اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکروکنترلر جدید ATMEGA16HVA با قابلیت شارژ باتری و ...

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : میکروکنترلر جدید ATMEGA16HVA با قابلیت شارژ باتری و ...

سلام.
    جناب hne573 ممنون از جوابتون. در مورد واردات قطعات مجید جان یه لینک رده . اگه ممکنه اونجا هم نظر بدید .
    اینم لینکش:
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=26229.msg124549#msg124549

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hne573
      متاسفانه بحث روی همونی رفت که دوست نداشتم بره
      من منظورم اینه ما چرا یاد گرفتیم که فقط روی چیزای موجود در بازار خودمون کار کنیم
      چرا پا را فراتر نمی گذاریم.
      شرکت های زیادی مثه rfphone چیپ الکترونیک اینها میارن
      اما تعدادش را نمیدونم
      من میخام اینجا بحث علمیشو باز کنیم
      میدونید اگه یه قطعع بازار مصرف خوبی داشته باشه حتما شرکتهای ایرانی هم اون قطعه را وارد میکنن
      پس ادامه بحث ما هم میتونه همین امر را میسر کنه
      در هر حال من تاپیک را باز کردم که روی این میکرو بصورت تئوری کار کنیم و وقتی خوب همه چیزش را یاد گرفتیم
      میتونیم خرید هم بکنیم
      حالا دوستانی که مایلن ادامه بدن
      دوست عزیزم

منظور من منحرف کردن بحث نبود . شما احتمالا بواسطه اینکه براحتی می تونید قطعه ای را توسط شرکتتون وارد کنید ، خیلی راحت می تونید راجع به این قضیه فکر کنید . ولی وقتی یک قطعه تابلو ، مثل ARM را هنوز 2% مغازه ها هم ندارند ، فکر من به این قضیه منحرف می شه که وقتی قطعه اش در دسترس من نیست چطوری باهاش چیزی درست کنم ؟

البته من مطمئنم که شما و دیگر بچه های گل سایت ، راههایی را پیش پای دوستانی که با واردات این قطعات آشنایی ندارند ، می زارید . البته قصد ادامه این بحث را در این تاپیک ندارم و به همین منظور یک تاپیک جدید زدم .

در هر حال متشکرم

دیدگاه

سلام مجید جان
        بنده منظوری نداشتم. ببخشید اگر جسارت کردم
        بنده یه کم دیدم فرق داره فکر کنم. نه من بخاطر اطمینان از خرید نیستش که میخام روی این میکرو کار کنم.
        بلکه من همیشه به نیازم نگاه میکنم. نیازم اینه که این میکرو را راه اندازی کنم و شروع به مطالعه منابع کردم
        دیتاشیت و application noteها . اما سوالاتی در ذهنم هست که میخاستم با بچه ها همفکری کنیم .
        اینطوری اون چیزی که من یاد گرفتم به بقیه یاد میدم . اون چیزی هم که بقیه یاد گرفتن به من یاد میدن.
        سرعت کار میره بالا و کیفیت کار هم میره بالا . چون من دقیقا به این موضوع رسیدم که مشورت با متخصص و یا کسی
        که اطلاعات داره خالی از لطف نیست.
        بچه ها دیروز خوب استقبال کردن اما کم پیدا شدین ها . بابا زود باشید میخایم این میکرو را بترکونیم توی ایران

دیدگاه

اگه ممکنه ضعف هاش نسبت به میکرو های قبلی رو هم بنویسید.
          کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

logical IO کم داره. ولی مشکلی نیست اگه لازم بشه با شیفت رجیستر و پورت سریال و ... حل میشه.
            دقت Adc ش 12 بیته نه 18 بیت. خوب الان دیدم که یه Sigma-delta ADC هم داره که 18 بیته. فرقشون چیه نمیدونم. این خیلی تو ابزار دقیق حرفه ها! 18 بیت :eek:

محاسن :
            1. ولتاژ کاری 1.8 ولت تا 9 ولت :surprised: :eek:
            2. 20°C to 85°C
            3. 12بیت ADC

اما معایب :
            1. سرعت 4MHz

و در نهایت پروگرامرش با من. usb هم میسازم. اصلا تو همین برنامه خودم اضافه می کنمش. فقط یکی باید یدونه به دستم برسونه.

اگه میخواید سفارش بدید منم 2 تا می خوام. البته اگه 4-5 هزار تومن بشه.
            بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
            اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

کامپایلر های Bascom و codevision خبری از پشتیبانی از این میکروکنترلر ها ندادن؟
              کنکوری 90 دیروز،آ‌دانشجو مهندسی نرم افزار پلی تکنیک امروز!

