اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک در ساخت دما سنج و ساعت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

کمک در ساخت دما سنج و ساعت

سلام من برنامه ساعتو نوشتم حالا میخوام بهش دما سنجم اضافه کنم ام وقتی این کارو انجام میدم ال سی دیم دیگه کار نمیکنه

میشه یه برنامه بدین که سر 1 ال سی دی هم ساعت داشته باشه هم دما ؟؟؟؟؟؟

(*میخوام حاضر آماده باشه آخه وقتم کمه*)

ممنون
    زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

پاسخ : کمک در ساخت دما سنج و ساعت

:mrgreen: :mrgreen: چیز دیگه ای میل ندارید :mrgreen: :mrgreen:

برنامه رو با چی نوشتید؟

کار نمیکنه یهنی چی؟ lcd که چیز خاصی نداره فکر میکنم میکر هنگ میکنه

اگه با بیسکام نوشتید این توضیحاتی که دادید رو میشه توی سیمولاتورش شبیه سازی کرد

هم میتونی مقدار تایمر 2 رو ببینی واسه ساعت هم مقدار به adc بدی واسه دما

:mrgreen:

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

سنسور دمات چیه؟
      RTC چیه یا از تایمرها استفده میکنی ؟
      LCD چطور کارکتری سادست؟
      بگو تا برنامه رو با بسکام برات بنویسم
      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام . میخوای با CodeVision باشه یا با Bascom ؟
        بهم بگو که میخوای با تایمر بنویسی ؟ یا داری از RTC بهره می گیری ؟
        اصلا یه شماتیک ساده بذار تا برنامه شو بهت بدم .

برای داشتن چیزهایی که تا کنون نداشته ام - باید کسی باشم که تا کنون نبوده ام .
        http://www.elec4u.ir

دیدگاه

سلام

-------------------

2 تا کلید سر اینتراپت گذاشتم واسه تنظیم دقیقه و ساعت

ال سی دی هم به پورت آ وصله (2*16

با کدویژن میخوام

نه آر تی سی نداره با تایمر-سنسور ال ام 75

ممنون
          نوشته اصلی توسط alitaroosheh
          :mrgreen: :mrgreen: چیز دیگه ای میل ندارید :mrgreen: :mrgreen:

برنامه رو با چی نوشتید؟

کار نمیکنه یهنی چی؟ lcd که چیز خاصی نداره فکر میکنم میکر هنگ میکنه

اگه با بیسکام نوشتید این توضیحاتی که دادید رو میشه توی سیمولاتورش شبیه سازی کرد

هم میتونی مقدار تایمر 2 رو ببینی واسه ساعت هم مقدار به adc بدی واسه دما

:mrgreen:

دیروز آمدم عیبشو پیدا کنم حواسم نبود یه پروژه جدید روش سیو کردم همه چی از بین رفت (*به خاطر این گفتم دیگه وقت ندارم اگه آماده ... )
          زنان به خوبیه مردان می توانند اسرار را حفظ کنند اما آنان را به یکدیگر میگویند تا در حفظ آن شریک باشند !!!

دیدگاه

سلام

راستی شما میدونستید من برنامشو دارم oo:

پارسال برای همخونه ایم نوشتم (الان دیگه بدرد نمیخوره) مال تو:

با زنگ um66 (با آلارم همون که روی ماشین آشغالی میذارن و دماسنج که جاش پتانسیومتر گذاشتم توی پروتئوس)

اینم لینک دانلود:

http://alitaroosheh.parsaspace.com/AVR/RTC.rar

pcb و همه با هم بیا و ببر ... خونه دار و بچه دار ... come over here ...

پروتئوس باز نشد ورژن 7.5 sp3 هستش (چون الان باز کردم فکر کنم فایل پدیت شده)
            به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

خیلی ممنون اما این دیگه خیلی کامل :agree:

این سخت افزارشم زیاده

من 2 تا کلید میخوام واسه تنظیم دقیقه و ساعت+ال ام 75

با کدویژن میخوام
              کاش با کدویژن بود !

اما بازم دستت درد نکنه با بیسیکم ایراد نداره چون کارمو را میندازه (*میشه قسمتای اضافیشو حذف کنی و چیزی که خواستم بذاری ؟*)

ممنون میشم

اما اگه کسی با کدویژن داره بزاره(*چون من با بیسیک کار نکردم و سی در حد دلخوشی بلدم :icon_razz

دیدگاه

سلام

خواهش میکنم ولی آخه کدویژن هم شد کامپایلر :mrgreen:

آخه این تشت حموم چیه همه دنبالشن
                به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

بابا میگن کد ویا¾ژن در برابر بسکام مثل ماکسیما در برابر ژیان میمونه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ardavanzzz
                    بابا میگن کد ویا¾ژن در برابر بسکام مثل ماکسیما در برابر ژیان میمونه
                    کی این حرفها رو در آورده ؟
                    آیا واقعا کسی تجربه کرده (در شرایط مساوی)
                    مگه نمیگن اکثر دستورات در یک کلاک سیکل انجام میشه پس چه فرقی میکنه با چه کامپایلری باشه؟
                    بیان زیاد رویه یک موضوع تعصب الکی بخرج ندیم(البته من هم تست نکردم و شاید این حرف درست باشه فقط میگم یه حرفی رو الکی نگیم)
                    پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

