پاسخ : تشخیص فاسد شدن مواد غذایی با میکرو
در مورد امپدانس مواد غذایی باید بگم که اثلا روش قابل اطمینانی نیست
زیرا در مورد حتی یک نوع ماده خاص، تغییرات این پارامتر زیاد است و اصلا قابل اطمینان نیست
در مورد دوستی هم که در مورد دستگاهایی که با تصویر برداری هندونه رسیده رو از بیرون پوسته تشخیص میدادن باید بگم که از روش آلتراسونیک استفاده میشه. مثل سونوگرافی هستش. از این روش برای تست سلامت بعضی از کنسرو ها استفاده میشه.
چون اگه کنسرو فاسد شده باشه درونش گاز جمع میشه ولی در حالت عادی، کنسرو سالم باید عاری از هرگونه گاز باشه حتی هوا!!! و فقط هوا رو تشخیص میده
درمورد
دستگاه هایی که میزان ترکیبات بدن رو بوسیله 4 الکترود که از دستها و پاها بصورت لمسی وصله اندازه میگیره
باید بگم که بدن انسان از لحاظ مواد شیمیایی مخصوصا الکترولیتها بسیار حساسه و تقریبا استاندارده و رنج تغییراتش کمه
تازه با همه این حساسیت ها اما در مورد افرادی که تراکم عضلانی زیادی دارن و یا کارهای بدنی میکنن و سطح پوست بیرونی آنها ضخیم هست دچار مشکل میشه و پیامهای نا مربوط میده
در مورد دوستی که گفتن:
مواد غذایی که فاسد میشن در واقع فعالیت باکتریها شروع میشه و حتما باعث ایجاد سیگنالهای خاصی میشن. حالا اگه بشه با چند تا پروب این سیگنالها رو دریافت کرد و پردازش کرد شاید بشه کاری کرد. مثل کاری که سیگنالهای بدن انسان رو دریافت میکنن. حالا نمیدونم میشه این سیگنالها رو دریافت کرد؟
باید بگم که شاید این کار امکان پذیر باشه اما دو تا مشکل هست
یکی آنکه میزان ولتاژی که میتوان از این فعالیت ها بدست آورد(میزان فعالیت ها را به ولتاژ تبدیل کرد نه خودشان سیگنال ایجاد کنند) این ولتاژ بسیار پایین خواهد بود
دوم محیط صنعتی کارخانه است که سرشار از نویز میباشد. بنابراین باید این کار در محیطی ایزوله انجام گردد
حالا روش بدست آوردن ولتاژ بماند
به نظر تنها راه حل ممکن و منطقی همان تست PH است که آن هم مشکل خاص خود را دارد.
یکی همان پست قبلی خودم. هر ماده غذایی شرایط PH خاص خود را دارد و فساد آن هم تغییراتی خاص خود ایجاد میکند که نمیتوان آن را عمومیت داد
دوم آنکه برای تشخیص PH مواد، باید به داخل آن دسترسی داشت.
مثلا برای گوشتی که در محیط باز قرار دارد این امکان وجود دارد.
اما برای کنسرو ها چه؟
آیا میوه ها را می توان برای تشخیص سلامتشان سوراخ کرد؟
پس این روش نیز برای دسته خاصی از مواد میتواند کاربرد داشته باشد. آن هم باید در یک کار آماری و احتمالی تشخیص داده شود.
آیا مقرون به صرفه است؟؟؟
در مورد امپدانس مواد غذایی باید بگم که اثلا روش قابل اطمینانی نیست
زیرا در مورد حتی یک نوع ماده خاص، تغییرات این پارامتر زیاد است و اصلا قابل اطمینان نیست
در مورد دوستی هم که در مورد دستگاهایی که با تصویر برداری هندونه رسیده رو از بیرون پوسته تشخیص میدادن باید بگم که از روش آلتراسونیک استفاده میشه. مثل سونوگرافی هستش. از این روش برای تست سلامت بعضی از کنسرو ها استفاده میشه.
چون اگه کنسرو فاسد شده باشه درونش گاز جمع میشه ولی در حالت عادی، کنسرو سالم باید عاری از هرگونه گاز باشه حتی هوا!!! و فقط هوا رو تشخیص میده
درمورد
دستگاه هایی که میزان ترکیبات بدن رو بوسیله 4 الکترود که از دستها و پاها بصورت لمسی وصله اندازه میگیره
باید بگم که بدن انسان از لحاظ مواد شیمیایی مخصوصا الکترولیتها بسیار حساسه و تقریبا استاندارده و رنج تغییراتش کمه
تازه با همه این حساسیت ها اما در مورد افرادی که تراکم عضلانی زیادی دارن و یا کارهای بدنی میکنن و سطح پوست بیرونی آنها ضخیم هست دچار مشکل میشه و پیامهای نا مربوط میده
در مورد دوستی که گفتن:
مواد غذایی که فاسد میشن در واقع فعالیت باکتریها شروع میشه و حتما باعث ایجاد سیگنالهای خاصی میشن. حالا اگه بشه با چند تا پروب این سیگنالها رو دریافت کرد و پردازش کرد شاید بشه کاری کرد. مثل کاری که سیگنالهای بدن انسان رو دریافت میکنن. حالا نمیدونم میشه این سیگنالها رو دریافت کرد؟
باید بگم که شاید این کار امکان پذیر باشه اما دو تا مشکل هست
یکی آنکه میزان ولتاژی که میتوان از این فعالیت ها بدست آورد(میزان فعالیت ها را به ولتاژ تبدیل کرد نه خودشان سیگنال ایجاد کنند) این ولتاژ بسیار پایین خواهد بود
دوم محیط صنعتی کارخانه است که سرشار از نویز میباشد. بنابراین باید این کار در محیطی ایزوله انجام گردد
حالا روش بدست آوردن ولتاژ بماند
به نظر تنها راه حل ممکن و منطقی همان تست PH است که آن هم مشکل خاص خود را دارد.
یکی همان پست قبلی خودم. هر ماده غذایی شرایط PH خاص خود را دارد و فساد آن هم تغییراتی خاص خود ایجاد میکند که نمیتوان آن را عمومیت داد
دوم آنکه برای تشخیص PH مواد، باید به داخل آن دسترسی داشت.
مثلا برای گوشتی که در محیط باز قرار دارد این امکان وجود دارد.
اما برای کنسرو ها چه؟
آیا میوه ها را می توان برای تشخیص سلامتشان سوراخ کرد؟
پس این روش نیز برای دسته خاصی از مواد میتواند کاربرد داشته باشد. آن هم باید در یک کار آماری و احتمالی تشخیص داده شود.
آیا مقرون به صرفه است؟؟؟
دیدگاه