اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

رطوبت سنج(َAVR)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : رطوبت سنج(َAVR)

نوشته اصلی توسط سوران آراسته
    دوست من برنامه ای که من برای این سنسور نوشتم خیلی ساده و ابتدایی بود . در دمای اتاق تستش کردم(راستش دقیق نمی تونم بگم چه دمایی بود!! :icon_razz
    در مورد برنامه ای هم که نوشتم به این صورت بود که عدد گرفته شده از ADC رو تقسیم بر 10.23 کردم یعنی بازم از 0 تا 100 محدود شد. بعد اون رو بر حسب درصد روی یک LCD کاراکتری نشون دادم! به همین سادگی به همین خوشمزگی
    برادر شما که اینقد رو کار این سنسور بیچاره حساسی چرا نمیری سراغ سنسورهای دیجیتال؟
    والا من اصلا دقت نکردم که این زبون بسته در مقابل حرارت مقدارش تغییر می کنه!!!!!!! :eek: :eek:
    بازم کمکی از دستم بربیاد در خدمتم
    عزیز من مثل این که شما به دیتا شیت این سنسور توجه نکرده اید درست این سنسور مقاومتی است من هم همین کار شما را انجام دادم اما توی دیتا شیت دقت کنید چند رنج دمایی مشخص شده که در مقابل آن سنسور چه مقاومتی ایجاد می کند من مستقیم ADC را روی lcd نمایش دادم و تغیرات این سنسور را در دمای 26 درجه سانتی گراد و 29 درجه سانتی گراد مشاهده کردم اختلاف آن در ADC خیلی خیلی خیلی زیاد بود یعنی 3 درجه سانتی گراد روی این سنسور اینقدر تاثیر می زاره پس خیلی این سنسور داغون و حساس است مشکل من هم عرض کردم با غیر خطی بودنش است انگار باید خودم روش کار کنم و یک الگریتم توی دما های مختلف براش بنویسم
    با هم متشکرم

دیدگاه

کسی نیست دقیق راهنمایی کنه این سنسور رطوبت مقاومتی رو چجوری راه اندازی کنم؟

دیدگاه

من از سنسور رطوبت خازنی HS1101 رو با 555 بستم خیلی خوبه به شرطی که دمای ای سی 555 بیست وپنج باشه چون با دما 555فرکانس خروجیش تغییر میکند ودر کل کار اشتبه هی است چون هر کار کردم اونجوری که باید جواب نمیداد ونویز پزیری شدیدی دارد و برای کار حساس تر بدرد نمی خورد.

مگر آنکه خود ای سی 555 رو باید حفاظت حرارتی بگذارید.
        هرکس راهی برای حفاظت حرارتی پیدا کرد لطفا رهش رو بگین. :angry:

دیدگاه

رطوبت سنج ها با مشکل تاخیر و دقت مواجه هستند مخصوصا اگر رطوبت سنج های مقاومتی در معرض رطوبت قرار بگیرند رطوبت را در خود نگه می دارند و تا هنگامی که این رطوبت خشک نشود جواب دقیق را نمی توان پیدا کرد.
          اما به تازگی روشی اختراع شده است که بدون رطوبت سنج میزان رطوبت اندازه گیری می شود. :nerd: :read: :read:
          به این ترتیب که از دو سنسور دما استفاده می کنیم یکی را با عایق بندی داخل آب قرار می دهیم و دیگری را در هوا نگه می داریم و با فن آن را خنک می کنیم و توسط سنجش اختلاف این دو دما می توان میزان رطوبت را مشخص کرد که این روش دقت زیادی دارد.
          برای اطلاعات بیشتر از اینترنت کمک بگیرید زیرا این پروژه دوستم هست و نمی توانم بیشتر از این اطلاعات بدهم .

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
            رطوبت سنج ها با مشکل تاخیر و دقت مواجه هستند مخصوصا اگر رطوبت سنج های مقاومتی در معرض رطوبت قرار بگیرند رطوبت را در خود نگه می دارند و تا هنگامی که این رطوبت خشک نشود جواب دقیق را نمی توان پیدا کرد.
            اما به تازگی روشی اختراع شده است که بدون رطوبت سنج میزان رطوبت اندازه گیری می شود. :nerd: :read: :read:
            به این ترتیب که از دو سنسور دما استفاده می کنیم یکی را با عایق بندی داخل آب قرار می دهیم و دیگری را در هوا نگه می داریم و با فن آن را خنک می کنیم و توسط سنجش اختلاف این دو دما می توان میزان رطوبت را مشخص کرد که این روش دقت زیادی دارد.
            برای اطلاعات بیشتر از اینترنت کمک بگیرید زیرا این پروژه دوستم هست و نمی توانم بیشتر از این اطلاعات بدهم .
            سلام
            دوست عزیز اینکاری که شما میگید زیادم جدید نیست ها. من 5 سال پیش اینکار رو انجام دادم .
            موفق باشید

دیدگاه

سلام آقای حیاتی اینکاری که میگم واقعا جدیده اگه شما 5 سال پیش انجام دادید واقعا عالی است (البته 5 سال پیش هم جدید حساب میشه )))))) )
              روش کار هم به این صورته که فقط به دو تا آی سی ال ام 35 نیاز است که سنسور دماست
              یکی را باید با فن خنک کرد و دیگری را باید در آب گذاشت بدون اینکه آب به پایه هایش بخورد
              هال اختلاف دمای این دو سنسور می تواند با ضرب در یک عدد برای کالیبره شدن می تواند میزان رطوبت را به سرعت و دقت بالا نشان دهد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط نا صر
                سلام آقای حیاتی اینکاری که میگم واقعا جدیده اگه شما 5 سال پیش انجام دادید واقعا عالی است (البته 5 سال پیش هم جدید حساب میشه )))))) )
                روش کار هم به این صورته که فقط به دو تا آی سی ال ام 35 نیاز است که سنسور دماست
                یکی را باید با فن خنک کرد و دیگری را باید در آب گذاشت بدون اینکه آب به پایه هایش بخورد
                هال اختلاف دمای این دو سنسور می تواند با ضرب در یک عدد برای کالیبره شدن می تواند میزان رطوبت را به سرعت و دقت بالا نشان دهد.
                نخواستم ضد حال بزنم

البته با LM35 نمی شه دقت خوبی گرفت

اما پیشینه روش شما حدود 200 الی 300 سال پیش هست. :rolleyes:
                برای کاری در حوزه اربعین نیاز به نیروی داوطلب هستیم.
                http://hosseinwalkingday.com

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مرتضی میرزایی
                  نخواستم ضد حال بزنم

البته با LM35 نمی شه دقت خوبی گرفت

اما پیشینه روش شما حدود 200 الی 300 سال پیش هست. :rolleyes:
                  ببخشید اما این پروژه انجام شده و به خوبی هم جواب داده

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X