه های آدرس هستند ؟؟؟
    پیشاپیش ممنونم از لطف همه دوستانی که جواب منو می دنو منو راهنمایی می کنند .

پاسخ : سوالی در مورد icهای ضبط صدا

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=865.0
    یک نگاهی بنداز بدک نیست یه بحث هایی شده توش

دیدگاه

سلام دوست عزیز
      من یه همچین برنامه ای رو بستم و جواب هم گرفتم
      البته خیلی سنگین تر از این حرفا بود اما این ic جواب داد
      ISD25120
      خیلی خوب کار می کنه و بسیار عالیه اگه کمک خواستی خبرم کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sboy
        سلام دوست عزیز
        من یه همچین برنامه ای رو بستم و جواب هم گرفتم
        البته خیلی سنگین تر از این حرفا بود اما این ic جواب داد
        ISD25120
        خیلی خوب کار می کنه و بسیار عالیه اگه کمک خواستی خبرم کن
        سلام دوست من
        من این IC رو تهیه می کنم . اما هنوز چیزی از کار کردن باهاش مخصوصا آدرس دهی بهش متوجه نشدم . ضمنا یه چیزایی در رابطه با پروگرامر !!! برای این IC خوندم . مگه طبق دیتا شیت نمیشه با اتصال میکروفن روش صدا ضبط کرد ؟ یا به خاطر اینکه می خوام آدرس دهی دقیق و مشخص باشه باید از پروگرامر استفاده کنم ؟ میشه اگه شما با این IC کار کردید و جواب گرفتید و در مورد آدرس دهیشم کامل اطلاع دارید منو راهنمایی کنید ؟ یا اگه یه پروژه ساده و کامل در این زمینه (اول ضبط صدا و بعد پخش اون با آدرسدهی) دارید اونو بگذارید ؟
        ممنون از لطفتون

دیدگاه

فکر نکنم دیگه بتنی این آیسی رو پیدا کنی . روش آدرس دهی این سری به صورت پارالل بود که خیلی ساده به نظر می رسید .
          جدیدا ISD4004 به جای این سری وارد بازار شده که با SPIآ‌راه اندازی میشه.
          تو انجمن در این مورد سرچ کن .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حامـد جعفـری
            فکر نکنم دیگه بتنی این آیسی رو پیدا کنی . روش آدرس دهی این سری به صورت پارالل بود که خیلی ساده به نظر می رسید .
            جدیدا ISD4004 به جای این سری وارد بازار شده که با SPIآ‌راه اندازی میشه.
            تو انجمن در این مورد سرچ کن .
            دوست من پیدا کردنش با من شما یه تیکه پروژه ای ، راهنمایی چیزی به من بدید بقیش با من

دیدگاه

از این پروژه ها که با آیسی ISD25120 یا مشابه آن باشد در سایت زیاد قرار داده شده است

حتی یک پروژه کامل انجام شده نیز توسط یکی از دوستان قرار گرفته

سرچ کنید حتما پیدا میآ‌کنید

البته طرز کار سری جدید ISD همانند 4004 متفاوت با ورژنهای قبلی این آیسی است که کار را مشکلتر میکند

اگر 25120 یا 2560 را یافتید کارتان راحت میشود اما اگر نتونستید دو راه دارید
              1) استفاده ار ISD4004
              2) راه اندازی کارتهای حافظه

که هر کدام مشکلات خاص خود را دارند

دیدگاه

سلام
                دوست عزیز isd25120 در بازار موجود نیست و نسل اون منقرض شده نسل جدید آی سی ها Isd4004 است که پروتکل آن Spi است و به آسانی راه اندازی نمی شود ولی یک ماژول در بازار موجود است که سریال به Spi است یعنی شما ورودی سریال می دهید و خروجی Spi می گیرید که مختص همین آی سی ضبط صدا است.
                اگر جواب نگرفتید می تونید اونو تهیه کنید.

