اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سوال در مورد تغیه میکرو وترایاک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سوال در مورد تغیه میکرو وترایاک

به نام خدا
    با عرض سلام
    من یک سوال در مورد تغذیه میکرو و تریاک دارم
    با توجه به شکل اگر تغذیه میکرو توسط باتری تامین شود در نتیجه ایا باید منفی باتری را به نول وصل کنیم وایا این کار مشکلی پیش نمی اورد ؟
    در ضمن هنگام وصل ایا حتما باید فاز ونول را شناسایی کنیم ؟

پاسخ : سوال در مورد تغیه میکرو وترایاک

سلام
    منظورتون به نول برق شهر که نیست oo: oo: ؟؟؟
    شناسای یعنی چی؟
    اگه برای روشن کردن تریاک میفرمائید در واقع تریاک دیود جریان متناوبه یعنی فرقی نداره تو چه سیکلیه باشه .البته اگه سوالتونو درست فهمیده باشم
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

فک کنم یه جا دیگه هم گفتم. فرقی نمی کنه فاز و نولو چطوری وصل کنی. در هر صورت تو اون مدار عمل می کنه.
      تنها مساله ای که هست اینه که همیشه فاز برقداره. پس باید مدارت رو از دسترس دور کنی .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط telmak
        به نام خدا
        با عرض سلام
        من یک سوال در مورد تغذیه میکرو و تریاک دارم
        با توجه به شکل اگر تغذیه میکرو توسط باتری تامین شود در نتیجه ایا باید منفی باتری را به نول وصل کنیم وایا این کار مشکلی پیش نمی اورد ؟
        در ضمن هنگام وصل ایا حتما باید فاز ونول را شناسایی کنیم ؟
        سلام دوست من
        شما میتونی (و باید)زمین باتری را به نول وصل کنی همچنین باید فاز ونول را تشخیص بدی مثل همین شماتیکی که گذاشتی
        فرزندم در راه است

دیدگاه

اگه از اپتو ترایاک استفاده کنی دیگه نیازی نیست نول رو به گراند لاجیک وصل کنی.
          در ضمن ایزولش هم کردی.

دیدگاه

الان منم همچین مشکلی دارم زمین بمیکرو باید به کجا وصل بشه؟ اگه فاز و نول رو عوضی وصل کنم مشکلش چیه؟
            در جهان هرگز مشو مدیون احساس کسی - تا نباشد رایگان مهرت گروگان کسی
            گوهر خود را نزن بر سنگ هر ناقابلی - صبر کن پیدا شود گوهر شناس قابلی

دیدگاه

مشکلش فقط تو برق دار شدن مدار کنترلیت هست . ولی در کل درکارکرد مدارت مشکلی بوجود نمیاد . ولی اگه بتونی از طریق اپتوتریاک 3321 مدارت رو ایزوله کنی خیلی بهتره .
              وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
              نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

با سلام

اگه گراند مثل شکل وصل بشه، عوض شدن جای فاز و نول مشکلی ایجاد نمیکنه. ضمنا خروجی میکرو میتونه با یه مقاومت و دیود به گیت بره. توی شکل بالا هم وجود دیود لازمه. چون وقتی فرمان صفره، باید از جهت گیت تریاک، open دیده بشه.
                کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                  خروجی میکرو میتونه با یه مقاومت و دیود به گیت بره. توی شکل بالا هم وجود دیود لازمه. چون وقتی فرمان صفره، باید از جهت گیت تریاک، open دیده بشه.
                  ممنون میشه بیشتر توضیح بدین؟

دیدگاه

منظورم اینه که تریاک مستقیم با آیسی های لاجیک یا میکرو هم میتونه فرمان بگیره و نیازی به ترانزیستور نیست.

اگه این فرمان بدون دیود داده بشه، وقتی مثلا 5 ولت داده میشه، تریاک بطور کامل روشن میشه، ولی وقتی صفر داده بشه، تریاک نیم موج میشه، یعنی تو نیم موج مثبت، خاموشه. ولی تو نیم موج منفی، با جریان بر گشتی از گیت روشن میشه که اگه از دیود استفاده بشه جلوی این جریان بر گشتی گرفته میشه و تریاک کاملا خاموش میشه.
                    کمترین توقع از یک فرد تحصیلکرده، دانستن املای صحیح کلمات است.

دیدگاه

همونطور که دوستان اشاره کردند بهترین راه ایزوله کردن با اپتوکوپلر هست که من MOC3021 (یا مشابه آن) را پیشنهاد میکنم

موفق باشید
                      امام علی (علیه السلام) : الزکات العلم نشرهُ/ زکات علم نشر آن است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Abbas Sarami
                        همونطور که دوستان اشاره کردند بهترین راه ایزوله کردن با اپتوکوپلر هست که من MOC3021 (یا مشابه آن) را پیشنهاد میکنم

موفق باشید
                        توی عکسی که گذاشتین من اوپتو کوپلری نمیبینم! :eek:
                        انسانها 10 دسته اند: دسته ای که باینری میدانند و دسته ای که باینری نمیدانند!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javad1354
                          مشکلش فقط تو برق دار شدن مدار کنترلیت هست . ولی در کل درکارکرد مدارت مشکلی بوجود نمیاد . ولی اگه بتونی از طریق اپتوتریاک 3321 مدارت رو ایزوله کنی خیلی بهتره .
                          به نظرتون این آی سی تا چقدر جریانو تحمل میکنه؟ به نظر ضعیف میاد، مثلا به نظرت میتونم دور دریل برقی نسبتا قوی رو کنترل کنم باهاش؟

دیدگاه

به نظر من بهترین مداری که بشه باهاش یه دیمر عالی ساخت، (البته با استفاده از ترایاک)، مداریه که مهندس لاچینی طراحی کرده و کاملا تست شدست، مدار شامل سه قسمت 1.آشکار ساز عبور از صفر 2.میکرو کنترولر جهت کنترل سویچ ترایاک 3.قسمت قدرت مدار
                            البته به نظر من بهتره بجای ترایاک از اوپتوترایاک استفاده بشه و همچنین مدار اسنابر براش تعبیه بشه که کاملا ضروریه.
                            عکس مدار مهندس لاچینی:
                            http://www.uploadax.com/images/15069187085035790438.gif

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نو رسیده
                              منظورم اینه که تریاک مستقیم با آیسی های لاجیک یا میکرو هم میتونه فرمان بگیره و نیازی به ترانزیستور نیست.
                              اگه این فرمان بدون دیود داده بشه، وقتی مثلا 5 ولت داده میشه، تریاک بطور کامل روشن میشه، ولی وقتی صفر داده بشه، تریاک نیم موج میشه، یعنی تو نیم موج مثبت، خاموشه. ولی تو نیم موج منفی، با جریان بر گشتی از گیت روشن میشه که اگه از دیود استفاده بشه جلوی این جریان بر گشتی گرفته میشه و تریاک کاملا خاموش میشه.
                              جریان لاجیک مثلا میکرو برای روشن کردن گیت مثلا BT139 کافیه؟
                              با قرار دادن دیود در نیم سیکل منفی گیت خاموش میشه همین؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...