اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

قطع و وصل باری نامشخص با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

قطع و وصل باری نامشخص با میکرو

با سلام خدمت شما دوستان
    من در ساخت یک مدار در قسمتی از آن باید با استفاده از میکرو یک خروجی را قطع و وصل کنم در حالی که مشخص نیست به خروجی چه باری وصل است ولی حداکثر باری که در خروجی ایجاد میشود بار سلفی حاصل از یک موتور 220 ولت است حالا با این تفاسیر به نظر شما دوستان بهترین گزینه ای که بتونه اینگونه از میکرو دستور گرفته و باری را قطع و وصل کند چیست ؟
    (دوستان لطف کنند درباره ی نظرشون توضیح بدهند)
    با تشکر

پاسخ : قطع و وصل باری نامشخص با میکرو

سرعت قطع و وصلت زیاده ؟

از رله نمیتونی استفاده کنی ؟

دیدگاه

جریانی که بار می کشد مهمه اگر کمتر از 2 آمپر است از تریاک استفاده کن در غیر این صورت رله بهترین گزینه است

دیدگاه

سلام دوست عزیز این موردی را که شما می گویید خیلی مبهم است نه جریان مشخص است نه دقیقا نوع بار که آیا سلفی است و یا خازنی ولی می توانم چند راهنمایی برایت بگویم

اولین نکته (که خیلی مهم است) این است که اگر باری که می خواهی کنترل کنی سلفی است از رله حتی الامکان استفاده نکن. چون به خاطر خاصیت سلفی موقع قطع و وصل کنتاکتور رله حتما جرقه ای بوجود خواهد آمد که هم برای بار و هم برای رله مضر است. من پیشنهاد می دهم که از یک مدار رله الکترونیکی که با تریاک و دیاک طراحی شده استفاده کن و نوع تریاک را هم آمپر بالا انتخاب کن تا هر جریانی را بتوانی هدایت کنی فکر کنم با این روش مشکلی نخواهی داشت

امیدوارم که مشکلت حل شود :nice:

راستی دوستان من یک سایت پیدا کردم که هر ماه قرعه کشی می کنه و بورد آموزشی ARM و AVR جایزه میده
        http://www.ne-ir.com/

دیدگاه

با سلام
          در مورد بارهای سلفی تا انجایکه می دونم تریاک مناسب نیست و باعث گرم شدن تریاک میشه.

دیدگاه

اگه سرعت سوییچ بالا نیست رله بزار که دیگه برات مهم نباشه تو خروجی چی داری و چقدر جریان میخواد.
            حالا اگه سرعت بالاست بسته به نوع بار که AC باشه یا DC المان خروجی رو میتونی ماسفت یا ترایاک بزاری
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مسیح نظری
              سرعت قطع و وصلت زیاده ؟

از رله نمیتونی استفاده کنی ؟
              با سلامی دوباره
              نه سرعت قطع و وصل زیاد نیست و به قدری است که رله نیز جواب می دهد اما میخواهم از چیزی استفاده کنم که کنتاکها در آن به صورت مکانیکی قطع و وصل نشود که عمر و زیبایی کار بالا رود و در ثانی من رله ی جنس خوبی از شرکت معتبر در بازار ندیدم که بشه بهش اطمینان کرد

دیدگاه

[quote author=MAJID-PM link=topic=26763.msg127699#msg127699 date=1238267124]
                سلام دوست عزیز این موردی را که شما می گویید خیلی مبهم است نه جریان مشخص است نه دقیقا نوع بار که آیا سلفی است و یا خازنی ولی می توانم چند راهنمایی برایت بگویم

اولین نکته (که خیلی مهم است) این است که اگر باری که می خواهی کنترل کنی سلفی است از رله حتی الامکان استفاده نکن. چون به خاطر خاصیت سلفی موقع قطع و وصل کنتاکتور رله حتما جرقه ای بوجود خواهد آمد که هم برای بار و هم برای رله مضر است. من پیشنهاد می دهم که از یک مدار رله الکترونیکی که با تریاک و دیاک طراحی شده استفاده کن و نوع تریاک را هم آمپر بالا انتخاب کن تا هر جریانی را بتوانی هدایت کنی فکر کنم با این روش مشکلی نخواهی داشت