موفق باشید

دیدگاه

بازم می گم من یه پروژه کامل نمی خوام که گیجم کنه . من اون پروژه رو که می فرمایید گرفتم و دیدم اما ... دوستان فقط نحوه ضبط و بعدا پخش با آدرسدهی لطفا .
                  و بازم بگم که گیر آوردن اون ic با من . یه دونه که بیشتر نمی خوام . همین فردا می گیرمش . isd2560 یا isd25120 و کلا از این سری بالاخره یه دونه که گیر میاد .

دیدگاه

تنها راه یافتن این آیسی رجوع به اشخاصی هست که قبلا باهاش کار کردن و حالا با افزایش حجم سری جدید این آیسی دیگر به اون نیاز ندارن

به هر حال ممن سعی میکنم همین امروز اطلاعات پایه ای رو برای این آیسی براتون بزارم و سپس میرم سراغ سری 4004

امیدوارم بدردتون بخوره. اگه سوالی هم داشتید دوستان زیادی هستن که بتونن بهتون کمک کنن

اما بهتون توصیه میکنم قبل از هرچیز دیتاشیت میکرو را خودتون با دقت بخونید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsan_akbari
                      تنها راه یافتن این آیسی رجوع به اشخاصی هست که قبلا باهاش کار کردن و حالا با افزایش حجم سری جدید این آیسی دیگر به اون نیاز ندارن

به هر حال ممن سعی میکنم همین امروز اطلاعات پایه ای رو برای این آیسی براتون بزارم و سپس میرم سراغ سری 4004

امیدوارم بدردتون بخوره. اگه سوالی هم داشتید دوستان زیادی هستن که بتونن بهتون کمک کنن

اما بهتون توصیه میکنم قبل از هرچیز دیتاشیت میکرو را خودتون با دقت بخونید
                      خیلی ممنونم . پس من منتظر می مونم .امیدوارم که همه بتونند استفاده کنند (که حتما همینطوره) :job:

دیدگاه

با سلام خدمت همه دوستان

اول از همه بگم که ایرادی که این IC داره اینه که وقتی یه صدا رو ضبط میکنی ، آدرس خونه ای از حافظه که در واقع پایان مسیج شما هست رو به شما نمیده .. برای همین ممکنه مشکل تداخل برای ظبط صدای بعدی به وجود بیاد. ب
                        برای اینکه این مشکل به وجود نیاد شما باید خودتون محاسبه کنید.
                        حالا چطور :

اول از همه تعیین کنید که قصد دارید از کدوم یکی از ISD ها استفاده کنید ( 25 ، 60 ، 90 یا 120 )

بعد عدد 90000 یا 120000 یا 60000 یا... ( بسته به آی سی مورد نظر ) رو بر 600 ( تعداد خانه های حافظه ی این آیسی ) تقسیم کنید .. مثلا اگه از ISD2560 استفاده میکنید عدد 60000/600=100 به دست میاد .که بیانگر مقدار (زمان ) صدای ضبط شده توی یه خونه ی حافظه هست بر حسب میلی ثانیه ... یعنی هر خونه ی حافظه توش 100 میلی ثانیه پیام قرار میگیره .( برای 2560 )

حالا که این عدد رو به دست اورودی کافیه که هر موقع میخوای صدایی رو ضبط کنی زمان رو هم اندازه بگیری و ببینی پیغامت چقدر طول میکشه . و در نهایت چند تا خونه ی حافظه رو اشغال میکنه ( مثلا اگه صدا 3 ثانیه یعنی 3000 میلی ثانیه باشه میتونی بفهمی که 3000/100=30 خونه ی حافظه رو در بر میگیره )

حالا برای به دست آوردن آدرس پایان مسیج کافیه که این عددی رو که به دست اووردی با عددی که هنگام ضبط به پایه ها دادی جمع کنی تا آدرس پایان مسیج یا EOM رو بفهمی .

حالا این آدرس به چه دردی میخوره :
                        اگه خواستی یه صدای دیگه ضبط کنی که با این تداخل نداشته باشه کافیه که از چند خونه بعد از آدرس پایان پیغام قبلی شروع به ضبط صدا کنی ... ( معمولا 3 یا 2 عدد )

موفق باشید
                        به امید اینکه در پناه یزدان هر روز موضوع جدیدی در زندگی یاد بگیریم و بتوانیم از آن به بهترین شکل استفاده کنیم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X