اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

متغیر ها بدون هیچ دلیلی تغییر می کن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : متغیر ها بدون هیچ دلیلی تغییر می کن

برنامه رو که نرم افزاری اجرا میکنید هم این مشکل رو دارید یا فقط توی مدار عملی این مشکل به وجود میاد؟ خط به خط که اجرا کردید این متغیر در همه جای برنامه مقداری که باید داشته باشه رو داشت یا باز هم تغییر میکرد؟
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

دیدگاه

وقتی بصورت عملی اجرا می کنم مشکل داره .

دیدگاه

دوست من شما متغییر رو به چه وسیله ای پر میکنید؟
        سه توصیه دارم:
        1.کار 2.کار 3.کار
        ادیسون

دیدگاه

سلام حسین آقا
          نوشتم ، بصورت دستی :
          Fer1=0
          Fer1=3
          Fer1=1
          Fer1=22
          راستی یک چیزی بگم که بیشتر تعجب کنی ! اومدم جایی متغیر را توی برنامه تعریف کرده بودم را عوض کردم . اول توی اوایل برنامه تعریف کرده بودمش حالا بردم بعد از این که تمام متغیر ها را تعریف کردم این متغیر را نوشتم . مشکل با این متغیر حل شد یعنی دیگه مقدارش تغییر نمی کنه ، فقط یک مشکل کوچولو پیش اومده اونم اینه که حالا یکی از متغیر های string توی برنامه که توش 365 میریزم ، در طی اجرای برنامه خالی میشه .

دیدگاه

شما فقط از متغیر Fer1 استفاده میکنید؟ شما بر این متغیر جایی از برنامه عملیاتی انجام نمیدید؟ شما میتونید از چند متغییر استفاده کنید و بسته به نوع برنامتون و با شرایط خاص از متغیر استفاده کنید.
            برا حل این مشکل هزار راه وجودداره.باید همین تور امتحان کنبد تا راه بیفته.
            موفق باشی
            سه توصیه دارم:
            1.کار 2.کار 3.کار
            ادیسون

دیدگاه

نه اما با این متغیر به مشکل خوردم . هیچ عملیات خاصی هم روش انجام نمیشه .

دیدگاه

فکر می کنم همه از این مشکل عجیبی که من بهش برخوردم تعجب کردند ، اما واقعا داره این اتفاقی که تعریف کردم داره می افته . همان طور که قبلا گفتم فکر می کنم مشکل اصلی کار بر میگرده به فضای RAMآ‌میکرو و احتمالا HWStack . در هر صورت بعد از این که جای تعریف متغیر را عوض کردم و اون متغیر string را بصورت Const تعریف کردم مشکل این دو تا فعلا حل شد . اما هنوز برای من جای سواله که چرا همچین میشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
                حالا چند تا سوال دارم :
                1- حجم متغیرهایی که تعریف میکنیم به اندازه فضای RAM میکرو می تونه باشه یا کمتر ؟ مثلا برای M64آ‌چطوری میشه ؟
                2-مقدار HWStack و Soft Stack و Framesizeآ‌ بسته به برنامه چقدر باید باشه ؟
                ممنون

دیدگاه

من زبان بیسیک بلد نیستم و از c استفاده می کنم
                  ولی با توجه به توضیح هاتی که دادی فرقی نمی کنه که از چه زبانی استفاده می کنی
                  شما احتمالا ذر برنامه خود یک متغییر ارایه ای ذاری که داخل برنامه مقدار آن را خارج از محدوده عوض می کنید و این باعث می شه مقدار یک متغییر دیگه عوض بشه
                  مثلا اگه یک ارایه 10 تایی داری ولی مقدار 11 همی آن را عوض کنی ...
                  نکته : رشته ها هم به صورت آرایه ها هستند و ماکزیمم طول آنها را نیز باید جک کنی

موفق باشی

دیدگاه

سلام
                    شما که برنامه رو نمیذارید ما ببینیم
                    پاسخ هایی هم که توش صحبت از سورس کد گذاشتن میشه رو انگار نمیبینید oo:
                    ولی این چیزایی که میگید رو روی یه برنامه جدید انجام دادید اصلا اسم متغییر رو تغییر دادید

دیباگر بیسکام هم خیلی کار راه میندازه ها از اون استفاده کنید متغییرها رو بدید توش ببینید چی میشه که دارن عوض میشن
                    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

ویژوال استذیو رو نصب کن برو قسمت سیمیولیشن (شبیه سازی )فایل هگز و بده بهش مقدار پورت و حافظه رو می تونی نگاه کنی :applause:
                      به امید سر افرازی ایران و ایران زمین

دیدگاه

سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایتون
                        همه این کار ها که شما پیشنهاد کردین را کردم ، مشکل را هم ، همون جوری که گفتم فعلا حل شده . اما من جواب سوالم را نگرفتم .
                        وقتی شما داخل یک متغیری مثلا Var1 عدد 2 را میریزین و هیچ کاری روی این متغیر انجام نمی دین و یک جایی از برنامتون مقدار اون را می خونید باید همون 2 باشه ، نه 3 .
                        مثل این میمونه که 2*2 بشه 5 ! آیا همچین چیزی میشه ؟ :applause:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamed232
                          سلام به همه دوستان و ممنون از راهنمایتون
                          همه این کار ها که شما پیشنهاد کردین را کردم ، مشکل را هم ، همون جوری که گفتم فعلا حل شده . اما من جواب سوالم را نگرفتم .
                          وقتی شما داخل یک متغیری مثلا Var1 عدد 2 را میریزین و هیچ کاری روی این متغیر انجام نمی دین و یک جایی از برنامتون مقدار اون را می خونید باید همون 2 باشه ، نه 3 .
                          مثل این میمونه که 2*2 بشه 5 ! آیا همچین چیزی میشه ؟ :applause:

نه عزیزم

به امید سر افرازی ایران و ایران زمین

دیدگاه

نوشته اصلی توسط houshmand
                            شما احتمالا ذر برنامه خود یک متغییر ارایه ای ذاری که داخل برنامه مقدار آن را خارج از محدوده عوض می کنید و این باعث می شه مقدار یک متغییر دیگه عوض بشه

موفق باشی
                            دمت گرم
                            من یه همچین مشکلی داشتم . کلی وقتمو گرفت فکر میکردم از hwstack و gosub زیاده . اگر میخواستم برنامه رو دست بزنم کلی شر میشد . بعد کلی گشتن مطلب شما رو که دیدم رفتم بررسی کردم همین بود. جیک ثانیه .
                            ممنون
                            www.Askdin.com
                            www.BEKco.ir

دیدگاه

نوشته اصلی توسط houshmand

موفق باشی
                              منم دقیقا به همین مشکل برخورد کردم
                              که بعد از یک هفته کار شبانه روزی(دیگه داشتم دیوونه میشدم) فهمیدم که مشکلم همینه که مقدار آرایه رو مشخص نکردم . . .
                              کلی به خودم خندیدم . . .
                              بعدا میگن برنامه باگ خالیه . . . :eek:
                              مشکل از خود برنامه نویسه شک نکن !!!
                              [b]چگونه همه پایه های میکروکنترلر AVR را PWM کنیم؟
                              معرفی نرم افزارEasy 7segment (برای راه اندازی آسانتر 7segment )
                              معرفی نرم افزار Codewizard PWM
                              با من بیشتر آشنا شوید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X