اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرمر STK500 با پورت usb

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکل با پروگرمر STK500 با پورت usb

سلام :bye
    این ارور ها گاهی بخاطر کریستال خارجیه گاهی هم بخاطر سرعت انتقال اگه اشتباه نکنم.
    الان avr studio نصب ندارم ولی موقع پرگرم اون اول یه تنظیم سرعت داره اونو کم بزارید بعد کریستالی که قبلا باهاش پروگرم کردید تو پرگرمر بزارید و میکرو پاک کنید.
    دوباره برنامه توش بریزید . البته میدونید که فیوز بیت هارو باید طوری بزارید تا با کریستالتون بخونه .
    امید وارم مشکلتون حل شه.
    یا حق
    :applause:
    :nerd:

رفیقان قدر یکدیگر بدانید چو معلوم است شرح از بر مخوانید

مقالات نصیحت گو همین است که سنگ انداز هجران در کمین است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamid13257
      سلام
      منم یه پروگرامر از شرکت نوآوران الکترونیک مدل nus112خریدم که رو stk500کار میکنه.توuser manualنوشته که با codvisionمشکل داره و باید با avr stodioکار کنه اما هر کاری کردم برنامه نشناختش.نمیدونم دیگه چیکار بایاد کنم. :angry: شما نظری ندارین :cry:
      1-اول با avrstudio کارکن
      2- ببین تو manage کامپیوترت روی شکل پروگرامرت علامت مثلث زرد رنگ نباشه .
      3- حتما جامپرها رو تست کن که درست انتخاب کرده باشی
      4- جامپر fast و slow رو بزار روی slow
      5- حنما توی avr studio - پروگرامینگ مود رو حتما بزار روی isp
      6- دفترچه (pdf ) پروگرامر که داخل سی دی هستش رو خوب بخون
      7- ویندوزت چیه ؟؟؟
      8- ببین درایورت کامله نصبه یا نه ؟؟

من با این پروگرامر خیلی سر و کله زدم و خداییش پروگرامر عالی هستش ولی گرونه - مشکلشم اینه که توی codevision کار نمی کنه - ولی سرعتش عالیه .
      میشه به جای امضا انگشت بزنم ؟؟؟

دیدگاه

سلام
        این دوستمون درست می گه این پروگرامر فقط توی avr studio کار می کنه .
        بعضی وقت ها احتیاج هست که بعد از هر بار پروگرام کردن یه بار usb ش رو در بیاری دوباره بزنی سره جاش .
        همون تنظیماتی رو که pdf داخل سی دی هست رو برای avr studio انجام بده حتما درست می شه .

دیدگاه

دوستان من می خواستم این پروگرامر nus112 رو بردش رو کپی کنم فقط می خواستم بدونم این atmega 8 و در ورژن های قبلی atmega 16 ,atmega32 که روشون نصبه برای چیه و چه برنامه ای داخلشه

دیدگاه

سلام.
            من 5 تا atmega16 قفل شده دارم که میخوام با stk500 لاک بیتهاشو پاک کنم.ت. برنامه گفته برای این کار آی سی رو از قسمت main پاک کنید ولی وقتی میخوام پاکش کنم این خطاها رو میده:
            Entering programming mode...failed!
            Leaving programming mode...failed!
            تو نت هم سرچ کردم گفته بود که به قسمت HW setting برید و clock generator رو روی 3.68Mhz و Vtarget رو روی 5 ولت تنظیم کنید و رایت رو بزنید ولی تمام قسمت ها برای من غیر فعالند و نمیتونم چیزی رو تغییر بدم.حتی برنامه رو مجددا نصب کردم ولی فایده ای نداشت.
            لطفا اگر کسی راه حلی داره کمک کنه.مرسی

