اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدل ترانزیستوری max232

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مدل ترانزیستوری max232

سلام
    میخواستم نظر مهندسی ن و کابران محترم الکترونیک رو در مورد این مدار که بجای max232 استفاده میشه رو بپرسم. :eek:میخوام بدونم که این روش بهتره یا استفاده از آیسی؟
    چرا و به چه دلیل؟ :agree:
    دمتون گرم
    سه توصیه دارم:
    1.کار 2.کار 3.کار
    ادیسون

پاسخ : مدل ترانزیستوری max232

ببین در اصل max فقط یه levelconverter هس بین میکرو و pc.دلیل هم اینه که منطق میکرو cmos هست یعنی 5 ولت .
    ولی در کل من ای سی رو تایید میکنم یعنی max رو چون دست و پاگیر نیس و دردسر نداره و بهش مطمینی تازه کلی pcb زدن هم نداری بلاخره هر چی باشه ای سی یعنیInterated Circuit (مدار مجتمع)
    علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

آیآ‌سی بهتره
      چون کی حوصله داره مدار ببنده :mrgreen:
      چگونه هوشمندانه بپرسیم

دیدگاه

مسلمه آی سی.

چرا لقمه رو به پرواز در میاری.فکر کن لقمه داره میاد رو باند که بلند شه.مسافرین عزیز پرواز لقمه هم اکنون از مرز گردن وارد سر شدیم تا پس فردا وارد دهان میشیم.loghme passengers ... :mrgreen:
        خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

حیمد جان نظر شما درست.
          ولی من جایی هستم که ای سی max232 براشون یه رویاست.هیج الکترونیکی اسم این آیسی رو نشنیده و نمیدونن چیه :eek:. برا همین میخوام از این روش استفاده کنم.کل شهرهای دور ور رو بگردی میکرو پیدا نمیشه. :cry2:
          سه توصیه دارم:
          1.کار 2.کار 3.کار
          ادیسون

دیدگاه

پس من برای پست بالا شرمنده ام.بهترین راهه با این شرایط :sad:
            خدا گفت : به جهنم ببریدش، او برگشت و با تعجب به خدا نگاه کرد. خدا گفت : به بهشت ببریدش. فرشتگان پرسیدند: چرا؟! خدا گفت : او هنوز به من امیدوار است...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X