اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکل با پروگرامر NUS112

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

مشکل با پروگرامر NUS112

درود
    کسی با پروگرامر USB شرکت نوآوران کار کرده؟ ( NUS 112 )
    این پروگرامر USB هست اما در واقع STK 500 هست و یک پورت سریال مجازی درست میکنه. من این پروگرامر رو برای کسی خریدم اما زمانی که میخوام باهاش کار کنم توی هر کدوم از برنامه ها یک ایرادی میگیره، مثلا توی کدویژن میگه که تغذیه قطع هست یا آی سی خراب هست، در حالی که آی سی رو امتحان میکنم سالم هست و LED های Power هم روشن هستند، در AVR Studio هم که کلا تشخیص داده نمیشه، از بین دوستان کسی هست که با این پروگرامر کار کرده باشه و جواب گرفته باشه؟
    ممنون
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : مشکل با پروگرامر NUS112

با این برنامه ای که برات میزارم پروگرام کن نتیجه میگیری.
    زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

اینم از برنامه:
      http://www.megaupload.com/?d=U5DN5UY9
      زیباترین لحظات را کسی به تو هدیه میدهد که بدترین لحظات را از تو بگیرد

دیدگاه

بابت توجه شما ممنونم rme جان اما باز هم جواب نداد، مثل این میمونه که اصلا قطعه ای در پروگرامر قرار نگرفته، LED قرمز رنگ هم هیچ واکنشی نشون نمیده. هر عملی رو که بخوام با پروگرامر انجام بدم برنامه Not Responding میشه، شما خودت با این پروگرامر کار میکنی؟
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

من از همین پروگرمر استفاده میکنم هیچ مشکلی هم با اون ندارم شما تا چه مرحله ای از ارتباط بین پروگرمر با میکرو و کامپیوتر پیش میرید؟ من هر وقت که usb پروگرمر رو وصل میکنم اول شماره com مجازی رو از device manager تو control panel چک میکنم بعد ارتباط بین mosi , miso , reset, gnd, sck رو بین میکرو و پایه های پروگرمر طبق راهنمای نرم افزار وصل میکنم اگه ارتباط سخت افزاری دزست برقرار نشه پیغام خطا میده در ضمن اگه از برد میکرو خود پروگرمر استفاده نمیکنید و میکرو رو تو مدار خوذتون پر میکنید vcc , gnd میکرو باید وصل باشه و پروگرمر نباید به vcc خارجی وصل باشه و برقش رو از usb تامین میکنه منتها از طریق gnd به میکرو وصل میشه و ولتاژ میکرو هم باید از 4 ولت بیشتر باشه امیدوارم جواب بگیرین
          چه دعایی کنمت بهترازاین ،که کنار پسر فاطمه هنگام اذان ، سحر جمعه ای پشت دیوار بقیع قامتت قد بکشد در دو رکعت به نمازی که نثار حرم و گنبد برپا شده ی حضرت زهرا بکنی ... انشاالله

دیدگاه

از توجه دوستان سپاسگذارم، مشکل سخت افزاری بود و حل شد، با همون نرم افزار AVR STUDIO جواب گرفتم.
            شاد و موفق باشید

دیدگاه

من هم با این پروگرامر مشکل دارم
              البته مشکل من ایته که تو ویستا اصلا نمیشناسه
              درایورش هم از خود سایتشون دانلود کردم اما بازم ساپورت نمیکنه
              اگه میشه یکی کامل واسم توضیح بده
              مرسی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
                از توجه دوستان سپاسگذارم، مشکل سخت افزاری بود و حل شد، با همون نرم افزار AVR STUDIO جواب گرفتم.
                salam momkene begid moshkeletoon chi bood va chetor hal shod?

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X