اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رگولاتور قابلامه ایی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

رگولاتور قابلامه ایی

کسی تجربه کار با این رگلاتور های قابلامه ای رو داره؟ من برای یه مداری احتیاج تبدیل ولتاژ 12 ولت به 5 ولت دارم جریانی که لازم دارم ام تقریبا بالاس حدود 1 آمپر رگلاتور عادی خیلی داغ میکرد برا همین تصمیم رفتم یه رگلاتور قابلامه ای گرفتم اول فکر کردم مثل رگلاتور های دیگس اما جواب نداد یعنی من اومد به ورودی و خروجی یه خازن 37 میکرو فاراد وصل کردم اما هیچ خروجی نمیداد
    مدلشم اینه lm78h05k دیتاشیتی ام براش پیدا نکردم

مرسی

پاسخ : رگولاتور قابلامه ایی

ورودی و خروجی های این نوع رگولاتور ها به صورت زیر هستش .

مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.

نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.

دیدگاه

سلام دوست من
      من یه مدار دیگه پیشنهاد میکنم
      http://www.4shared.com/file/93781461/ccc0a013/untitled.html
      در این مدار را با استفاده از هر نوع رگولاتوری و یک یا چند تا ترانزیستور قدرت تقریبا هر جریانی که خواستی میتونی بگیری و دیگه نیاز به رگولاتور قابلمه ای نداری
      فرزندم در راه است

دیدگاه

دقیقا مشکل همینه .این قطعه بسیار خوبی و تا 3 آمپر خروجی میده
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

من پایه هاشو اول برعکس زدم یعنی زمینو درست وصل کردم اما جای خروجی و ورودی برعکس زدم یعنی سوخته؟ چون الان که درستم میزنم خروجی نمیده راستی این رگلاتور خازن نمیخاد برا ورودی خروجیش؟
          البته من مشکلم اینجور حل کردم که یه رگلاتور 9 گزاشتم بعد خروجی اونو دادم به رگلاتور 5 برای هر 2 تاشونم سینک گازاشتم هنوز خیلی داغ میشن اما خاموش نمیشه و گرماشم نسبت به قبل خیلی کمتر شده
          راستی این رگلاتورا گرماشون چیجوره اینام خیلی گرم میشن؟ آخه جای سینکم ندارن
          مرسی از کمکتون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali3635
            من پایه هاشو اول برعکس زدم یعنی زمینو درست وصل کردم اما جای خروجی و ورودی برعکس زدم یعنی سوخته؟ چون الان که درستم میزنم خروجی نمیده راستی این رگلاتور خازن نمیخاد برا ورودی خروجیش؟
            البته من مشکلم اینجور حل کردم که یه رگلاتور 9 گزاشتم بعد خروجی اونو دادم به رگلاتور 5 برای هر 2 تاشونم سینک گازاشتم هنوز خیلی داغ میشن اما خاموش نمیشه و گرماشم نسبت به قبل خیلی کمتر شده
            راستی این رگلاتورا گرماشون چیجوره اینام خیلی گرم میشن؟ آخه جای سینکم ندارن
            مرسی از کمکتون
            دوست عزیز یکی از علت های داغ کردنت نبود خازن هست
            حتما از خازن های بزرگ مثل 4700 میکرو استفاده کن هم ورودی هم خروجی
            ولتاا¾ ورودی با توجه به جریان بالایی که میخوای بکشی و افت ولتاا¾ خواهی داشت حد اقل 12 ولت بزار
            بله اونها داغ میشن زیاد هم داغ میشه علتش هم نبود خازن هس هم جریان بالایی که داری میکشی
            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام
              یه نگاهی هم به LM2576 یا LM2575 بنداز.
              موفق باشی

دیدگاه

سلام

lm317t از همین قابلمه ایه که من باهاش کار کردم خوبیش اینه که خروجی adjustable یعنی تنظیم میشه بین 1.7 ولت تا 37 ولت(اگه اشتباه نکرده باشم) یه پایه adj. داره که با تقسیم مقاومتی از خروجی فیدبک میگیره جریان خوبی هم میده
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

