بچه ها من دیدم که با mega8 می شه مستقیما به یو اس بی وصل کرد رفتم اون رو خریدم حالا بگید این رو چطور باید به یو اس بی وصل کنم.
لطفا دقیقا بگید چکار باید بکنم.
مهم نیست که چه اندیشه ای در سر و چه ترسی در دل دارید؛ مهم آن است که بیکار ننشینید و دست به کاری بزنید و وارد میدان عمل بشوید.
نمی توانید به کودکی بیاموزید که از خود مواظبت کند، مگر آنکه او را آزاد بگذارید تا برای مواظبت از خود بکوشد؛ ممکن است اشتباه کند، ولی دانایی او از میان همین اشتباهات سرچشمه می گیرد.
سلام
بچه ها من از اول شروع کردم دارم مباحث این تاپیک رو می خونم که در مرحله اول گیر کردم
وقتی فایل http://www.obdev.com/downloads/avrusb/avrusb-20081022.zip رو دانلود کردم چند تا مدار توش بود که من اون که با زنر بود رو ساختم
ولی وقتی وصلش می کنم به کامپیوتر می نویسه usb device not recognized
نمی دونم مشکل چیه
راستی باید میکرو پروگرم شده باشه که وسیله رو بشناسه یا نه اگر باید پروگرم بشه با ید کدوم فایل رو بریزیم تو میکرو؟
سلام
دوست عزیز فایل Dll را نصب می کنید؟؟؟ شما باید یک درایور آن را نصب کنید اگر نشناخت جایی از مدار را اشتباه وصل کردید یا اینکه فیوز بیت های آی سی را تنظیم نکردید.
اینها را چک کنید اگر مشکل بود دوباره بگید.
ببینید همون اول که دستگاه رو وصل می کنیم به کامپیوتر بدون اینکه میکرو رو پروگرام کرده باشیم فکر کنم باید بنویسه found new hardware درسته؟
ولی برای من می نویسه device not recognized البته من این فیوز هایی که می گید رو تنظیم نکردم توی تاپیکی که در موردیو اس بی صحبت کرده بودید چیزی نوشته نشده بود حالا اگر بخوام فیوز ها رو تنظیم کنم کدوم فیوز ها رو باید چطور تنظیم کنم؟
این مداری که من انتخاب کردم درست انتخاب کردم؟
راستی چرا تو این تاپیکی که در این مورد صحبت کردید خیلی جاها نوشتید که با تو جه به عکس زیر ولی عکسی دیده نمی شه
http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=21747.15
دیدگاه