اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد Brown-Out Detecion

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد Brown-Out Detecion

درود
    در میکروهای متداول AVR در حالت فعال بودن Brown-out Detection با افت ولتاز میکرو فقط میتونه ریست بشه یا اینتراپت هم میده بهمون؟ اگر فقط ریست میشه نوعی هم هست که برای این حالت وقفه ایجاد کنه؟ (گیر هم بیاد )
    از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
    هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
    اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
    اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
    شاد و موفق باشید

پاسخ : سوال در مورد Brown-Out Detecion

از جزئیاتش زیاد یادم نیست
    اما من برای ATmega 16 ,32 , 64 چیزی پیدا نکردم

اما توضیحات خود Atmel رو بخون شاید بدردت بخوره

http://www.atmel.com/dyn/resources/prod_documents/doc1051.pdf

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Study
      درود
      در میکروهای متداول AVR در حالت فعال بودن Brown-out Detection با افت ولتاز میکرو فقط میتونه ریست بشه یا اینتراپت هم میده بهمون؟ اگر فقط ریست میشه نوعی هم هست که برای این حالت وقفه ایجاد کنه؟ (گیر هم بیاد )
      تقریبا هرچی دیدم فقط ریست میکردند. اگه برای کاربرد خاصی نیاز داری چرا از کامپراتور داخلی استفاده نمی کنه که اینتراپت هم داره؟
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

باید یکسری ماژول درست کنم که بتونه ارتباط برقرار کنه با دستگاهی که شخص دیگری با AVR درست کرده، از اونجا که در بعضی از این ماژول ها comparator داخلی رو برای کار دیگری نیاز دارم ممکن هست به مشکل بخورم، 18F452 برای افت ولتاژ بهم اینتراپت میده ولی از اونجا که میخوام با AVR ارتباط برقرار کنم ترجیح دادم ماژول خودم هم با AVR طراحی بشه، گفتم شاید بتونم یک AVR هم پیدا کنم که BOD خودش اینتراپت بده بهم که هم ماژولهای داخلی میکرو رو نگاه دارم که اگر لازم شد به راحتی استفاده کنم هم مدار خارجی جهت وقفه دادن اضافه نکنم.
        از آنجا که گاهی فرصت بازخوانی پست نیست، بابت غلط های املایی و نگارشی احتمالی معذرت میخوام.
        هیچیک از پاسخ هایی که میدم را کاملا تایید نمیکنم و ممکن هست اشتباه کرده باشم، اگر من به نوشته ام مطمئن هستم شما مشکوک باشید.
        اگر در حل مشکل من کمک کردید و دکمه تشکر رو نزدم حتما فراموش کردم کوچکترین کمک شما برایم ارزشمند است!
        اگر به هر طریقی از من ناراحت شدید حتما با یک پیام خصوصی تذکر بدهید تا مشکل رو حل کنیم و رابطه ی صمیمانه، پایدار بماند.
        شاد و موفق باشید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X