اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

میکرو کنترلر کم مصرف

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

میکرو کنترلر کم مصرف

با عرض سلام خدمت تمام دوستان
    یه میکرو کنترلر خیلی کم مصرف می خوام.
    کسی می تونه راهنماییم کنه.؟
    می خوام یه ساعت درست کنم که با باتری کار کنه 3 - 4 سال کار کنه.
    هر نیم ساعت هم یه پالس برای زنگ بفرسته.
    با dsو ... نمی خوام. خیلی مهمه که device کم داشته باشه میکرو باشه و خودش.
    یکی pic 16f630 رو معرفی کرده ولی adc نداره (واسه بعدا نیاز میشه.... :redface

مرسی

پاسخ : میکرو کنترلر کم مصرف

سلام.
    من فک میکنم میشه توان مصرفی میکرو رو کم کرد(مثل استفاده از حالت powerdown) اما این قطعات دیگه مدار هستن که مصرف رو بالا میبرن.

دیدگاه

فکر کنم باید از mega169 که LCD را ساپورت می کنه استفاده کنید. اصولا ساعتهایی که خیلی کم مصرفند از LCD استفاده می کنند .

یادم رفت بگم که : این میکرو در سری V هم تولید میشه که فقط با 1.8 ولت کار می کنه !!!

راستی از چه باطری ای استفاده می کنید ؟

دیدگاه

شما میتوانید از میکروهای سری L استفاده کنید.
        مثلا Atmega8L با ولتاژ 2.5 کار میکنه

دیدگاه

اینا یادم رفت
          فقط اینکه میکروهای سری L را نمیتوان به کریستال خارجی وصل کرد.
          و اینکه برای مصرق ف کمتر میتوانید از مد sleep استفاده کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محمد مینائیان
            اینا یادم رفت
            فقط اینکه میکروهای سری L را نمیتوان به کریستال خارجی وصل کرد.
            و اینکه برای مصرق ف کمتر میتوانید از مد sleep استفاده کرد
            سلام،

میکروهای سری L رو نمیشه به کریستال بیشتر از 8 مگاهرتز وصل کرد.

There is nothing so practical as a good theory. — Kurt Lewin, 1951

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

سلام،

درسته ممنون از شما اشتباه نوشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط رضا سپاس یار

سلام،

دوستان من به میکروهای L کریستال 12 مگ هم وصل کردم و باهاش کار میکنم!
                http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

سلام
                  اینجا همه AVR کارن همه هم AVR پیشنهاد میکنن
                  اگه در دسترس هست نوع پسوند v پیدا کن (بعضی مدلها دارن)

ولی من نتیجه گرفتم که میکرو وقتی روشن میشه فعاله دیگه حداقل 4ma جریان میکشه(با کریستال داخلی و اینکه هیچ چیزی بهش وصل نباشه)

پس اگه نمیخوایی وقتی از مدهای خواب در اومد زیاد توی مد فعال نباشه با اسمبلی برنامه بنویس(مثلا یه کدی که بیسکام توی 100us انجام میده توی اسمبلی 1us انجام میده دوباره میکرو رو میبری توی مد خواب)

البته ARM هم یه مدلهاییش خیلی عالین: lpc2378 که من باهاش کار میکنم یه بخش مجزا برای RTC داره با 2کیلو رم که با ولتاژ خیلی پایین هم کار میکنه (فقط هسته روشن باشه یعنی 1.8 ولت) و اینکه میتونی اینتراپتها رو بدی مثلا به ازای هر دقیقه یا ساعت یک اینتراپت بده که دیگه نور الی نوره ولی میکروش خیلی گندست و هیکلی و قیمتش هم زیاد ولی مدلهای کوچولو تر هم داره که توی ایران نیست
                  به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behnam_kh2002

دوستان من به میکروهای L کریستال 12 مگ هم وصل کردم و باهاش کار میکنم!
                    من هم به 89c51 کریستال 27 مگاهرتز بستم و کار کرد. ولی فکر نمی کنم قابل اطمینان باشه .

دیدگاه

بهنام جان چیزی که در دیتاشیت ها نوشته میشه معمولا چیزی هست که تضمین میشه، کاری که شما کردید رو من انجام ندادم اما اینکه جواب میگیره دلیل بر این نیست که مشکلی پیش نیاد، با توجه به نوع کارکرد و برنامه اگر اینکار انجام بشه احتمال به وجود اومدن خطا در بعضی قسمت ها وجود داره، بدون شک اگر قرار بود این میکروها توانایی بالا تر از چیزی که در دیتاشیت نوشته شده داشته باشند و بدون مشکل هم با اون کار کنند شرکت شکست نفسی نمیکرد و توی دیتاشیت اون مقدار رو مینوشت. من هم 16F84A رو 15 دقیقه زیر هویه ای که بش از 300 درجه حرارت داشت نگاه داشتم بدون هیچ مشکلی کار میکرد اما دلیل بر این نیست که بشه این میکرو همیشه توی این شرایط درست جواب بده. مشکلاتی که توی این شرایط به وجود میاند معمولا خودشون رو دیر یا زود نشون میدن، بهتره از همون توانایی ها که شرکت سازنده تضمین میکنه استفاده کنیم و ضریب اطمینان کارمون رو پایین نیاریم.
                      از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                      هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                      اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                      اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                      شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
                        بهنام جان چیزی که در دیتاشیت ها نوشته میشه معمولا چیزی هست که تضمین میشه، کاری که شما کردید رو من انجام ندادم اما اینکه جواب میگیره دلیل بر این نیست که مشکلی پیش نیاد، با توجه به نوع کارکرد و برنامه اگر اینکار انجام بشه احتمال به وجود اومدن خطا در بعضی قسمت ها وجود داره، بدون شک اگر قرار بود این میکروها توانایی بالا تر از چیزی که در دیتاشیت نوشته شده داشته باشند و بدون مشکل هم با اون کار کنند شرکت شکست نفسی نمیکرد و توی دیتاشیت اون مقدار رو مینوشت. من هم 16F84A رو 15 دقیقه زیر هویه ای که بش از 300 درجه حرارت داشت نگاه داشتم بدون هیچ مشکلی کار میکرد اما دلیل بر این نیست که بشه این میکرو همیشه توی این شرایط درست جواب بده. مشکلاتی که توی این شرایط به وجود میاند معمولا خودشون رو دیر یا زود نشون میدن، بهتره از همون توانایی ها که شرکت سازنده تضمین میکنه استفاده کنیم و ضریب اطمینان کارمون رو پایین نیاریم.
                        نا مردا شما میکرو ها رو شکنجه میکنید :mrgreen: :mrgreen:

من یه یونسکو شکایت میکنم

هویه oo: اونم 300 درجه :mrgreen:اونم یه ربع :mrgreen: فرکانس 27مگاهرتز

شما میکرو آب بندی میکنید :mrgreen: :mrgreen:
                        به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

یکی از دوستان میخواست میکرو رو روی روباتی قرار بده که قرار بود توی دماهای خیلی بالا وارد بشه، از من سوال کرد که اگر برای مدتی توی دماهای بیبشتر از کاتالوگ قرار بگیرند چی میشه؟ من هم یک سری امتحان روی چند نمونه میکرو انجام دادم که بهش بگم چی میشه !
                          از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
                          هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
                          اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
                          اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
                          شاد و موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
                            دوست عزیزم حرف شما درسته و من تائیدش میکنم. والا الان که میکرو خوب کار میکنه و مشکلی هم تا الان ندیدم! فقط تستی که انجام دادم رو عرض کردم...
                            http://ceworld.ir/images/ads/dornablogcom_ads.gif

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X