اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ویژوال بیسیک و ارتباط کامپیوتر (پورتrs232) با میکرو

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ویژوال بیسیک و ارتباط کامپیوتر (پورتrs232) با میکرو

دوستان اگه VB.NET بلیدن لطفا کمک کنین
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=69851.new#new
    هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

با سلام،
      من اطلاعات زیادی باید به میکرو ارسال کنم، یعنی توی نرم افزار Vb ام 10 تا پشن باتون دارم، دو تا تکست دارم و هشت تا کامند دارم و هر کدوم از اینا در ارسال به میکرو، وظیفه خاصی رو انجام میدهند، کسی میدونه واسه تمایز اینا در میکرو واینکه میکرو تشخیص دهی خوبی واسه این فرمانها داشته باشه چیکار کنم؟ از ارسال کاراکتر استفاده کنم؟ کسی تجربه ای در این زمینه داره؟

دیدگاه

کسی اطلاعاتی نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheilas
          کسی اطلاعاتی نداره؟
          ما توابعی دارم که همچین کاری رو انجام می دهند

http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.90%29.aspx

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
            ما توابعی دارم که همچین کاری رو انجام می دهند

http://msdn.microsoft.com/en-us/libr...=vs.90%29.aspx
            ممنونم، من دارم لینکی که شما قرار دادین رو میخونم، میشه بیشتر توضیح بدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheilas
              ممنونم، من دارم لینکی که شما قرار دادین رو میخونم، میشه بیشتر توضیح بدین؟
              ببنید اگر درست فهمیده باشم شما دیتایی داری به این شکل TEMP:100
              که تمپ حرارت شما و عدد مقدار رما هستش خوب شما می خواهید TEMPاز عدد جدا بشه اگر اشتباه نکرده باشم این دستور کارتو راه می ندازه می با این زبان کار نکردم در زبان دیگه که من کار کردم همچین دستوری بود که در اینترنت سرچ کردم معادل اینو پیدا کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط بنیامین خلیلی
                ببنید اگر درست فهمیده باشم شما دیتایی داری به این شکل TEMP:100
                که تمپ حرارت شما و عدد مقدار رما هستش خوب شما می خواهید TEMPاز عدد جدا بشه اگر اشتباه نکرده باشم این دستور کارتو راه می ندازه می با این زبان کار نکردم در زبان دیگه که من کار کردم همچین دستوری بود که در اینترنت سرچ کردم معادل اینو پیدا کردم
                فکر کنم من منظورمو بد بیان کردم، من یکسری اطلاعات و فرمانها قراره از VB به میکرو بدم، مثلا دو تا تکست دارم که بر اساس محتوای اونها باید کارهایی خاصی توی میکرو صورت بگیره که برای اون دو تا کامند گذشتم، 8 تا کامند دیگه هم دارم که هر کدوم یکسری از پایه های میکرو رو فعال میکنند، برای دریافت این اطلاعات در میکرو اگه اشتباه نکنم از دستور getchar استفاده میشه...حالا مشکل من اینه که چطوری بین این همه فرمان واسه میکرو تمایز قایل شم...م داشتم فکر میکردم واسه هر فرمان یه کد بذارمم...نمیدونم درسته یا نه....؟؟؟؟آخه کدهام خیلی زیاد میشه :angry:

دیدگاه

خب اسم اون رو بفرست به میکرو بعد برای میکرو شرط بزار همین ! اسم پوش پاتن و.....

دیدگاه

سلام، من سخت افزار ارتباط ویژوال بیسیک با مگا 32 رو بستم و از max232n و db9 استفاده کردم، یه برنامه ساده هم با یه کامند نوشتم به صورت زیر:
                    Private Sub Form_Load()
                    MSComm1.CommPort = 1
                    MSComm1.PortOpen = True
                    End Sub

Private Sub Command1_Click()
                    MSComm1.Output = "t"
                    End Sub

توی میکرو هم جیتگ را غیرفعال کردم و از پورت c استفاده کردم و یه led به پین صفر اون وصل کردم برنامم اینه:
                    #include <mega32.h>

// Alphanumeric LCD Module functions
                    #asm
                    .equ __lcd_port=0x1B ;PORTA
                    #endasm
                    #include <lcd.h>
                    #include <stdio.h>
                    #include <delay.h>

//void display_no (int no);

unsigned char h;
                    void Init(void)
                    {

// Input/voidOutput Ports initialization
                    // Port A initialization
                    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=In Func2=In Func1=In Func0=In
                    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=T State2=T State1=T State0=T
                    PORTA=0x00;
                    DDRA=0x00;

// Port B initialization
                    // Func7=In Func6=In Func5=In Func4=In Func3=Out Func2=In Func1=In Func0=In
                    // State7=T State6=T State5=T State4=T State3=0 State2=T State1=T State0=T
                    PORTB=0x00;
                    DDRB=0xFF;

// Port C initialization
                    PORTC=0x00;
                    DDRC=0xFF;

if (h=="t&quot
                    {
                    PORTC=0x0f;
                    }

// Port D initialization
                    PORTD=0x00;
                    DDRD=0xFF;

// USART initialization
                    // Communication Parameters: 8 Data, 1 Stop, No Parity
                    // USART Receiver: On
                    // USART Transmitter: On
                    // USART Mode: Asynchronous
                    // USART Baud Rate: 2400
                    UCSRA=0x00;
                    UCSRB=0x18;
                    UCSRC=0x86;
                    UBRRH=0x00;
                    UBRRL=0x67;
                    h=getchar();
                    }
                    ولی برنامم جواب نمیده، میخوام وقتی کلید رو توی vb فشار میدم led رو روشن کنه،
                    بادریت توی میکرو 2400 هستش ولی توی Vb، 9600 است، ضمن اینکه کریستالم رو داخلی 4 مگ گذاشتم، یه جا خوندم نوشته باید تقسم کریستال به بادریت وی بی اعشار نده در غیر اینصورت خطا میده، ولی اخه من فقط میخام یه پین یک بشه یعنی واسه اسن هم باید کریستالمو 11059200 بذارم؟ بعدش سرعت بادریت توی VB و codevision باید مثل هم باشه؟
                    به نظرتون اشکال از اینهاست؟
                    روشی واسه تست وجود نداره؟
                    من سخت افزارشو چک کردم فکر نمیکنم سخت افزارش مشکلی داشته باشه، خواهش میکنم هر کسی میدونه کمکم کنه....

دیدگاه

طبق اطلاعاتی که الان به دست اوردم فهمیدم که بادریت میکرو و وی بی باید مثل هم باشه، این دو تا رو مشابه هم 2400 قرار دادم ولی باز خواب نگرفتم :angry:
                      شاید باید کریستال رو هم تغییر بدمم؟!!!!!کسی چیزی نمیداند؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Soheilas
                        طبق اطلاعاتی که الان به دست اوردم فهمیدم که بادریت میکرو و وی بی باید مثل هم باشه، این دو تا رو مشابه هم 2400 قرار دادم ولی باز خواب نگرفتم :angry:
                        شاید باید کریستال رو هم تغییر بدمم؟!!!!!کسی چیزی نمیداند؟
                        بیشتر همه باود ریت رو9600 چون خطا نداره

دیدگاه

من با قرار دادن باد ریت 2400 برای میکرو و VB تونستم یه led رو که متصل به میکرو بود روشن کنم....کریستالم هم داخلی 4 مگا بود...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X