به نام خدا سلام دوستان من پروگرامر stk200-300 کتاب مرجع کامل میکرکنترلر های avr رو ساختم ولی جواب نمیده میخواستم ببینم کجای این نقشه اشتباه متشکرم
اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
stk200 300
Collapse
X
-
پاسخ : stk200 300
در LS245 ، پایه های 19 و 20 را به 5 ولت وصل کردید ؟ ولتاژ 5 ولت روی LS245 را چک کردید ؟
پایه 1 مربوط به LS245 را با 10K به 5 ولت وصل کردید ؟ پایه 10 را زمین کردید ؟
STK200 را از LPT و مدار میکرو جدا کنید و پایه های 2و4و6و8 را صفر و 5 ولت بدهید . باید به ترتیب از پایه های 18و16و14و12 همان خروجی ها را بگیرید .
اگه جواب نگرفتید به D-Connector و فیش IDC شک کنید .
موفق باشید
دیدگاه
-
به نام خدا سلام دوست عزیزم خیلی از کمکهات متشکرم این جوری که شما میگی انگار نقشه شما با نقشه من متفاوت اگر میشه لطف کن و یک شماتیک از نقشت رو برام بگذار باز هم ازت عذر خواهی میکنم باور کن من همه چیز رو تست کردم نمیدونم چرا جواب نمیده خیلی ازت ممنون میشم شماتیک رو برام بگذاری خداحافظ.
دیدگاه
-
به نام خدا سلا م آقا متشکر ولی من ویراست دوم رو دارم انگار نقشه ای که اینجا در صفحه 611 موجود با نقشه شما فرق داره پایه 1 به زمین وصل و به جای دیگه ای وصل نیست پایه 19 هم با مقاومت 10 کیلو پول پ شده و به پین 5 پورت موازی اتصال داره حالا نمیدونم نقشه شما هم همینطوری یا نه من سی دی کتابم نیست که نقشه رو از توی اون براتون بگذارم فکر میکنم نقشه توی سی دی کتاب شما موجود باشه ممنون و متشکرم.
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط عبدالهیبه نام خدا سلام دوستان با عرض تسلیت این یکی مدار هم کار نکرد و البته نیت من از ساختن این مدار تولید انبوه بود که قسمت نشد به هر حال من از همه دوستان متشکرم و خوااهش میکنم در اسرع وقت این تاپیک رو پاک کنند باز هم عذر میخواهم متشکرم خداحافظ.نورپردازان باران نور شهرستان آران وبیدگل
barannoor69@yahoo.com
دیدگاه
دیدگاه