اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

نمایش حروف انگلیسی روی صفحه اسیلوسکوپ

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نمایش حروف انگلیسی روی صفحه اسیلوسکوپ

سلام

من میخوام حروف انگلیسی رو با استفاده از میکروکنترلر روی صفحه اسیلوسکوپ نمایش بدم، از اونجا که موضوعیه که از هر کی میپرسم اولین باره که شنیده!! گفتم اینجا مطرحش کنم شاید کسی چیزی بدونه،

مثلاً برای نمایش حرف A باید یه برنامه توی میکرو بنویسم که یه تناوب از موج مثلثی رو تکرار کنه و قسمتی از شکل موج مربعی رو طوری تکرار کنه که حرف A رو تشکیل بده.

شایدم بهتر باشه از دو تا میکرو استفاده بشه که یکی موج مثلثی و اون یکی قسمتی از موج مربعی رو تکرار کنه و بعد به دو تا کانال اسکوپ متصل بشن. البته برای حروفی مثل E کار سختتر میشه.

مشکل من اینجاست که من در زمینه برنامه نویسی میکرو کنترلر مبتدی ام و هنوز نمیدونم دقیقاً چه جوری باید مثلا یک تناوب موج مثلثی رو بسازم به طوری که وقتی خروجی رو به اسکوپ وصل میکنی این موج رو ببینی.

کسی میتونه کمک کنه؟

البته خودمم دارم روش کار میکنم اگه به نتایج جدیدی رسیدم خبر میدم!

پاسخ : نمایش حروف انگلیسی روی صفحه اسیلوسکوپ

سلام
    عزیزم من میتونم برات انجام بدم که یک کمی خرج داره ولی خودتم می تونی تو google پیدا کنی.

دیدگاه

اقا راحتترین کار اینه که شما بیاید دو کانال pwm تایمر شماره 1 رو راه بیندازید و هر کدام رو به یکی از کانالهای اسکوپ بدی بعد هم اسکوپ رو تو حالت xy قرار بدی بعد یکی از کانالهای pwm رو به عنوان اسکن کننده صفحه انتخاب کنی بعد با کانال دیگه بیای و اطلاعات بدی یعنی با تغییر ولتاژ از صفر ولت تا 5 ولت صفحه رو اسکن کنی بعد هم با کانال دیگه شکل مورد نظر رو قسمت بندی کنی بعد هم ولتاژ نقاطی رو که باید روشن بشن رو دربیاری و با کانال اطلاعات اون ولتاژ ها رو تولید کنی فقط یه چیز دیگه برای اینکه در کل صفحه بتونی بنویسی باید رنج volt div رو روی 5 بذاری.
      همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

البته من هنوز توی برنامه نویسی مبتدی هستم و تو بعضی موارد نیاز به راهنمایی دارم، (ولی خوب اونو خودم حلش میکنم ) من میخوام خودم روش کار کنم، اگه به مشکل برخوردم مطرح میکنم.

نوشته اصلی توسط Ali_Asadzadeh
        سلام
        عزیزم من میتونم برات انجام بدم که یک کمی خرج داره ولی خودتم می تونی تو google پیدا کنی.
        توی گوگل چه عبارتی رو باید سرچ کنم؟ خودم چندتا عبارت امتحان کردم اما احتمالا عبارت رو درست نزدم!

ممنون

دیدگاه

بفرما : http://www.avrfreaks.net/modules.php?op=modload&name=News&file=arti cle&sid=638
          فتو بلاگ من
          کاردستی ها :
          روبات شطرنج باز ( یادگار دوران جوانی )
          فارسی نویسی مستقیم در نمایشگر های گرافیکی
          کتابچه خود آموز زبان توصیف سخت افزار Verilog

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X