دیدگاه

سلام
              کسی درایور stk500 رو داره؟ سی دی شو گم کردم. :-[
              اگه کسی داره ممنون میشم زیپ کنه و از طریق این سایت پلود کنه واسه همه

http://uplod.ir

دیدگاه

دوستان من از توی یه دستگاه کپی رنگی بزرک چاپخونه ای چند تا میکرو کنترلر at89c52 در آوردم که رمز دارند و رمزشون هم روشون نوشته اما نمیدونم چه پروگرامری پشتیبانی می کنه میشه در موردش راهنمایی کنید !!
                راستی این پروگرامر nus112 توی ورژن جدیدش که از من 6 هستش ولی ورژن 7 توی کد ویژن جواب میده !!!!
                اگر بشه ورژن قبلی ها رو پدیت کرد برای اینکار عالی میشه !!

دیدگاه

من با این پیغام Chip Signature mismatch زمانی توی codevision برخورد کردم که به جای Atmega8 اشتباها Atmega88 رو انتخاب کرده بودم. که با انتخاب درست میکرو مشکل حل شد.

البته متن read و must be آن متفاوت بود.
                  درگیر یک تز سنگین

دیدگاه

سلام،
                    پروگرامر استاندارد STK500 باید قابلیت پروگرام کردن بصورت Hi Voltage را هم داشته باشه.ولی من عکس این پروگرامر را تو سایت نوآوران دیدم هیچ مداری ندیدم که این ولتاژ را بخواهد تولید کند؟!!
                    روی برد که یک آی سی سری 74 هست که احتمالا برای بخش اسیلاتور هست و احتمالا زیر برد هم یک Atmega8 و یک مبدل USB به سریال.
                    همچنین یک زیف سوکت گذاشته برای تمامی آی سی ها. این خودش نشون میده که این پروگرامر مد ولتاژ بالا را ساپورت نمیکنه.
                    از یک طرف هم در سایت نوشته "امکان تغییر و بازگرداندن تمامی فیوزبیت ها و فیوزبیت های کلاک (غیر از فیوزبیت SPIEN)"
                    یعنی این پروگرامر حتما به روش SPI کار میکنه و قاعدتا در صورتیکه پایه ریست هم غیر فعال بشه جواب نخواهد داد.

به هر حال من خیلی دوست داشتم دفترچه راهنمای این پروگرامر مطالعه کنم ولی در سایت قرار نگرفته!! و باید حتما پروگرامر را تهیه کنید تا دفترچه را بخویند؟ این حرکت در نوع خودش جالبه!
                    اگر دوستان دفترچه این پروگرامر را پلود کنند و همینطور چندتا عکس از پشت برد این پروگرامر قرار بدین بهتر میشه در موردش نظر داد.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط lachini
                      سلام،
                      پروگرامر استاندارد STK500 باید قابلیت پروگرام کردن بصورت Hi Voltage را هم داشته باشه.ولی من عکس این پروگرامر را تو سایت نوآوران دیدم هیچ مداری ندیدم که این ولتاژ را بخواهد تولید کند؟!!
                      روی برد که یک آی سی سری 14 هست که احتمالا برای بخش اسیلاتور هست و احتمالا زیر برد هم یک Atmega8 و یک مبدل USB به سریال.
                      همچنین یک زیف سوکت گذاشته برای تمامی آی سی ها. این خودش نشون میده که این پروگرامر مد ولتاژ بالا را ساپورت نمیکنه.
                      از یک طرف هم در سایت نوشته "امکان تغییر و بازگرداندن تمامی فیوزبیت ها و فیوزبیت های کلاک (غیر از فیوزبیت SPIEN)"
                      یعنی این پروگرامر حتما به روش SPI کار میکنه و قاعدتا در صورتیکه پایه ریست هم غیر فعال بشه جواب نخواهد داد.