آقا اینی که شما استفاده کردی چقدر ازش جریان کشیدی ؟ خازنهای چقدری بهش وصل کردی ؟ و چقدر گرم شد
                  ممنونم

دیدگاه

والا بستگی داره به ولتاژ اعمالی شما که چقدر تلفات داره که بصورت گرما باید آزاد بشه شما 30 ولت بدی بخوای 2 ولت خروجی بگیری 28 ولت افت داره اگه یک آمپر هم جریان بکشی توان تلف شده میشه 28 وات میشه
                    خوب این نامردیه میخوای هیتر درست کنی!!! :mrgreen:

برای این مدل نوشته 4 درجه سانتی گراد بر هر وات
                    یعنی هر چند وات بکشی ضرب در 4 کن بعلاوه دمای محیط کن میشه توان گرمایی IC با رادیاتور میشه کمترش کرد

ولی من 16 ولت دادم خروجی 10 گرفتم جریان هم بستگی داشت به مدار که چی کار میکرد ولی حدودا 1 گاهی اوقات بیشتر تا 1.5 آمپر

برای مدار خودتون datasheet رو بگیرید توضیح و فرمول کامل داده من الان یادم نیست مدار هم پیشم نیست که بگم
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

من جریانم تو بدترین شرایط 1 آمپره ولتاژ ورودی ام 14-15 ولت ایناس میخام 5 ولت ازش بگیرم
                      من دیتاشیت این رگلاتور پیدا نکردم اما از کمکتون ممنونم میرم یکی دیگه میگیرم تست میکنم
                      راستی من چون نمیخام زیاد مدار بزرگ شه نمیخام از خازن بزرگ استفاده کنم به نظر شما تو مایه هایه 30-40 میکرو بزارم خازنو کافیه؟ یا کمه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali3635
                        من جریانم تو بدترین شرایط 1 آمپره ولتاژ ورودی ام 14-15 ولت ایناس میخام 5 ولت ازش بگیرم
                        من دیتاشیت این رگلاتور پیدا نکردم اما از کمکتون ممنونم میرم یکی دیگه میگیرم تست میکنم
                        راستی من چون نمیخام زیاد مدار بزرگ شه نمیخام از خازن بزرگ استفاده کنم به نظر شما تو مایه هایه 30-40 میکرو بزارم خازنو کافیه؟ یا کمه؟
                        این لینک دیتا شیت:
                        http://www.datasheet4u.com/html/L/M/3/LM317T_STMicroelectronics.pdf.html
                        وسط صفحه دست راست نوشته datasheet view

خازن هم واقعا کمه

چون دارین جریان میکشید رایپل بالا میره باید خازن بزرگ بذارید

البته بستگی به کار شما هم داره که حساس به نویز و ... هست یا نه
                        ولی زیر 2200 یا 3300 میکرو نیاید

اگه اوضاع خیلی نافرمه از سوئیچ مد استفاده کنید که خازن کوچیک بشه ولی هم مدار پیچیده میشه هم خرج بالا میره
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

اگه خیلی داغ میشه رو رادیاتور نصب کن و یک فن کوچیک رو رادیاتور نصب کن
                          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

دوست عزیز واسه یه امپر این قدر چونه نزن :mrgreen:
                            به خدا من یه 3310 دارم که با این7805k شارژش میکنم(اخه وقت نمیشه برم شارژر بخرم)

در حد اتیش داغ میشه ولی تحویلش نمیگیرم هیچ چیشم نمیشه .حتی اگه پایه هاش رو هم وارونه بزنی اگه خحیلی زیاد نمونه نمیسوزه(منظورم بیش از 30 ثانیه هستاا :biggrin

تازه اگه خیلی میخوای هرس بخوری و کارت تجاری هس برو 8 تومن بده یه سوییچینگ خودتو راحت کن(البته به نظر من اشتباه)چون 7805k خیلی مرده اگه تو کارت 7805 معمولی جواب میداده و فقط داغ میکرده این بی برو برگرد رات میندازه
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

سلام دوستان
                              میبخشید من برای زمین کردن میبایستی منفی رو به بدنه اش وصل کنم؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X