اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست نحوه کار با مدار کتاب علی کاهه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : درخواست نحوه کار با مدار کتاب علی کاهه

سلام
    شما دقت کنید که حتما باید پایه E به میکرو وصل بشه و تو برنامه تعریه بشه.چون این پایه فعال ساز هست و اگر این پایه توبرنامه تعریف نشه و به میکرو وصل نشه هیچی رو lcd نشون داده نمیشه.شما برناه که نوشتین رو روی پروتیوس امتحان کنید و بعد میکرو رو پروگرم کنید.

موفق باشی
    سه توصیه دارم:
    1.کار 2.کار 3.کار
    ادیسون

دیدگاه

همه این کارها رو کردم فایده نداره. این ال سی ذی ذوممه که خریدم. هردو مثل هم . هیچکدوم جواب نداد. فقط اگه پایه 3 رو به gnd وصل کنم یه ردیف از lcd روشن میشه همین. دیگه هیچ چی. یکی از ذوستان گفته برق 6.3 ولت به پایه 2 وصل کرده درست شده. البته 2 1.5 سال پیش همچین کاری کرده. اما من شنیذو برق بیش از 5 حتما ال سی دی رو میسوزونه؟
      کسی راه خلی سراغ نداره؟
      مرحوم آیه الله العظمی فاضل لنکرانی:
      من پنجاه سال است که دارم اسلام میخوانم بگذار چکیده اش را برایت بگویم :
      واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

کسی نمیدونه مشکل از کجاست؟ کسی جوابی نداره؟
        واجبات را بجای آور بجای مستحبات تا میتوانی به کار مردم برس و کار مردم را راه بینداز . اگر در قیامت کسی از تو سوال کرد بگو فاضل گفته بود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط younes_ysf
          همه این کارها رو کردم فایده نداره. این ال سی ذی ذوممه که خریدم. هردو مثل هم . هیچکدوم جواب نداد. فقط اگه پایه 3 رو به gnd وصل کنم یه ردیف از lcd روشن میشه همین. دیگه هیچ چی. یکی از ذوستان گفته برق 6.3 ولت به پایه 2 وصل کرده درست شده. البته 2 1.5 سال پیش همچین کاری کرده. اما من شنیذو برق بیش از 5 حتما ال سی دی رو میسوزونه؟
          کسی راه خلی سراغ نداره؟
          با سلام

اگه درست یادم باشه ، پایه 3 ال سی دی ، ولتاژ کنتراست پیکسلهای ال سی دی رو کنترل میکنه ، یعنی این پایه ، یا باید به gnd وصل باشه و یا اینکه توسط یه پتانسیومتر به gnd وصل بشه و یا در بعضی از ال سی دی ها یه ولتاژ منفی به این پایه اعمال کنید تا ، پیکسلهای ال سی دی ، ظاهر شوند

دیدگاه

وقتی وصله فقط یه ردیف که سمت پایه هاست رو کامل نشون میده اگه نشه م که هیچی نشون نمیده

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X