اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساحتن پورت سریال

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساحتن پورت سریال

دوستان عزیز سلام؛
    من برای انجام یه پروژه با ATmega16احتیاج دارم که 3تا پورت سریال داشته باشم اما همونطور که همه میدونیم میکرو فقط یک پورت سریال داره !!!!
    پس من باید 2تا پورت سریال خودم برای میکرو تعریف کنم! اما چطور؟ کسی میتونه کمک کنه؟
    بذارید یکم راجع به پروژه توضیح بدم:
    من باید یه سری اطلاعات رو به صورت سریال از کامپیوتر بخونم بعد اطلاعات خونده شده رو به صورت سریال روی بلوتوث قرار بدم و هم زمان گزارش کارکرد میکرو رو به کامپیوتر به صورت سریال بفرستم.... :eek:
    البته با استفاده از نرم افزار Code Vision!!!!!!!!!

پاسخ : ساحتن پورت سریال

سلام
    پورتت رو زمان بندی کن
    مثلا وقفه بذار اگه عملیات دریافت تموم شد با یه میکرو دیگه این پین ها رو به بلوتوث وصل کن
    اگه نشد باید از 3 تا میکرو استفاده کنی
    موفق باشی...

دیدگاه

در این مواقع باید برای هر کدوم از دیوایس های خارجی یک کد اختصاص بدی و قبل از هر انتقال اطلاعاتی با فرستادن اون کد از طریق واسط سریال، دیوایس مورد نظر رو فعال کنی. در این شرایط فقط یکی از اون سه تا فعال و آماده انتقال اطلاعات هستش

دیدگاه

ممنون از راهنماییهاتون اما مشکل من هم دقیقاً از اونجایی شروع شد که گفتن باید این سه تا کار به طور همزمان انجام شن و با یک میکرو ... :cry:

دیدگاه

شما میتونین با ست یا ریست کردن یک پین معین کنید که دوم میکرو پرینت کنه یا بخونه.به نظرم این بهترین راه هست
          اگر به جای mega16از میکرو های دیگه استفاده کنین 2 تا ÷ورت دارن واسه پرینت

کاش در مورد ÷روژه دقیق تر و کامل تر بگین
          علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

ببینید تو این عکسی که براتون گذاشتم تقریباً اون چیزی که من میخوام اجرا شده با این تفاوت که به جای اینکه
            اطلاعات رو روی بلوتوث قرار بده روی حافظه مینویسه.

[img][/img]

دیدگاه

سلام دوست من
              من اینکار راتاحدودی کردم یعنی خودم پروتکل spi را روی ATTINY 13 پیاده کردم چون این میکرو spi نداره ولی من واسه یه پروژه نیاز داشتم ولی 2 تا مشکل کوچیک داره اول اینکه ارزش بیت ها بر عکس میشه دوم اینکه بیت آخر را نمیفرسته حالا واستون میذارم اگه درست شد خبرم کنید مرسی
              http://www.4shared.com/file/96125153/4e9b135b/tiny13.html
              http://www.4shared.com/file/96125257/4bb0691b/mega32.html
              http://www.4shared.com/file/96125538/881ac589/1_online.html
              در این برنامه ها فعلا یه عدد مشخص به نام دیتا بصورت بیت به بیت ارسال میشن
              فرزندم در راه است

دیدگاه

در این موارد باید یادمون باشه که میکرو فقط یک CPU داره و در یک لحظه فقط یک کار رو می تونه انجام بده
                من فکر می کنم با یک پورت سریال هم بشه
                راه حل 1 : (از طریق اتصال مستقیم TXD به کامپیوتر و بلوتوث )این کار رو انجام داد فقط اطلاعاتی رو که به کامپیوتر و بلوتوث ارسال می شه باهم یکی هستن که این مشکل رو می شه از طریق نرم افزار حل کرد
                راه حل 2: توی بیسیک هر پورتی رو میشه به عنوان ارتباط سریال تعریف کرد فقط نمیتونن در یک لحظه نمیشه با هم ارسال کنند (تاخیر به ازای هر بایت حدود یک میلی ثانیه )

اگه مردم می دونستن زمان چقدر با ارزشه دیگه هیچ وقت کفش بند دار نمی خریدن البرت انیشتن

دیدگاه

اینکه کاری نداره.
                  کافیه وقفه یه تایمر رو با Rate مورد نظر ست کنید و بعد تو سرویس وقفه بیاید RX ها رو بخونید و تو متغییر در نظر گرفته شدشون بذارید و TX ها رو هم ست کنید.
                  تنها راه ، راه نرم افزاریه. البته بستگی به Rate شما داره. تو Rate های بالا ممکنه تمام وقت میکرو صرف پردازش این n تا پورت سریال ببشه. به نظر من تا 115200 رو میشه تنها با اشغال 60 درصد زمان پردازش CPU انجام داد.
                  بت در بغل و به سجده پیشانی ما کافر زده خنده بر مسلمانی ما
                  اسلام به ذات خود ندارد عیبی هر عیب که هست در این مسلمانی ماست

دیدگاه

سلام؛
                    از راهنماییتون ممنونم اما ممکنه بیشتر توضیح بدین. نمیدونم برنامش رو چه طور بنویسم!
                    یعنی میدونم که اطلاعات ما 8بیتی ارسال میشن و1بیت باید به عنوان نشانه برای شروع ارسال و 1 بیت باید به
                    عنوان نشانه برای پایان ارسال در نظر بگیرم ... یه ایده گنگ توسرمه...
                    متمرکز نیست... میتونید کمکم کند؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X