اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هندرایتینگ با avr

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هندرایتینگ با avr

سلام
    من میخوام روی پروژه هندرایتینگ با avr کار کنم
    کار با تاچ رو هم بلدم اگه دوستان راهنمایی کنن که از کجا شروع کنم ممنون میشم
    ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
    Gmail: Jsoltanii@gmail.com

پاسخ : هندرایتینگ با avr

برای شروع این کار شما باید ابتدا نحوه تشخیص شکل رسم شده بر روی تاچ و ذخیره پیوسته آن را انجام دهید

1) ذخیره پیوسته شکل رسم شده بر روی تاچ

2) تشخیص شباهت شکل رسم شده به یکی از حروف(فارسی یا انگلیسی)

این کار در حالت کلی بسیار مشکل است و تقربیا با حافظه کم avr نشدنی است. اما با قرار دادن شرط های محدود کننده قابل اجرا میشود

- ابتدا باید یک محدوده خاص برای رسم شکل منظور گردد. یعنی نباید تمام صفحه باشد. فضایی را باید در نظر گرفت که فقط برای ترسیم یک حرف کافی باشد
    - محدوده ترسیم را باید به یک جدول فرضی نمود کرد. مثلا یک جدول 100 * 100. با توجه به دقت بدست آمده در تاچ(نمیدونم دقت شما چقدره؟)

- سپس بسته به تنوع حروف باید هر چند خانه از جدول را به عنوان یک واحد بزرگتر مثلا بلوک تعریف کرد.(مثلا 10*10 را بلوک در نظر گرفت)

- حال برای بدست آوردن حرفی که مربوط به شکل ترسیم شده است ابتدا باید پیوستگی های بین بلوک ها را به نحوی به هم مربوط کنید
    این کار از پیچیدگی زیادی برخوردار است که در برنامه های کامپیوتری از شیوه های پردازش خطوط و .. استفاده میآ‌شود

- برای ساده کردن کار باید به نحوی بلوک ها را به خطوط ساده تبدیل کرد(خطوط افقی ، عمودی ، مورب چپ به راست ، مورب راست به چپ)

- حال برای تشخیص حرف مربوط به شکل ترسیم شده باید به نحوی خطوط به هم اتصال داده شده را به نزدیکترین حرف تبدیل کنیم
    این بخش سخت ترین و حساسترین بخش است.خصوصا برای زبان فارسی که حروف گسسته و پیوسته تفاوت زیادی دارند.

برای راحتی کار بهتر است تا جایی که امکان تشخیص حروف وجود دارد و همچنین اختلافها واضحتر باشند تعداد بلوکها را کاهش داد. این کار باعث میشود تشخیص پیوستگی ها آسان تر باشد. اما نباید این کار باعث از بین رفتن اختلاف بین حروف شود، زیرا همین اختلافها عامل اصلی تشخیص است.

دیدگاه

در صورت وجود ابهام در تئوری، در خدمت هستیم

دیدگاه

در کل میخوام بدونم شدنیه چون میخوام واسه پروژه کارشناسیم پیشنهادش بدم ممنون از توضیحاتتون
        ادیسون : من هفتصد بار اشتباه نکرده ام ، من یکبار هم اشتباه نکرده ام من زمانی موفق شدم که ،هفتصد راهی را که موفقیت آمیز نبود اصلاح کردم.
        Gmail: Jsoltanii@gmail.com

دیدگاه

دوست عزیز
          اگه شما تجربه کافی برای انجام این کار ندارید به هیچ عنوان توصیه چنین کاری را نمیکنم

زیرا از طرفی کار پر حجم و پر کاری است و وقت زیادی را میطلبد
          از سوی دیگر به برنامه نویسی قوی نیاز دارد . از طرف دیگر ترجیحا بهتر است با زبان اسمبلی نوشته شود تا حجم کد تا جای ممکن کاهش یابد. زیرا ممکن است حجم حافظه کافی نباشد

اگر شما با Atmega128 و بالاتر کار کرده باشید از این لحاظ محدودیت کمتری خواهید داشت

ولی در کل انجام این کار به صورت هوشمند و با قابلیت اطمینان بالا امکان پذیر نیست. باید تا جای امکان حروف را محدود کرد و نویسنده حروف را به صورت کتابی بنویسد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X