ممنون
از دوستان اگر کسی از این پروگرامر جواب گرفت به ما هم بگه
ما زنده به آنیم که آرام نگیریم موجیم که آسودگی ما عدم ماست
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
خوب اگه مشکلی نداره ؟؟؟؟
فکر کنم من یه دون بسازم(یه دوهفته بعد) :redface:
موفق باشید
لطفا جواب رو به ما هم بگید
وقتی یک ملت برای فرهنگ و نژاد و ملیت خویش ارزشی قائل نشد و حقی را که طبیعت برای نگاهداری نژاد پاکش به او ارزانی داشته بود پایمال ساخت و به بیگانگان روی آورد و تسلیم شد دیگر حق ندارد از شکست و بدبختی سیاسی که خودش باعث آن شده است شکایت کند .ادولف هیتلر
خسته نباشید
کمی در باره نحوه کارتان برای دوستانی که می خواهند این پروگرامر رو بسازند توضیح بدید
آقا حل شد.
یادم رفته بود فیوز بیت هاش رو پروگرم کنم واسه کریستال خارجی
انصافا خیلی پروگرمر با حالیه
خوب آقا فرید خوشبختانه.... :biggrin:
اگه لطف کنید یک توضیح کلی در مورد ساخت بدین و چند تا عکس از مدار ساخته شده اینجا بزارین یک پروژه کامل تهیه میشه که به درد خیلیا (خودمن!) میخوره.
متشکرم
سلام....
آقا شرمنده . من نمیتونستم بیام تو سایت واسه همین دیر شد جواب دادنم.
امیرعلی جان ساختن این روگرمر که خیلی راحته . تو سایتش حدود 6-5 تا نمونه PCB طراحی شده هستش. (البته نسخه Protel ندارن.)
من اون آخری که با Eagle طراحی کرده بودن رو بردش رو ساختم. میشه گفت که سخت ترین مرحلش پروگرم کردن میکروشه (Just Kidding)
چیز خاصی برای ساختنش لازم نیست گفته بشه - چون جز میکرو بقیه قطعاتش نخود و کشمش هستن. (خازن و مقاومت و ...) :rolleyes:
باز اگه مشکلی داشتین در خدمتتونم.
این پروگرمر برای خود من یکی خیلی لازم بود . چون لپ تاپ من پورت پارالل که نداره واسه همین این خیلی بدرد من میخوره
----------------------------------------
آقای انتطاری در باره سوال شما هم باید بگم که این پروگرمر بر خلاف انتظار شما نمیتونه از طریق نرم افزار های موجود پروگرم کنه (چون نرم افزارهای موجود پروتکل استفاده شده در این پروگرمر رو ساپورت نمیکنن)
و برای پروگرم کردن میکرو لازمه که از نرم افزار AVRDude که یک نرم افزار Open Source هستش استفاده کنید.
نقشه ی فیبر آن که من دانلود کردم یک فرمتی است که شناخته نمی شود با چه برنامه ای باز می شود
آی سی که پرگرام می خواهیم بکنیم کجا قرار می گیرد
و آیا وقتی پروگرامر رو به ویندوز وصل می کنیم خودش می شناسد؟؟
و...
اگر می شود ت.ضیحی مختصر در مورد کار و ... بدهید
نقشه فیبر با فرمت brd فرمت برنامه EAGLE هستش
منظورتون از میکرو میکرویی هستش که قراره پروکرم بشه؟؟؟؟ (میکرو یی که قراره پروگرم بشه مثل STK200 میدونین دیگه 4 تا پایه miso mosi sck rst رو وصل میکنین به میکرویی که قراره پروگرم بشه)
از نظر شناختن ویندوز هم بله خودش میشناسه البته باید برای بار اول اون درایوری که همراه پروگرمر تو شاخه win-driver هست نصب کنید.
بقیش حله.
دیدگاه