اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

اتصال webcamبه میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : اتصال webcamبه میکرو

نوشته اصلی توسط mohpooria
    راستی یک موضوع یادم رفت که بگم
    محمد جان این لینک هایی که گذاشته بودی بیشترش یاد میداد که چگونه روی tv بنویسیم ولی نمی گفت چگونه بخوانیم
    ولی خیلی خیلی ممنون که جواب می دی
    از دیگر بر و بچ هم خواهان ارایه مطلب هستیم
    با تشکر پوریا
    سلام پوریا جان
    اگه دقت کنی من در پست قبلی گفتم اگه دوربین مستقیم به تلویزیون وصل بشه
    خوب وقتی مستقیم وصل شه ،خروجیش باید یک ورودی استاندارد تلویزیون باشه ،در واقع شما باید عکس کارهایی که تو این لینکها کردن انجام بدین
    اطلاعات مربوط به ولتاژ رنگها رو هم تو همین لینکها می تونی پیدا کنی،من یه نگاه که کردم برای فرمت سیاه و سفید ،رنگ سیاه ولتاژ 0.3 و سفید 1 ولت هست ،و بین این دو ولتاژ هم روشنایی تغییر میکنه
    در دیر مغان آمد یارم قدحی در دست
    مست از می می خواران از نرگس مستش مست

دیدگاه

پاسخ : اتصال webcamبه میکرو

سلام
      ممکنه برای جواب یک مقدار دیر شده باشه و شما اون چیزی رو که می خواستی پیدا کرده باشی یا بی خیالش شده باشی ولی به هر حال من می نویسم که توی آرشیو باشه شاید یه روزی به درد کسی خورد.
      ویدئوی خروجی دوربینهای آنالوگی که شما می فرمائید یک ویدئوی ترکیب شده یا اصطلاحا کمپوزیت هست. این یعنی اطلاعات رنگ با ترتیب خاصی روی اطلاعات روشنایی مدوله شده اند. روش این مدولاسیون هست که استانداردهای مختلف رنگ رو می سازه مثلا مدولاسیون فاز پال رو می سازه مدولاسیون فاز با یه استاندارد دیگه ان تی اس سی و مدولاسیون فرکانس سکام هست. روشنایی هم همونطور که توی پستهای قبلی بود یک سیگنال بین 3/0 تا 1 ولت هست( در بعضی موارد 0 تا 7/0) پس شما برای تشخیص رنگ اول باید اطلاعات رنگ رو از سیگنال کمپوزیت جدا کنی. به خودت لازم نیست زحمت بدی که با avr این کار رو بکنی چون نمیشه! در عوض آی سی هایی توی بازار هست به نام پال دیکدر که کمپوزیت رو می گیره و بسته به نوع آی سی خروجیهای تفکیک شده رو باز هم آنالوگ به شما می ده:
      خروجی اس ویدئو که خروجی رنگ و روشنایی جدا شده رو می ده ولی باید توجه داشته باشی که این رنگ هنوز هم رنگ ترکیب شده است که روی حامل 4.43 مگاهرتزی مدوله شده این فرکانس مدولاسیون برای پال هست. این نوع دیکدر رو با یک فیلتر معمولی هم می تونی بسازی
      یک نوع دیگه خروجی های کمپونن یا اجزای سیگنال رو به صورت تفاضلی به شما می ده یعنی روشنایی r-y و b-y از روی این اطلاعات شما می تونی تمام مشخصات رنگی و روشنایی رو داشته باشی ولی همونطور که میبینی رنگ سبز رو مستقیم نداری ولی عوضش تمام مولفه ها بر اساس روشنایی هستند. این استاندارد برای سازگاری سیگنال رنگی با تلویزیونهای سیاه و سفید ابداع شده بود. برای داشتن رگها بیرون این آی سی به یک مدار دیگه احتیاج داری
      نوع سوم خروجیهای سه کانال رنگ رو به شما می دن ولی در اغلب موارد اطلاعات روشنایی رو نداری و اگه احتیاجش داشته باشی باید اون رو از روی معادله رنگ بسازی. توی این نوع خروجیهای RGB رو داری. حالا کافیه این سه تا رو به یک میکروی قدرتمند بدی و با تعیین فاز به رنگ اون پی ببری. برای دونستن فاز مرجع باید برست رو از روی سیگنال اصلی استخراج کره باشی و مدارت رو با اون سنکرون کرده باشی. برای دونستن اختلاف فاز هر رنگ با فاز مرجع هم باید کالریمتری و مثلث رنگ رو توی پال بشناسی.

حسین خواجه جعفری
      اللهم صل علی فاطمه و ابیها، و بعلها و بنیها، و سر المستودع فیها،
      بعدد ما احاط به علمک...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X