اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

واسه عیدی پروتابلر کی دوس داره؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : واسه عیدی پروتابلر کی دوس داره؟

نوشته اصلی توسط saeed450
    چیا چون میشه این لینکی رو که امید میگه بزاری ...میخام درمورد طرز کار مدار المان ها و ... ببیشتر بدونم .

امید جون اون اهنگی رو که رو فیلم گذاشته بودی هم اپ کن هم حال کردم هم کلی خندیدم :mrgreen:
    اهنگ رو میتونی سرچ کنی بگیری جیگر :icon_razz:(خواستن توانستن است)
    pdf چیا جان رو هم سعی می کنم تو سیستم پیدا کنم اپ کنم(سیستمم رو خونه تکنونی نکردم همه چی چیز تو چیزه :mrgreen: )
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

همین جا باید قول بدی اهنگ رو هم اپ کنی . :icon_razz:

اقا این eca چرا این جوریه ..یه تشکر که میخای بکنی یا یه پاسخ که میخای بدی جیگر ادم له میشه ! هیچ کس هم صداش در نمیاد .چرا پاسخ سریع نداره ...و تشکرکردن از یه نفر هم کلی طول میکشه .....
      :angry:
      تو رو خدا مدیرای سایت یه فکری بکنن .. :cry2:

بچه ها کسی میدونه ارور 999 توی بسکام مال چیه ؟ مال ورزن بسکام هست ؟ بسکامم قدیمیه برنامه که میریزم داخلش این ارور رو میده . oo:
      موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
      (ادیسون)

دیدگاه

سلام
        این چیزی که دارید میسازید خیلی جالبه و کلا خیلی خوبه

من چند وقت پیش تو یه سایت خارجی یه همیچین چیزی رو دیدم یه ایرانی درست کرده بود و اون ها هم گذاشته بودن تو سایتشون البته نه سورس داشت نه آموزش و فقط فیلمش بود
        این فیلم رو من براتون میزارم ببینید و نظرتون رو در باره این بگید
        یه خورده حرفه ای تر از اونی هست که شما دارید میسازید و اگه بشه این رو ساخت من هم پایه همکاری هستم

http://masihnazari.do.am/video/eca/magic_show.rar

البته من کلی دنبال سازنده این گشتم ولی چیزی پیدا نکردم و دیگه ناامید شدم

نوشته اصلی توسط saeed450

اقا این eca چرا این جوریه ..یه تشکر که میخای بکنی یا یه پاسخ که میخای بدی جیگر ادم له میشه ! هیچ کس هم صداش در نمیاد .چرا پاسخ سریع نداره ...و تشکرکردن از یه نفر هم کلی طول میکشه .....

در مورد پاسخ سریع هم شما باید بری تو تنظیمات کاربری خودت فعال کنی

تشکر هم خیلی خیلی خیلی سریع برای من میشه کرد ولی بدیش اینه بعضی مواقع بچه ها اشتباهی به جای نقل قول تشکر رو میزنن :biggrin:

نوشته اصلی توسط saeed450
        بچه ها کسی میدونه ارور 999 توی بسکام مال چیه ؟ مال ورزن بسکام هست ؟ بسکامم قدیمیه برنامه که میریزم داخلش این ارور رو میده . oo:

این خطا هم برای این هست که بسکام شما دمو یا ورژن بتا هست و شما در این موارد فقط حق دارید برنامه ای بنویسید که زیر 4 کیلو بایت حجم داشته باشه و برنامه های بیشتر از اون رو باید با ورژن فول بنویسید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saeed450

سلام

999 فکر کنم برای اینه که بسکام شما دمو
          فولشو نصب کن مشکلت حل می شه
          زندگی یه فرصته

دیدگاه

کافیه بری تو تنطیمات کابری و در قسمت تنظیمات عمومی انجمن ها ، نمایش فرم پاسخ سریع در انتهای صفحات رو تو حالت مورد نظر قرار بدی .

خطای 999 هم همون ظور که علیرضا گفت مربوط میشه به ورژن دموی نرم افزار . در صورتی که حجم برنامه از میزان معینی بیشتر بشه این خطا ظاهر میشه .

دیدگاه

ممنون از همگی ...من ورژن فولش رو نصب کردم ولی وقتی میخام اجراش کنم این ارور رو میده : no license found

مال چی هست ؟ یه راهنمایی میشه کنین چه کار کنم . :agree:

یه چیز دیگه . کسی نیست در مورد فلوچارت این برنامه و همینطور مدار و نحوه ی کار کرد یه توضیحی بده . :eek:
              موفقیت = یک درصد نبوغ ، 99 درصد عرق ریختن
              (ادیسون)

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X