اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

stk200/300

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

stk200/300

سلام
    چند نوع مدار برای این پروگرمر ساده وجود دارد یک نوع با ic از نوع 74ls245 یک نوع دیگر فقط با 3 تا مقاومت 100و330و330 . نوشته اونی که با ic هست از لحاظ امنیت بالاتره یعنی دقیقا اون ic چیکار می کنه؟مگه با همون مدل ساده نمیشه به راحتی پروگرم کرد؟در چه حالتی اون ic داره بهتر عمل می کنه؟

پاسخ : stk200/300

تا اون جا من می دونم اون ای سی برای محافظت از پورت پرینتر و میکرو می باشد با وجود اون ای سی دیگه احتمالش خیلی خیلی کمه که میکرو یا پورت پرینتر اسیب ببینه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط feshwari
      تا اون جا من می دونم اون ای سی برای محافظت از پورت پرینتر و میکرو می باشد با وجود اون ای سی دیگه احتمالش خیلی خیلی کمه که میکرو یا پورت پرینتر اسیب ببینه
      دقیقا.مستقیم با چنتا سیم هم میتونی از پورت پرینتر پروگرم کنی
      خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

پروگرام کردن مستقیم خیلی خطرناکه! ممکنه هر لحظه پورت پرینتر بسوزه.حتما از ic استفاده کن.
        زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r.m.e
          پروگرام کردن مستقیم خیلی خطرناکه! ممکنه هر لحظه پورت پرینتر بسوزه.حتما از ic استفاده کن.
          بله کاملا درسته.اصلا واسه همین آی سی رو میزارن نکته بالا بخاطر پرسش دوستمون بود
          خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

حرف دوستامونو تایید میکنم من یه یاداشتی . از سایت در مورد بافر برداشته بودم نمی دونم از چه تاپیکی بود ، براتون میزارم :

استفاده از بافر روی سخت افزار های متصل به کامپیوتر برای محافظت از پورت پارالل در کامپیوتر های امروزی معنایی ندارد، چرا که روی مادر برد های امروزی این بافر وجود دارد. جالب اینکه بدونی پروگرمر STK200/300 با طول سیم کوتاه براحتی بدون بافر نیز کار می کند. اما دلیل استفاده از بافر صرفا افزایش طول سیم و نویز پذیری کمتر است. بری افزایش طول غیر متعارف نیز می تونی از سری ها ی دیگر بافر به جای سری LS استفاده کنی یا دو تا بافر رو موازی ببندی یا اینکه در فواصل معینی از سیم بافر بگذاری.

و

وقتی توی مدار میکرو رو پروگرام میکنی
            واسه کار کردن بعضی قطعات که به ان پورت وصل هستند
            نیاز که کابل رو از میکرو جدا کنیم
            ولی با وجود بافر این کار لازم نیست

لحظه ها را می گذراندیم تا به خوشبختی برسیم غافل از اینکه خوشبختی در آن لحظه ها بود که گذراندیم
            دکتر علی شریعتی

دیدگاه

74ls245 این بافر بهتر هست یا 74hc125 یا 74hc244 ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط syber_pro
                74ls245 این بافر بهتر هست یا 74hc125 یا 74hc244 ؟
                ای سی 74ls224 بهتر از بقیه است.
                زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X