اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

OSD برای VGA

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

OSD برای VGA

سلام. من میخوام یک سری متن رو ( رنگی :biggrin: ) روی مونیتور به صورت OSD نشون بدم یعنی تصویر اصلی که از کامپیوتر ارسال بشه بره تو میکرو با OSD بیاد بیرون بره به مونیتور.
    چیز هایی که باید در نظر گرفته بشه :
    چون ورودی از کامپیوتر هست. تفکیک ممکنه تغییر پذیر باشه. مثلا 1024*768 800*600 و ... همچنین فرکانس تصویر هم ممکنه تغییر پذیر باشه پس میکرو باید این هارو هم در نظر بگیره..

پیشنهاد شما چیه ؟فکر نمیکنم AVR اینقدر سرعت داشته باشه که این کارو بکنه. هرچی هم گشتم IC کمکی پیدا نکردم. ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ : OSD برای VGA

http://www.mcselec.com/index.php?option=com_content&task=view&id= 222&Itemid=57

http://webx.dk/rc/video-wireless/video-osd.htm

http://www.serasidis.gr/circuits/AVR_VGA/avr_vga.htm

این چند تا نمونه آماده رو ببین احتمالا بدردت میخوره

دومی دقیقا برای انداختن یک نوشته بر روی یک ویدئو زنده هست

دیدگاه

من اینارو دیده بودم. اما اینها بیشتر تو resolution پایین یا ثابت عمل میکنن. دومی هم ورودیش آنالوگ تلویزیون هست(AV) . بازم ممنون. احتمالا باید یک آی سی کمکی باشه که اینکارو انجام بده.

دیدگاه

سلام
        یه مانیتور معمولی با رزولیشن 1024*768 که حد اقل 60 فریم در ثانیه داره کار می کنه. شما برای نوشتن تو مانیتور فرصت کمی دارید و برنامه حتما باید اسمبلی باشه تا زمانبندی ها رو بتونید کنترل کنید.
        روش کار اینطوریه که میاید رو خطوط RGB یه ترانزیستور PullUp می بندید که هر وقت خواستید روشن می کنید و رگ مورد نظر رو به مانیتور force می کنید. برای sync شدن هم که مانیتورها هم VSync و هم HSync دارن و مشکلی نیست.
        بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
        اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

یعنی هیچ IC کمکی برای اینکار وجود نداره ؟

دیدگاه

نه
            حداقل من نمیشناسم

دیدگاه

مثلاینکه نمیشه به همین سادگی ها این کارو کرد. حالا یه چیز میشه کاری کرد که وقتی میکرو میخواد چیزی بنویسه ارتباط کامپیوتر با مانیتور رو غیز فعال کنه و به خودش وصل کنه و نشون بده ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط carp3
                مثلاینکه نمیشه به همین سادگی ها این کارو کرد. حالا یه چیز میشه کاری کرد که وقتی میکرو میخواد چیزی بنویسه ارتباط کامپیوتر با مانیتور رو غیز فعال کنه و به خودش وصل کنه و نشون بده ؟
                این که بدتر شد

دیدگاه

سلام

یکم به avr هم حق بدید بیچاره رو میخواید منفجر کنید

تنها پروژه open source توی اینترنت این سایته:

http://tinyvga.com/avr-sdram-vga

اونم خود میکرو نتونسته حریف بشه از sdram استفاده کرده توش مینویسه دستور Read رو میده به sdram اونم یهویی 1024 بایت رو با هر کلاک میده به dac کار خفنی کرده ولی ننوشته dac مدلش چیه

در ضمن فقط متن رنگیه یا شاید من ندیدم(خیلی شبیه به dos بود)

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

یعنی عملا هیچ راهی برای انجام اینکار وجود نداره ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط carp3
                      یعنی عملا هیچ راهی برای انجام اینکار وجود نداره ؟
                      تصویر رنگی با avr نه؟
                      تصویر که میگم یعنی عکس مثلا! چون مثلا یه عکس 1024*768 با پائین ترین کیفیت 786432 بایته حالا کار نداریم که سیگنالهای رنگی و سینک چه شکلی هستن فقط اگه توی سیستم pal کار کنیم(شما دارید با vga و مانیتور کار میکنید میدونم ولی اونجا یکم سنگین تره)، هر ثانیه 30 فریم کامل داریم یا 60 نیم فریم حالا کار هم نداریم که یکم سربار هم بخاطر نیم فریم ها داریم هر ثانیه باید 786432*30 بایت داده حداقل باید منتقل بشه که میشه 23592960 بایت بر ثانیه که این یکم از سرعت avr زیاد تره(البته اگه سایز بیاد پایین میشه با اغماض نگاه کرد)
                      شاید الان بگید خوب رنگ آبی ارسال نمیشه خوب بازم 2/3 این حجم باید ارسال بشه(مگه اینکه کل تصویر آبی باشه)
                      شاید واسه همینه که توی سایت mcsele میکرو رو overclock کرده تا 24 مگاهرتز(نمیدونم)
                      بالا خره یه چیز پر سرعت میخواید که بتونه حریفه این حجم بشه
                      اصلا اگه میشد اینکار رو کرد که dsp ها پس چی کارن؟؟؟!!!
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نمیشه هر رنگ رو یک میکرو تولید کنه ؟ یعنی 3 تا میکرو واسه RGB ؟ یکی هم osd رو تولید کنه یکی هم کار میکس OSD با تصویر ورودی از کارت گراف رو انجام بده. من نمیخوام از DSP یا FPGA استفاده کنم. من برای کار تجاری نمیخوام. میخوام واسه خودم درستش کنم( تو خونه استفاده کنمش ) .

انتقال تصویر بدون OSD که باید راحت باشه درسته ؟ یعنی ورودی رو از کارت گراق بگیره مستقیم خروجی بده به مانیتور.

راستی تو بعضی از جاها گقتن میشه کارت های گرافیکی قدیمی رو توسط میکرو راه اندازی کرد. بدرد کاره من میخوده اینکار؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                        X