سلام

ببینید توی پروژهای الکترونیکی باید یه چیزی رو لحاظ کنید: استفاده بدون تعصب

اینکه دیگران میگن c خوبه c خوبه نمیشه ملاک عمل

درسته من با سی هم ور رفتم (پولو هوا ندادم ولی خیلی کار کردم)

اصلا هم بحث نمیکنم c خوبه یا بیسیک یا این کامپایلر خوبه یا نه

بحث اینجاست توی بیسیک (هر چند کنده و این قابل اثباته) سرعت اجرای پروژه خیلی زیاده... شما یه خط برنامه مینویسی ... یک دنیا علم الکترونیک اجرا میشه

بالاخره توی بهینه سازی کد یکی از دو مساله باید فنا بشه: یا سرعت باید بالا بره یا حجم باید کم بشه (البته اینجا کارایی هم باید اضافه بشه)
                      نمیشه شما مثلا با Avr-dos به اون عظمت کار کنید بعد بگید این چرا اینقدر ram مصرف میکنه: چون کارایی رو بردن بالا ram زیاد میخواد

ولی توی سی تا شما بیاید ببینید lcd چطوریه ... rtc چطوریه ... و هزار مشکل دیگه
                      احتمالا پروژه از دستتون پریده

شاید بگید این حرف درست نیست از پایه با سی کار کن تا دستت روون بشه ... درسته ولی نه با کدویژن ... این کامپایلر نیست ... این فاجعه زیست محیطیه
                      winAVR رو با اون امکانات اگه مقایسه کنید بله winAVR آخرشه

بقول روح ا... قنبری (الکترونیک جوان) : این لایبری ها هستن که کامپایلرها رو زنده نگه میدارن نه زبانشون
                      خدا رو شکر بیسکام هم خداوندگار لایبری...
                      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

دوستان عزیز بیخیال صحبت از کجا به کجا کشیده شد !!!

من قبلا میگفتم فقط سی ولی 2 روزه دارم بیسیک میخونم اصلا ازش خوشم نمیومد اما عاشقش شدم چون نسبت به سی خیلی راحته

بعدم پروژه هایی که ما میخوایم بنویسیم فرقی نمیکنه با چی باشه مهم اینه که راحت باشه و کارمونو انجام بده که بیسیک...

کدویژنم به خاطر این معروف شده چون هلو برو تو گلو شده :arrow:

من که عاشق کدویژنم کار باهش خیلی راحت شده کار منم راه میندازه

مثلا ال سی دی رو خیلی راحت وصل میکنه و خودش...

اما تو بیسیک باید تک تک تعریف کنی

درسته که دنیا پیشرفت خودشو مدیون سی هستش و قدرتش زیاده اما به نظر من هر زبانی خوبیه خودشه داره نمیشه یک طرفه ...

(*توی مسابقات جهانی فقط سی رو قبول دارن اما دلیل نیست که بیسیک بره کنار*)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ +++++++++++++++++++

حالا بیخیال پروژه من چی شد ؟؟؟؟

:cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2: :cry2:

دیدگاه

دوستان عزیز پس چی شد ؟

کسی نمی خواد ما رو کمک کنه ؟

دیدگاه

سلام دوست عزیز
                            دوست عزیز شما برنامه ایی که نوشتین رو بذارین تا دوستان ایراداتشو بگن و اصلاحش کنند ...
                            اینجوری پیش برین فکر نمیکنم به نتیجه ایی برسین
                            یا علی...
                            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

سلام

آره راست میگه شما برنامه رو بذاری بهتره همه که مثل ما نیستن هر چی دارن رو کنن

من با سی ندارم وقت هم ندارم بنویسم ولی داشتم حتما میذاشتم :mrgreen: هیششکی تو رو دوست نداره :mrgreen:

خودت هم شروع کنی بد نیستا

ببین این یه نصیحت از طرف یه الکترونیک زده درب و داغون (خودمو میگم)

از یه جا باید شروع کنی و برنامه هاتو خودت رفع عیب کنی

درسته میگی وقت ندارم ولی از زمان درخواستت 3 یا 4 روز میگزره

من یه تاپیک دادم دیباگ کردن برنامه هایی سطح بالا در avr-studio اینم لینکش:

http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=27720.0

اینو بخون برنامه رو توش شبیه سازی کن اینطوری قدم به قدم میتونی کد سی رو شبیه سازی کنی

نمیدونم هر چی دم دستته بزن بشکن ... نه ببخشید هر چی بلدی واسه برنامت رو کن

من خودم گیر میکنم با Rs232 دیباگ میکنم
                              مثلا هر جا لازم میدونم یه خط ارسال میکنم تا ببینم میکرو در چه وضعیتیه

مثلا توی زیر برنامه وقفت یه printf بذار که یه کارکتر رو چاپ کنه یا ثانیه رو بفرسته متوجه بشه الان اینتراپت اومد
                              یا موقع نوشتن روی lcd حتما از gotoxy استفاده کن تا جایی که توی صفحه نمایش نیست چیزی ننویسی ... اینو هم با printf بفرست که ببینی x و y چندن
                              رد گیرهای مدار رو اینطوری میشه راحتتر پیدا کرد

oo:

ببخشید الان 1.5 نصفه شبه من نه کیبورد رو درست میبینم نه مانیتورو ... تازگی مثل جغدها شب کار شدم ... کلی غلط املایی و انشائی ... اگه بدو بیراه میگم دست خودم نیست ... میگم مدیران سایت 12 شب به بعد سایت رو ببندن همسایه هامون راحت باشن :mrgreen:
                              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X