به هر حال من خیلی دوست داشتم دفترچه راهنمای این پروگرامر مطالعه کنم ولی در سایت قرار نگرفته!! و باید حتما پروگرامر را تهیه کنید تا دفترچه را بخویند؟ این حرکت در نوع خودش جالبه!
                      اگر دوستان دفترچه این پروگرامر را پلود کنند و همینطور چندتا عکس از پشت برد این پروگرامر قرار بدین بهتر میشه در موردش نظر داد.
                      باید بگم که پروگرمر نوآوران(stk500) آشغال ترین پروگرامر جهانه!
                      من دوسال پیش این پروگرمر رو خریدم ، هر ماه خراب میشد و میدادمش گارانتی.
                      پشتیبانیشون هم زیاد خوب نیس . گارانتی هم که باید یه هفته الاف شی!
                      اون عکسی هم که تو سایتشون هست مربوط به ورژن 6 هستش.
                      من ورژن 7.1 رو دارم.
                      یه مگا8 که چیپ اصلی پروگرامر هستش و یه آیسی pl2303hx برای تبدیل usb به سریال داره.
                      دانلود راهنما:
                      http://sinasets.persiangig.com/1maha...L.pdf/download
                      عکس:
                      http://sinasets.persiangig.com/1maha...s.zip/download
                      1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                      من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                      !Electronic On! Programming On
                      هوشمندانه سوال بپرسیم!
                      http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

نوشته اصلی توسط شاهین شرق
                        من با avr studio با کریستال داخلی و stk500 پروگرام کردم و جواب گرفتم.
                        پروگرامر میکرو فیوز بیت نسوخته رو میشناسه ولی همچنان میکرو با کریستال خارجی16مگ رو نمیشناسه! :cry:
                        یکی گفت کریستال34مگ به بالا بزار ولی بازم کار نمی کنه!!! :angry: :angry: :angry:
                        شما باید برای کریستال ها خازن هم بزارید تا نویز کم بشه.
                        درضمن رو بِرِدبورد و زیف نباید از کریستال استفاده کنید چون بردبورد و زیف خوب اتصال نمیدند و کمی نویز دارند...
                        از برد ماتریسی استفاده کنید و تا اونجا که میتونید کریستال رو نزدیک به میکرو لحیم کنید. (من خودم اصلا میچسبونمش!)
                        در avr studio سرعت انتقال دیتای isp را کم و زیاد کنید وببینید که با کدوم کار میکنه.
                        ===
                        کیییی اینووو گفتههه؟؟؟ :eek:
                        34 مگ کریستااال؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                        میکرو به کل نابود میشههه با این کریستالی که شما گزاشتید!!!!!!!
                        چون حداکثر فرکانسی که میکرو میتونه تحمل کنه 16 مگ هست!!!
                        1 در دنیا 100 در آخرت (درس و مشق فعالیتمو تو انجمن کم کرده)
                        من آنچه شرط بلاغست با تو میآ‌گویم. تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. سعدی
                        !Electronic On! Programming On
                        هوشمندانه سوال بپرسیم!
                        http://ir02x6.persiangig.com/logo/eca/tanks_01.png