امیدوارم که مشکلت حل شود :nice:

با سلام خدمت شما دوست گرامی همانطور که من هم گفته بودم بار خروجی مشخص نیست و حتی dc یا ac بودن آن و یک چیز را فقط فراموش کردم و آن اینکه حد اکثر جریان مصرفی 10 آمپر است در ضمن اگه ولتاژ ما dc شود استفاده از تریاک درست نیست چون برای قطع شدن تریاک فقط قطع شدن گیت کافی نیست بلکه باید در دو سر تریاک ولتاژ صفر شود

با تشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط adc

با سلامی دوباره
                  نه سرعت قطع و وصل زیاد نیست و به قدری است که رله نیز جواب می دهد اما میخواهم از چیزی استفاده کنم که کنتاکها در آن به صورت مکانیکی قطع و وصل نشود که عمر و زیبایی کار بالا رود و در ثانی من رله ی جنس خوبی از شرکت معتبر در بازار ندیدم که بشه بهش اطمینان کرد
                  برای شما SSR بهترین گزینه است

دیدگاه

سلام
                    به نظر من میتونی از رله استفاده کنی و برای جلوگیری از کشیدن جران زیاد هنگام قطع رله از دیود هرزگرد استفاده کنی.
                    ssr هم گزینه مناسبیه.
                    حالا یه سوال دیگه من از آقا مجید دارم این ssr که گفتی تو چه قیمتی هست و کجا یافت میشه؟ من تازه دیمدمش و از رو ی شکل طرز کارش رو فهمیدم.
                    دمت گرم :redface:
                    سه توصیه دارم:
                    1.کار 2.کار 3.کار
                    ادیسون

دیدگاه

حسین جان

قیمت ندارم ولی اگه داشتم هم به درد نمی خورد جون بسته به جریانش مختلفه.

من تو زیر زمین توکل و همکف امجد بیشتر دیدم.

موفق باشید

دیدگاه

سلام
                        ببخشید که نا خونده اومدم
                        زیاد هم از الکترونیک قدرت و این چیزا سر رشته ندارم ولی تا اونجایی که میدونم ترایاک و تریستور بهترین وسیله کنترل این چیزاست
                        یه جایی گفته بودن تا 2 آمپر بیشتر دیگه خوب نیست. چرا ؟؟؟
                        ترایاک های صنعتی خیلی پر قدرتی وجود دارن. اصلا اینا ساخته شدن واسه این کارا اگه 2 آمپر تحمل دارن که بدرد نمیخوره

در مورد بار سلفی هم همینطور این قطعات خوراک بار سلفی هستن(البته با در نظر گرفتن خاصیت یکسو کنندگی توی محاسبات دانشگاهی همش میگفتیم با در نظر گرفتن با شدیدا سلفی فلان طور و...)

ببخشید من از این چیزا بلد نیستم اگه اشتباهی میگم شرمنده (به من هم بگید تا توجیه بشم هر چند همیشه از 12ولت و 1 آمپر بالاتر نرفتم :mrgreen
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alitaroosheh
                          یه جایی گفته بودن تا 2 آمپر بیشتر دیگه خوب نیست. چرا ؟؟؟
                          ترایاک های صنعتی خیلی پر قدرتی وجود دارن. اصلا اینا ساخته شدن واسه این کارا اگه 2 آمپر تحمل دارن که بدرد نمیخوره
                          ببخشید من از این چیزا بلد نیستم اگه اشتباهی میگم شرمنده (به من هم بگید تا توجیه بشم هر چند همیشه از 12ولت و 1 آمپر بالاتر نرفتم :mrgreen
                          کاملا درست می فرمایید . تو همین بازار خودمون تریاک 40 آمپری هم داریم.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X