اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سنسور هایی با آمپر متغییر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سنسور هایی با آمپر متغییر

سلام
    یه سنسور دارم تا نداره :mrgreen:
    آقا این سنسور هایی که خروجی شون با آمپر هست چطور به ADC میکرو وصل کنم که بخونمشون

آخه همش یه چیز میگیره من باید به میلی ولت متغییر تغیرش بدم ولی چطور نمیدونم :sad:
    پس لطفا Please help me
    دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

پاسخ : سنسور هایی با آمپر متغییر

منظورت اینه که خروجیت تغییرات مقدار جریان هست.
    مثلا تغییرات بین 4 تا 20 میلی آمپر
    خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

:cry: آره :cry:
      دنبال کار میگردم تو تهران کسی سراغ داره

دیدگاه

احتمالا سنسور فشار هست

ببین هیچ کاری نداره.فقط باید کالیبرش کنی.به اینصورت که:

یک مقاومت 0.1 اهم با دقت بالا رو با این سنسور سری میکنی.
        طبق قانون مدار سری وقتی در مدار سری یک مصرف کننده جریان متغیر داره افت ولتاژ روی مقاومت های سری با این مصرف تغییر میکنه.
        یعنی شما وقتی بار رو سنسور نیست و 4 میلی آمپر جریان داره یک افت ولتاژ روی این مقاومت داری و وقتی فشار به سنسور وارد میشه افت ولتاژ تغییر میکنه تا 20 میلی آمپر.یعنی یک بازه ولتاژ داری اما این ولتاژ خیلی ضعیفه در حد میکرو ولت هست.
        برای تقویتش این ولتاژ رو به ورودی مثبت یک OPAMP که AD620 بهترین واسه این کار هست میدی.این OPAMP و یک خروجی عالی بهت میده.فقط این OPAMP ولتاژ منفی میخواد که با آی سی 7660 بسازیش و خروجی رو هم میدی به ADC میکرو چون ضریب تقویت بالاست از ADC ده بیتی میکرو میتونی یک دقت خوب بگیری.
        فقط باید روی فشار های مختلف چند بار کالیبره کنی.چون حالت رو تغییر میدی باید با حالت جدید سیستم رو وفق بدی.
        اگر ADC مقدارش پرش داشت 100 بار در یک حلقه توی یک آرایه ثبتش کن بعد میانگین بگیر و هر یک ثانیه یکبار رو LCD نشون بده البته بعد از تبدیل مقدار ولتاژ به مقدار فشار

موفق باشی رفیق
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

کارت حرف نداره آقا حمید :applause:
          من از پایان می ترسیدم و آغاز کردم . . .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهدی کرمی
            کارت حرف نداره آقا حمید :applause:
            ای بابا.وظیفس دوست عزیز.
            خدا با وسیله هاش مارو گاه میکنه منم تا بتونم بنده هاشو گاه میکنم.

یا حق

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X