اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مشکلات عملی کار با AVR

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مشکلات عملی کار با AVR

سلام
    همونطور که دوست خوبمون آقای یار محمدی گفت شما اول باید مشکلت با LCD رو حل کنی.
    شما میتونید اصلا از پتانسیومتر استفاده نکنید و پایه 3 LCD رو به زمین وصل کنید تا حداکثر کنتراست رو داشته باشی.
    به نظر من اول یه برنامه بنویس که فقط وقتی میکرو روشن میشه یه کلمه رو روی LCD نشون بده.
    بازم اگه کاری از دستم بر بیاد در خدمت گذاری حاظرم. :nerd:
    خداوند میآ‌فرمایند:
    هرگز نیکی و بدی در جهان یکسان نیست، همیشه بدی خلق را به بهترین عمل (که نیکی است) پاداش ده تا همان کس که گویی با تو بر سر دشمنی است دوست تو گردد. «سوره فصلت آیه 34»

دیدگاه

باسلام؛
      من یک سوال دارم در مورد این موضوع نیست… من یک مدار درست کرد با. Ic Atmega 8 Smd اما وقتی مدار را اندازی میکنم اولش پایه هایی که استفاده کردم داخل مدار یک هستن تابرسه ب دستور تعریفهای تمام پورت هام که پنج پایه را Output. تعریف کردم و روی وضیعت صفر گذاشتم پایه صفر میشوند حتی این تعریف پایه ها را بعد از تعربف کریستال میزارم یک لحظه یک هستن و نمیخوام. این پایه ها حتی یک میلی ثانیه یک باشن علت چیست پایه هایبی که استفاده کردمحتی یک میلی ثانیه یک باشن علت چیست پایه هایبی که استفاده کردم.
      1.Portc.0 & Portc.1 &Portb.3 & Portb.2 $ Portb.

دیدگاه

پایه ها رو پول آپ کردی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sinaa086 نمایش پست ها
          باسلام؛
          من یک سوال دارم در مورد این موضوع نیست… من یک مدار درست کرد با. Ic Atmega 8 Smd اما وقتی مدار را اندازی میکنم اولش پایه هایی که استفاده کردم داخل مدار یک هستن تابرسه ب دستور تعریفهای تمام پورت هام که پنج پایه را Output. تعریف کردم و روی وضیعت صفر گذاشتم پایه صفر میشوند حتی این تعریف پایه ها را بعد از تعربف کریستال میزارم یک لحظه یک هستن و نمیخوام. این پایه ها حتی یک میلی ثانیه یک باشن علت چیست پایه هایبی که استفاده کردمحتی یک میلی ثانیه یک باشن علت چیست پایه هایبی که استفاده کردم.
          سلام
          شما اول پایه ها رو 0 کن و ببعد خروجی قرارشون بده!!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sinaa086 نمایش پست ها
            باسلام؛

اگه ممکنه کد پروژتو بزار اینجا

دیدگاه

پایه ها تا قبل از تعریف ورودی یا خروجی 1 نیستند بلکه حالت سوم ((( نوشته انگلیسی شو یادم رفت !!!))) هستند و فقط توسط مقاومت پول اپ یک هستند
              میتونید با مقاومت پول دان 0 کنید

دیدگاه

حالت سوم!!!!!!!!!!!!
                فکر کنم اون xmega باشه که پایه هاش سه حالت دارن

دیدگاه

با سلام
                  بنده یه پروژه دارم با avr هستش میخواستم بدونم روشی یا قطعی هست که بشه به ای سی از راه دور یا با ریموت مثل ریموت کنترل های دزدگیرها ، درب بازکن های بهش یه پالس بدیم که راه اندازی بشه ؟ ( در ضمن من رشتم الکترونیک نیست )
                  ممنون....

دیدگاه

سلام
                    بله امکانش هست
                    با یه فرستنده و گیرنده ask که خروجیش در حالت لچ قرار داره و و یه رله که ولتاژ مدارتون رو قطع و وصل میکنه
                    اگه خودتون زیاد آشنایی با این قطعات ندارید میتونید از لینک زیر نمونه آمادش رو خریداری کنید:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                    X