با سلام
من برنامه ای نوشتم که یک صفحه کلید 4X4 (کیپد) را اسکن میکنه و مقدار هگز ورودی (خوانده شده از دکمه کیپد) رو برابر با متغییرهای E الی N قرار می دهد من می خواهم این 11 متغیر را داخل یک متغیر قرار بدم و انرا توسط دستور lcd روی lcd نمایش دهم
قسمتی از برنامه که مربوط به معرفی متغیرها و جمع و ضرب برای تبدیل 11 عدد موجود در 11 متغییر به یک 11 رقمی و قرار دادن داخل یک متغیر بنام Number را در زیر گذاشتم
حال اینکه مشکل من در کامپایل این برنامه هست و در خطوط ضرب و جمع نرم افزار بیسکام خطا میده از نظر شما مشکل چیست؟؟ (البته قسمت اسکن کیپد بخاطر طولانی بودنش در زیر نگذاشتم)
من برنامه ای نوشتم که یک صفحه کلید 4X4 (کیپد) را اسکن میکنه و مقدار هگز ورودی (خوانده شده از دکمه کیپد) رو برابر با متغییرهای E الی N قرار می دهد من می خواهم این 11 متغیر را داخل یک متغیر قرار بدم و انرا توسط دستور lcd روی lcd نمایش دهم
قسمتی از برنامه که مربوط به معرفی متغیرها و جمع و ضرب برای تبدیل 11 عدد موجود در 11 متغییر به یک 11 رقمی و قرار دادن داخل یک متغیر بنام Number را در زیر گذاشتم
حال اینکه مشکل من در کامپایل این برنامه هست و در خطوط ضرب و جمع نرم افزار بیسکام خطا میده از نظر شما مشکل چیست؟؟ (البته قسمت اسکن کیپد بخاطر طولانی بودنش در زیر نگذاشتم)
کد:
Dim Ab As Single Dim Ac As Single Dim Ad As Single Dim Ae As Single Dim Af As Single Dim Ag As Single Dim Ah As Single Dim Ai As Single Dim Aj As Single Dim Ak As Single Dim Al As Single Dim Number As Single Dim E As Byte Dim F As Byte Dim G As Byte Dim H As Byte Dim I As Byte Dim J As Byte Dim K As Byte Dim L As Byte Dim M As Byte Dim N As Byte Dim X1 As Single Dim X2 As Single Dim X3 As Single Dim X4 As Single Dim X5 As Single Dim X6 As Single Dim X7 As Single Dim X8 As Single Dim X9 As Single Dim Xx As Single Main1: Xx = E * 10000000000 X9 = F * 1000000000 X8 = G * 100000000 X7 = H * 10000000 X6 = I * 1000000 X5 = J * 100000 X4 = K * 10000 X3 = L * 1000 X2 = M * 100 X1 = N * 10 Ab = Xx + X9 Ac = X8 + X7 Ad = X6 + X5 Ae = X4 + X3 Af = X2 + X1 Ag = X1 + O Ah = Ab + Ac Ai = Ah + Ad Aj = Ai + Ae Ak = Aj + Af Al = Ak + Ag Number = Aj + O
دیدگاه