اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعریف $LIB به صورت rum tiime

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعریف $LIB به صورت rum tiime

سلام
    برای اتصالش که نه هارد و mmc کاملا فرق دارن عکسشو پایین گازاشتم در مورد فعال سازی ام دقیقا مثل mmc اه یعنی یه کتابخونه اسمبلی داره و یه فایل کانفیگ و بعد avr-dos اونو به عنوان فایل سیستم میشناسش مشکل ام همینجاست من یعنی میخام یه جوری به این avr-dos بفهمونم که مثلا با توجه به یه شرط یه بار فایل سیستم و بکنه که از mmc بخونه یه بارم بزاره از هارد بخونه اما چون این بسکام هر 2 تا کتابخونه هارو با هم لود میکنه avr-dos بدبخت میمونه فایل سیستم و کدوم در نظر بگیره یه بار میشه mmc یه بارم میشه هارد پروتکلاشون با هم فرق دارن هارد اطلااعات 16 بیتی میفرسته و میگیره تنها راهی که به زهنم رسیده اینه که یه میکروی دیگ اطلاعاتو از هارد بگیره spi بفرسته به این میکرو که این راهم به دردسرش نمیارزه اگه یه راهی بود میشد به این avr فهموند که مثلا اگه فلان شرط بر قرار بود کتابخونه mmc.lib لود نکن همه مشکلم حل میشه این بسکام ام بدیش اینه که کتابخونه هاش اسمبلی ان به هیچ وجه نمیشه ازش سر درآورد

دیدگاه

حالا آیا دو تا راه اندازه MMC و HDD رو با هم تو یه برنامه گذاشتی و کامپایلش کردی ببینی به لحاظ تعریف متغیرهای یکسان دچار مشکل می شه یا نه؟

دیدگاه

متغیرهایی که یکسان بود تو کانفیگا آوردم تو خود برنامه بعد برنامه بعد برنامه دیگه خطایی نداد و کامپایل شد اما مثلا یه بار همیشه هارد میشد منبع یه بارم همیشه مموری کارت

دیدگاه

منظورم از فعالساز یه چیزی مثل پایه CS (یا همون Chip Select) در کارت MMC. حالا آیا شما این فعالسازها رو هم کنترل کردی؟ اگر آره آیا با کنترل فعالسازها باز هم دچار مشکل شدی؟ فعالساز HDD اسمش چیه یا بهتر کدوم پایه است؟

دیدگاه

پین شماره 37 هارد chip select هارده اما اگه اونطور باشه من وقتی هاردو انتخاب میکنم و هاردو در میارم باید مثلا ارور کانفیگ بده یا یه اروری بده اما اینجا ارور نمیده میره mmc لود میکنه

دیدگاه

ببین در حقیقت نمی دونم اگر یکی از اونها رو در بیاری مشکلی باید پیش بیاد یا نه؟ ولی یه چیز مسلمه اون که مثلا اگر کارت MMC غیر فعال باشه و HDD رو از مدار خارج کنی اون وقت اگر دستوری از AVR DOS صادر بشه حتما ( یا حداقل به احتمال زیاد) باید اعلام خطا بکنه. ولی اگر در هر زمان فقط یکی فعال باشه اونوقت باید همه چیز بدرستی عمل کنه. شما در حقیقت می خوای مثل زیر از هر دو تا (البته در هر زمان فقط یکی) استفاده بکنی دیگه:

فکر می کنم با کنترل درست فعالسازها هیچ مشکلی پیش نیاد.
              موفق باشی

دیدگاه

مرسی از کمکت این عکسه امیدوارم کرد :agree: دیگه داشتم به این نتیجه میرسیدم نمیشه

دیدگاه

می بخشید اون عکس چه کمکی کرد؟!! oo:

دیدگاه

من فکر کردم این عکسو شما از تو فرومی چیزی گیر آوردین که درباره همین موضوع توضیح داده برا همین گفتم امید گرفتم فکر کردم مشکل راه حل داره :NO:

من الان رفتم یه بار دیگه این برنامه رو کامپایل کردم دیدم از برنامه خطا نگرفت برنامه کامپایل میشه اما از چنتا تابع اسمبلی ایراد گرفت دفعات قبل من به این ارورا توجه نکرده بودم چون دیدم برنامه کامپایل شده فکر کردم از این ارور چرتو پرتاس اما این بار دقت کردم دیدم که میگه یه تابع دیگه با همین اسم وجود داره یکیشون مثالا اینه _DRIVEREADSECTOR بعد رفتم رد این تابعارو تو mmc.lbx و cf_hd.lbx گرفتم دیدم بعله مشکل از اینجاس تو هر دوتا کتابخونه این تابع ها هست یعنی avr-dos وقتی میخواد فت پیاده سازی کنه اینار صدا میزنه خب حالا یه راه اینه که من بیام تو این کتابخونه های اسمایی که هم نامنو تغییر بدم بعد بیام به جای هر دستور معادل اسمبلی تغییر یافتشو استفاده کنم البته اینجا یه مشکل دیگه به وجود میاد اونم این که تو کتابخونه avr-dos هم باید همه ارجاع های اون تابع هارو 2 تا قرار بدو یکی اگه تو مد هارد بود یکی اگه تو مد مموری کارت بود یه جورایی باید همشو با اسمبلی نوشت که واقعا کار سختیه
                    فکر کنم دوباره باید نا امید شم :cry2:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X