اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نویز روی خط تلفن

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نویز روی خط تلفن

سلام
    من دارم روی پروژه تلفن گویا کار می کنم بعد از اشغال خط نویز روی خط می افته و باعث میشه مدار تشخیص شماره من اعداد رو براحتی تشخیص نده و باید یه مدت طولانی دستم رو روی یه عدد نگه دارم تا شاید شماره رو نشون بده
    مدارتشخیص شماره من مشکلی نداره مطمئنم مشکل از ورودیه که همراه با نویز است چون قبلا اصلا نویز روش نبود و درست و دقیق کار می کرد

برای اشغال خط یه مقاومت 330 اهم 5 وات رو با خط موازی می ذارم
    برای تشخیص شماره باید زمین آی سی mt8870 با زمین خط تلفن یکی باشه
    قبل از اینکه زمین ها رو یکی کنم هیچ نویزی روی خط نیست ولی به محض وصل کردن VCC و GND یه صدای اضافی میاد روی خط .
    ولتاژ ac ، VCC و GND رو اندازه گرفتم صفر ولت بود

موقع اشغال خط هیچ ولتاز ac نباید وجود داشته باشه ولی مدار من یه مقدار ولتاژac داره که با خازن های های زیر 500 پیکو هم که می ذارم حذف نمی شن

در ضمن وقتی مقاومت 100 اهم 10 وات می ذارم نویز کمتر میشه ولی شماره ای رو نشون نمیده
    در صورتی که حداقل مقاومت 330 اهم 5 وات من یه عددهایی رو نشون میده

کلا می خوام بدونم نویز روی خط رو چه جوری از بین ببرم

راستی یه مقاومت متغیر با ولتاز هم به جای مقاومت قبلی می ذارم ( فکر کنم VDR اسمش ) ولی اون دیگه اصلا خط رو هم اشغال نمیکنه .روی اون نوشته v250 و زیر اون نوشته 15
    ولتاژش درست انتخاب کردم ؟ طرز استفاده خاصی داره؟

ممنون میشم اگه کمک کنید

پاسخ : نویز روی خط تلفن

سلام
    والا من اینکار رو تا بحال نکردم ولی من یه شماره گیر درست کرده بودم با dtmfout توی بیسکام با attiny2313

وجود میکرو روی خط صدای نویز میده نمیدونم چرا ولی فکر میکنم با اپتوکوپلر باید از خط جدا میکردم ولی :redface: من با c945 میکرو رو وصل کرده بودم به خط

تمام قوانین رو زیر پا گذاشتم ولی کار میکرد ولی کافی بود موقعی که من مدار رو به خط وصل میکردم یکی زنگ بزنه تا همه چیز از بین بره

مقاومتم 470 اهم 1/4 وات بود (داغ میکرد ولی زود خنک میشد :mrgreen

در ضمن تغذیه مدار من از usb کامپیوتر بود اینطوری نویز وحشتناک بود تا آداپتوریش کردم باز هم بود تا اینکه خازن 2200میکرو گذاشتم دیگه نویز کمتر نشد ولی قابل قبول بود (مقاومت رو زیاد کم نکن به خط آسیب میزنه)

اصلا من موندم این چینی ها این مدارهای درپیتی رو میدن همه کار رو میکنه تازه ساعتش هم از خط تنظیم میشه ولی دریغ از یه ایراد... چرا؟
    به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

پاسخ : نویز روی خط تلفن

شما باید خط تلفن رو از مدارتون با یه ترانس ایزوله کنین .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...