اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

سرعت تبدیل در ADC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

سرعت تبدیل در ADC

سلام دوستان

من به تازگی چیزی رو متوجه شدم که خیلی برام عجیبه. من تو پروژه ای که دارم کار می کنم از ADC میکرو استفاده می کنم. نکته ای که وجود داره اینه که وقتی به ADC ولتاژهای کمی میدم (نزدیک صفر ولت) سرعت تبدیل زیاده ولی وقتی به ADC ولتاژهای زیادی میدم (نزدیک 5ولت) سرعت تبدیل کم میشه.
    برای حل این مشکل من از کریستال خارجی استفاده کردم اما مشکل حل نشد.
    از دوستان اگه کمکی بکنن ممنون میشم.
    عمر گران میگذرد خواهی نخواهی سعی بر آن کن نرود رو به تباهی
    مطلب دل را طلب از سوی خدا کن زآنکه بود رحمت او لا یتناهی

پاسخ : سرعت تبدیل در ADC

چونکه کانتر adc در ولتاژهای پائین زودتر رست میشه وهر چه ولتاژ ورودی adc بالا تر بره کانتر داخلی بایستی بیشتر کار کنه وبعد رست بشه تا آماده تبدیل بعدی بشه وزمان بیشتری میخواد(زمان تبدیل عدد ثابتی نیست ویه رنج داره)

دیدگاه

سلام

یکی از راههای پیشرفت اینه که شما دنبال پیشرفت باشید یه راه دیگه اینه که دیگران رو بیارید زیر سطح خودتون :mrgreen: تا از همه سر تر بشید :mrgreen:

اینجا هم همینطوره اگه سرعت توی ولتاژهای پایین زیاده از گین های بالا استفاده کنید تا ACD دیرتر جواب بده :mrgreen: اینطوری هم مقدارها دقیقتره هم کلی زمان استفاده میشه مثلا مقدار adc رو باید تقسیم بکنی بر -10 :mrgreen: بعد ولتاژهای خیلی کم دیرتر از ولتاژهای زیاد زمان میبرن :mrgreen:
      به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

رضا جان
        به نظر اشکالی در اندازه گیری زمان داری!

مبدل داخل میکرو از نوع SAR هست و در این نوع مبدل زمان تبدیل همیشه ثابته و ارتباطی به ولتاژ ورودی نداره. شمارشی هم در کار نیست. روش تبدیل مانند بابل سورت در برنامه نویسیه که همیشه زمان ثابتی میبره.
        با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

آقایون مسئله جدیه ها.....

احمدجان
          من زمان رو اندازه نمی گیرم. من عددی که نتیجه ADC هستش رو با سون سگمنت نمایش میدم. وقتی که ولتاژ ورودی کمه، نمایشگر زود زود رفرش میشه. درحالی که برای ولتاژهای بالاتر نمایشگر با سرعت کمتری رفرش میشه. در واقع این مساله اصلا نیاز به اندازه گیری زمان نداره و با چشم هم قابل مشاهده است

دیدگاه

رضای عزیز
            این دلیل نمیشه که زمان تبدیل تغییر کنه. ممکنه قسمت نمایشگر برای عددهای بزرگ تاخیر بیشتری داشته باشه.

اگه دیتا شیت اتمل یا هر نوشته ای درباره ی ADCآ‌ های SAR رو نگاه کنی سریعا در می یابی که سرعت تبدیل به بزرگ یا کوچک بودن عدد ربطی نداره. تعداد کلاک لازم برای تبدیل همیشه ثابته!
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

پس بگو من فکر کردم اندازه گرفتی

این مشکل بر میگرده به تبدیل عدد به رشته: یه عدد 1 یا 2 رقمی خیلی خیلی سریعتر از یه عدد چهار رقمی به رشته تبدیل میشه

میتونید اینو با تایمر اندازه بگیرید : من الان اعداد یادم نیست ولی print کردن long زمان وحشتناکی رو میخواد تا print یه عدد مثلا از جنس byte

اینم بخاطر اینه که avr تقسیم نداره و با شیفت و این چیزا تقسیم میکنن پس یه عدد چهار رقمی که چهار بار بر 10 تقسیم میشه با باقیه مخلفات و تبدیل تک تک اعداد به کارکتر اسکی ... مادررررر جان....

میدونم تقسیم 8 بیتی بر 8 بیتی 97 کلاک میگیره (چه برسه به 16 بیتی و ... با جابجا کردن نتیجه توی ram ) حالا پیدا کن پرتقال فروشو
              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

متشکرم دوستان
                من عدد رو، روی سون سگمنت نمایش میدم پس هیچ دستور Print و یا چیز دیگه ای در کار نیست.
                اما باید رقم ها تفکیک بشن که من این کار رو انجام میدم. شاید این کار زمان بر باشه و مشکل از اینجا ناشی بشه. من تست می کنم و جواب رو به اطلاع دوستان می رسونم.

دیدگاه

آقا منظورم این بود که وقتی شما عدد رو به یکی از توابعی میدید که خروجیش اسکیه مثله print یا lcd یا هر چیز دیگه این تبدیل از فرمت عدد یه رشته خیلی زمان بره

به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                  X