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                مثه اینکه کم کم دارید دیتا شیت را می خونید
                من نگفتم 18 بیت . شما اشتباه متوجه شدید اگه دقیق دیتا شیت را بخوانید متوجه میشید
                گفتم مبدل جریان از نوع انباره ای داره با دقت 18 بیت .
                12 بیت مخصوص سنس ولتاژ و دمای داخلی و دو کانال انالوگ به دیجیتال هستش .
                12 بیت هم برای مبدل جریان لحظه ای هستش .
                اشتباه نکنید مهندس جان

خوب تا همین جا خوندید؟
                در ضمن ولتاژ کاری که میگید 1.8 تا .... درسته . این میکرو داخلش خودش رگولاتور داره و خروجی رگلاتورش را میده
                به vcc میکرو . که این خروجی 3.3 ولت هستش . بهتره بگیم ولتاژ تغذیه میکرو 1.8 تا ... هستش . ولی ولتاژ کاری 3.3 ولت هستش
                که این 3.3 ولت یا از طریق شارژر تامین میشه یا باطری های لیتیوم یون .

در مورد سرعت میکرو . شما چرا میگید این عیب هستش که سرعت 4 مگاهرتزه؟
                شما با این میکرو میخاین چه کار کنید که این سرعت کمه؟
                اصل خلقت این میکرو مدیریت و شارژینگ باطری هستش پس نمیدونم چرا روی 4 مگاهرتز میگید عیب هستش.
                پروگرام این میکرو هم با

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                  مثه اینکه کم کم دارید دیتا شیت را می خونید
                  من نگفتم 18 بیت . شما اشتباه متوجه شدید اگه دقیق دیتا شیت را بخوانید متوجه میشید
                  گفتم مبدل جریان از نوع انباره ای داره با دقت 18 بیت .
                  12 بیت مخصوص سنس ولتاژ و دمای داخلی و دو کانال انالوگ به دیجیتال هستش .
                  12 بیت هم برای مبدل جریان لحظه ای هستش .
                  اشتباه نکنید مهندس جان

خوب تا همین جا خوندید؟
                  در ضمن ولتاژ کاری که میگید 1.8 تا .... درسته . این میکرو داخلش خودش رگولاتور داره و خروجی رگلاتورش را میده
                  به vcc میکرو . که این خروجی 3.3 ولت هستش . بهتره بگیم ولتاژ تغذیه میکرو 1.8 تا ... هستش . ولی ولتاژ کاری 3.3 ولت هستش
                  که این 3.3 ولت یا از طریق شارژر تامین میشه یا باطری های لیتیوم یون .

در مورد سرعت میکرو . شما چرا میگید این عیب هستش که سرعت 4 مگاهرتزه؟
                  شما با این میکرو میخاین چه کار کنید که این سرعت کمه؟
                  اصل خلقت این میکرو مدیریت و شارژینگ باطری هستش پس نمیدونم چرا روی 4 مگاهرتز میگید عیب هستش.
                  پروگرام این میکرو هم با stk500 انجام میشه و هیچ سختی خاصی نداره.
                  البته باید یکی از دو ورژن آخر avrstudio را دانلود کنید . (به سایت اتمل مراجعه کنید)
                  تنها سختی کار با این میکرو package میکرو هستش و گرنه پروگرامش مثه همه میکروها انجام میشه . حالا
                  در مورد این کسی نظری داره؟

در مورد دوستمون که گفته ضعف نسبت به میکروهای قبلی:
                  ببینید این میکرو را نمیشه با میکروهای دیگه مقایسه کرد . این از یک خانواده دیگه هستش.
                  از خانواده مدیریت باطری. باید با هم خانواده خودش مقایسه کرد .
                  مسلما این امکاناتی داره که هیچ میکروی دیگه از اتمل ممکنه نداشته باشه ( به صحبتهای قبلیم مراجه کنید)
                  و امکاناتی هم میکروهای دیگه دارن که این نداره.
                  پس بهتره مقایسه با دیگر میکروها را بگذاریم کنار.
                  از خانواده خودش هم چند نمونه اومده به بازار که امکانات همه تقریبا یکی هستش
                  تنها در تعداد I/O یا ساپورت پروتکل هایی مثه I2C و ... تفاوت دارن یا در تعداد باطری که می تونن شارژ کنن
                  وگرنه اصل کار که بر میگرده به خانواده اونها یکی هستش.

خواهشا دوستان یه کم مطالعه کنند اون هم عمقی و ببینید هدف ما چیه از این تاپیک؟
                  همه با هم کمک کنیم تمام این امکانات این میکرو را راه اندازی کنیم . من تازه دیروز به نکات واقعا جالبی در مورد
                  میکرو واقف شدم که واقعا جالب و بی نظیره .
                  دوستان همکاری کنید و از مقایسه و بیان معایب و... بپرهیزید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X