دیدگاه

خیلی ممنون بابت قرار دادن دفترچه و تصاویر. البته تصاویر کیفیت پایینی داشت و مشخصات قطعات و برد قابل دیدن بصورت دقیق نبود.
                          اما ظاهرا در این ورژن جهت تولید کلاک از خروجی تایمر یک مگا هشت استفاده شده و همانطور که خود شما اشاره کردید از مبدل USB به سریال برای ارتباط با کامپیوتر. اما مواردی که در مورد این پروگرامر میشه به اون اشاره کرد :
                          1- این پروگرامر نمونه ناقص STK500 هست و نباید انتظار تمامی قابلیت های استاندارد STK500 را داشته باشید مثل پروگرام به روش HV ولتاژ بالا.
                          2- STK500 استاندارد برای ساپورت از زیف سوکت طراحی نشده و حالا در این نمونه نیز برای ساپورت زیف از طراحی غیر اصولی استفاده کرده که با موازی کردن برخی پین به هم باعث ایجاد مشکلاتی همچون درج میکرو ها با پین های مختلف بر روی نقاط مختلف زیف شده که دردسر زیادی را در پروگرام کردن به شما میدهد و دائم باید محل قرار گیری را چک کنید تا اشتباه نصب نشود. در حالیکه پروگرامرهایی که بصورت اصولی از زیف ساپورت میکنند شما تمامی میکروها را از یک نقطه مثلا پایه یک زیف سوکت قرار داده و پروگرامر اتوماتیک آنرا شناسایی کرده و سیگنالها را تامین میکند.
                          3- در کنار مورد فوق مشاهده میکنید که برای تامین کلاک برروی زیف سوکت باز هم از یک طراحی ضعیف استفاده شده که در واقع با توجه به نوع میکرو شما باید جامپرهای مختلفی را جابجا کنید که این هم یک دردسر دیگر است. در حالیکه در پروگرامرهایی با طراحی درست خود پروگرامر پس از درج میکرو سیگنال کلاک را دقیقا به پایه Xtal1 منتقل میکند.
                          4- در کانکتور ISP پروگرامر شما کلاک را نخواهید داشت و این نیز در مواقعی که اشتباها فیوز بیت تنظیم شده باشد و میکرو بر روی برد باشد کار مشکل خواهد کرد.
                          5- در کل پروگرامرهایی که از پورت سریال و یا مبدل های USB به سریال استفاده میکنند و در ویندوز بصورت یک COM شناسایی میشوند مشکلات تنظیم پورت را خواهند داشت و شماره این پورت نیز خود داستان دیگری دارد و احتمال تداخل با سایر تجهیزاتی که با پورت سریال سروکار دارند.

اما چند نکته حاشیه ای در رابطه با این پروگرامر :
                          1- در طراحی PCB نسبتا باعث افزایش ابعاد برد شده و از طرفی تعداد جامپرهای سیمی ( من تا 12 عدد را شمارش کردم) نیز نکته ای است.
                          2- این پروگرامر فاقد قاب است.
                          3- ورژن های نسبتا زیاد این پروگرامر اکنون ورژن 7 نشانه عدم طراحی اولیه مناسب برای پروگرامر بوده.

مزایای این پروگرامر در ساپورت مستقیم در تمامی کمپایلرها و محیط های نرم افزاری است که آن هم بدلیل طراحی و پشتیبانی نسخه اصلی آن توسط شرکت اتمل است.

در این رنج قیمت من پروگرامر های USBASP موجود در بازار همچون نمونه موجود در سایت را و یا پروگرامر سانا را پیشنهاد میکنم.

نکات بسیار مهم در تهیه پروگرامر که متاسفانه فراموش میشود!

دیدگاه

سلام
                            تجربه ای که من از خرید و استفاده از پروگرمرهای NUS112 و یه سری هم برا یPIC بودن فکر کنم NUP بودن دارم اینه
                            این شرکت پشتیبانی خیلی ضعیفی داره یعنی من 5 سال پیش یه اشتباهی کردم و دوتا پروگرمر برای خط تولید یه شرکتی خریدم و فقط آبروم رفت ! یه مسئول فنی خوش اخلاق هم داره فقط روزی یه ساعت معینی میتونی باهاش مشکلاتتو بیان کنی اگه گیرش بیاری! گارانتی هم فرستادیم فقط پول اضافی دادیم به پست و هیچ نتیجه ای نگرفتیم
                            بعضی میکرو هارو اصلا نمیشناخت!
                            در بعضی ویندوزها مثل ۸ و ۱۰ هیچ درایور درستی برای ورژن های قدیمی پروگرمر نمی تونی پیدا کنی و هیچ کس هم پاسخگو نیست
                            اندازه بزرگ سخت افزار بواسطه استفاده ناشیانه از قطعات دیپ و طراحی ضعیف
                            و مشکلات دیگه...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X