اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

طول عمر avr و pic

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

طول عمر avr و pic

با سلام

آیا می توان یک میکرو مثل avr را به مدت زمان طولانی ( مثلا 6 ماه ) بدون اینکه خاموش کرد و یا کلاک آن متوقف شود را راه اندازی کرد
    منظور من اینه که مشکلی برای اون به وجود نمی یاد؟
    در این مورد pic بهتر جواب می ده یا avr؟
    لطفا اگر کسی از دوستان در این ضمینه تجربه ای داره من رو هم بی خبر نذاره
    مرسی

پاسخ : طول عمر avr و pic

ببینید دوست من قطعات نمیه هادی ( مثلاً همین میکروها) در حالت کلی دو تا دشمن اصلی دارند :

1) ولتاژ اضافی ( بیش از حد تغذیه اون ها مثلاً برای استاندارد TTL مقدارش 5 ولت هستش )
    2) گرمای زیاد یا داغ شدن ( که در اثر اتصال کوتاه و همین اضافه ولتاژ و در نتیجه مصرف زیاد توان پیش میاد )

اگر مدار شما درست طراحی شده باشه و مسئله ولتاژ اضافی و اتصال کوتاه حل بشه میمونه مسئله مصرف توان و گرمای ایجاد شده
    هر چه قدر یک میکرو توان کمتری مصرف کنه بطبع اون گرمای کمتری ایجاد میکنه و میتونه به مدت طولانی و بدون هیچ مشکلی کار کنه
    از این لحاظ میکروکنترلرهای PIC کاملاً بر میکروکنترلرهای AVR ارجحیت دارند چون میکروهای ذاتاً صنعتی هستند و برای همچین شرایطی
    طراحی شده اند و مصرف توان اون ها به مراتب کمتر از میکروهای AVR هستش
    برای اطلاعات بیشتر می تونید به اپلیکیشن نوت های خود میکرو چیپ یا اتمل مراجعه کنید :rolleyes:
    از ماست که بر ماست !

دیدگاه

دلیلی وجود نداره که کار نکنه مگر اینکه همون شرایطی که دوستمون گفت مهیا نباشه.
      مثلا تلویزیون مانیتور و دستگاه های پزشکی همگی سال به سال روشن هستن و هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد.
      اگر قرار بود اینطوری نباشه هر بار که میکرو از کار می افتاد یک نفر هم تو ICU باید خفه میشد

شهریار
      Circuit Designers Choose Different Horses For Different Courses!

دیدگاه

بله میشه من مدار دارم که با AVR سه ساله خاموش نشده و جای حساسی هم نصب شده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط josephx86
          بله میشه من مدار دارم که با AVR سه ساله خاموش نشده و جای حساسی هم نصب شده.
          میکروی شما واقعا AVR آ‌بود. من تا حالا AVR ندیدم. متوجه میشید که چی میگم. :nerd:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X