اطلاعیه
Collapse
No announcement yet.
قطع شدن سیم برق
Collapse
X
-
پاسخ : قطع شدن سیم برق
حامد عزیز فقط پارگیه سیم.این طوری اگر برق ها بره هم ct امپرش 0 میشه
من باید یه چیزی داشته باشم که بتونم از یه طرف سیم یه علامت یا پالس بفرستم اون ور سیم تا وقتی که سیم قطع میشه متوجه پاره شدنش بشم حالا چه طوری؟ اونم یه مدار که هم تو فاز و هم تو نول بشه این کار رو کرد :rolleyes:علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط majid.4206سلام
این طوری اگر برق ها بره هم ct امپرش 0 میشه
البته به شرطی که این سیمه همیشه برقدار باشه مثله سیمه تیر برق :mrgreen:
علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ahmadmnامگا جان
سوالت واضح نیست
ایندو مربع سبز و قرمز چیست؟
میکروی ما کجاست؟
میکروی ما با چی تغذیه میشه؟ باطری؟
میکرو ها اول و انتهای محدوده هست و سیم برق شهری است
با برق معمولی ولی باطری هم واسه مواقعی که برق بره یا کابل پاره بشه مجبورم بزارم
من میخ.ام فقط اگر فاز یا نول پاره یا قطع شد بفهمم اون هم تو این محدوده 700 متری
چیزی که به نظر خودم میرسه اینه که یه دیتا از این ور بفرستم و اون یکی میکرو تحویل بگیره اگر نگرفت یعنی کابل پاره شده.حالا چه طوری؟؟
راه دیگه ای هم هست؟علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
دوستان یه سیم هست به طول 700 متر تو یه باغ که هی میان قطعش میکنن و در میرن(دلشون دردمیکنه :mrgreenحالا من میخوام فقط وقتی این سیم قطع یا پاره شد یه الارم به صدا در بیاد(فقط و فقط پارگی)و این سیم 220 ولته و اگر برق خونه یا فیوز یا محله قطع شد اتفاقی نیفته و صدای آژیر در نیاد .به همین سادگی :cry2:
خوب من میگم اگر بتونم یه نوع دیتای ساده تو فاز و نول این سیم ها در مسیر رد کنم(ابتدا تا انتهای باغ(700 متر)) یعنی میکرو اول یه دیتای ساده بفرسته که میکرو دوم بفهمه سیم وصله و قضیه حله اگر نه هم که اژیر بترکونه :mrgreen:
بازم توضیح بدم :cry:علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
اول در حالتی که برق کلی قطع نباشه :
میتونی یه بار ضعیف مثلا 22 کیلو اهمی بزاری که همیشه روی سیم باشه و باعث بشه که داثما جریان عبور کنه از سیم . وقتی که این جریان قطع بشه یعنی سیم قطع شده ... این برای وقتی که برق هست .
و برای مواقعی که ممکنه برق قطع بشه :
میتونی یه مدار برای تشخیص قطع شدن برق بزاری که وقتی برق قطع شد ، یه ولتاژ کم مثلا 12 ولت به سیم وصل بشه و جریان به وجود بیاد و این جریان رو سنس کنی . اگه این جریان صفر شد یعنی سیم قطع شده .
( ایجوری فقط کافیه که یه دستگاه بزاری دو سر ورودی برق و یه مقاومت بزاری 700 متر اونطرف تر.That`s It ...I`m out of here
دیدگاه
-
نوشته اصلی توسط ErfanEAاول در حالتی که برق کلی قطع نباشه :
میتونی یه بار ضعیف مثلا 22 کیلو اهمی بزاری که همیشه روی سیم باشه و باعث بشه که داثما جریان عبور کنه از سیم . وقتی که این جریان قطع بشه یعنی سیم قطع شده ... این برای وقتی که برق هست .
و برای مواقعی که ممکنه برق قطع بشه :
میتونی یه مدار برای تشخیص قطع شدن برق بزاری که وقتی برق قطع شد ، یه ولتاژ کم مثلا 12 ولت به سیم وصل بشه و جریان به وجود بیاد و این جریان رو سنس کنی . اگه این جریان صفر شد یعنی سیم قطع شده .
( ایجوری فقط کافیه که یه دستگاه بزاری دو سر ورودی برق و یه مقاومت بزاری 700 متر اونطرف تر.
اون طرفی که داره 12 ولت رو میگیره وقتی که برق بیاد اسفالت میشه خوب :mrgreen: تازه 12 ولت تو 700 متر راه !!! باید فکر مصرف هم باشم اخه باطری ها چه قدر باشد که بتونن 4 یا 5 ساعت همه چیز رو بگردونن با این مصرف ها
دستگاهی که اقا حمید گزاشتن رو قبلا هم دیدم و جالبه ولی 2 تا مشکل داره
1.بردش
2.قیمتش :mrgreen:
ولی با این وجود بازم اگر مشکل بردش حل بشه قابل قبوله این جوری میشه 2 تاش رو گذاشت و یکیش دایما یه کلمه رو پرینت کنه و اون یکی کنترل کنه :agree:
ولی وقتی خود شرکت میگه 300 تا 500 متر یعنی فکر 700 متر رو هم نکن :sad:
در کل این دو راه پیشنهادی رو به نظرم مال اقا حمید بهتر بود اگر مشکلش حل بشه که محشره :agree:
ولی خوب اگر 700 متریش نباشه باید رو راهکاره اقا عرفان فکر کنیم
ممنونم از همگی کسانی که لطف میکنن و هم فکری میکنن
کسی پیشنهاد دیگه ای نداره؟؟علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی
دیدگاه
-
البته نمیدونم درسته یا نه :redface:
شما یه کاری کن ورودیه برقتو (همون اول سیم 700 متری که از تیر برق میگیری :mrgreenچک کن خروجی اونم چک کن (اخر 700 متر) اگه برق کلا بره
خوب نه اول سیم برق داری نه اخر ولی اگه سیمت قطع بشه اوله سیمت برقداره ولی اخرش نه پس میفهمی که یه جای سیمت قطع شده :bye
ذکات علم یاد دادنه ....
دیدگاه
دیدگاه