اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

هنگ کردن میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

هنگ کردن میکرو

با درود . . .
    یه سوال از دوستان داشتم .اینکه آیا میشه avr رو به صورت نرم افزاری از هنگ درآورد؟
    یه بار من توی یه تاپیک دیدم که یه نفر به این مورد اشاره کرده بود، وگفته بود باwatchdog میشه.

ممنون میشم اگه راهنمایی کنید. . .

درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
    بدرود . . .

پاسخ : هنگ کردن میکرو

سلام :smile:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=12498.msg54652#msg54652

watchdog تایمر یا تایمر سگ نگهبان

یه سیستم برای مراقبت از کار میکروکنترلر است که از یه تایمر و امکانات ریست تشکیل کردن میکرو برخوردار است. کلاک این تایمر از یه شبکه ی RC داخلی تامین میشود

اساس کار به این صورت است که پس از فعال کردن این تایمر ، تایمر شروع به شمارش میکند و با سرریز شدن آن میکرو ریست میشود

در میکروهای PIC با فعال کردن فیوز بیت Watchdog این تایمر با روشن شدن چیپ روشن میشود و دیگه نمیتونید اون رو با برنامه خاموش کنید
    اما در AVR با دستور Start Watchdog به صورت نرم افزاری آن را فعال میکنیم

برای استفاده باید این تایمر را فعال کرد و با محاسبات جزئی قبل از سر ریز شدن آن ،آن را با دستور Reset Watchdog ریست کرد

حالا چرا؟ icon_biggrin

بعضی وقتا یه حالتی برای میکرو بوجود میاد که دیگه میکرو قادر به ادامه ی برنامه نیست
    در این حالت چون برنامه اجرا نمیشه پس دستور Reset Watchdog نیز اجرا نمیشود ،با سر ریز شدن WDT میکرو ریست شده و میکرو از حالت قفل خارج میشود

به طور کلی این تایمر در صورت هنک کردن میکرو آن را ریست میکن
    ِِDie for Life, Not Live to Die
    Freedom Fighter
    " ناخود گاه، هریک از ما ، از نامیرائی خود یقین دارد " . فروید

دیدگاه

پاسخ : هنگ کردن میکرو

با تشکر
      همین الان راه افتاد. :nerd:
      عجب چیز خفنییییی!!!
      درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت، بی‏عرضگی را صبر، و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می‏ نامند! "گاندی"

به دلیل وجود برخی مشکلات و بی احترامی ها این اکانت رو غیر فعال کردم. همیشه سر بلند باشید.
      بدرود . . .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X