اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

فلاشر 12 ولت dc

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

فلاشر 12 ولت dc

سلام دوستان
    من میخوام با AVR یه فلاشر درست کنم که 4 تا لامپ 12 ولت dc را روشن و خاموش کنم.
    میخواهم بدونم به غیر از رله آیا راه دیگه ای هست که بتونم لامپها را به میکرو وصل کنم یا نه
    ممنون
    The harder I work, the luckier I get

پاسخ : فلاشر 12 ولت dc

سلام
    میتونی از تریاک استفاده کنی بعد وصلش کنی به یه اپتو تریاک بعدم بدی به میکرو مدارت کاملا ایزوله میشه
    ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

استفاده از تریستور و ولتاژ آتشیتش هم هست :mrgreen:
      صدایی از قلب آذربایجان

Ya$a odlar yurdum AZERBAICANIM

دیدگاه

این را ببین
        http://www.4shared.com/file/104139122/1bdf1f26/opto_cubler.html
        :bye :bye

دیدگاه

سلام
          شما می تونی از یک آی سی به شماره uln2803 استفاده کنی که vdd اونو به طور مثال میتونی 12 ولت بدی
          برای دیدن مشخصات آی سی به www.alldatasheet.com مراجعه کن
          موفق باشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط asmasm
            این را ببین
            http://www.4shared.com/file/104139122/1bdf1f26/opto_cubler.html
            :bye :bye

سلام دوست من
            من میخوام با ولتاژ DC کار کنه نه ac منبع را که عوض کردم dc گذاشتم جواب نداد یه سره روشن میمونه :sad:

دیدگاه

کلا در ولتاژ dc میتونم از ترایاک به عنوان کلید استفاده کنم یه نه؟

دیدگاه

سلام
                ترایاک جوری ساخته شده که وقتی اونو روشن کردی روشن میمونه و خاموش نمیشه.برا خاموش کردنش باید یا ولتاژ رو کم کنی یا از جریان مخالف استفاده کنی .برا همین منظوره که بیشتر تو ولتاژ متناوب کاربرد داره و تو ولتاژ مستقیم زیاد کاربرد نداره.شما میتونید به جای ترایاک از ترانزیستورهای قدرت یا IGBT استفاده کنید.

وفق باشی
                سه توصیه دارم:
                1.کار 2.کار 3.کار
                ادیسون

دیدگاه

وقتی که ولتاژ dc هست بهترین انتخاب بافره

uln2803 من کار کردم در حد تیم ملی جواب میده و خیلی هم خوبه فقط حواست باشه که بافر نات هست
                  علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

اگر جرانی که می خواهید قطع و وصل کنید ac باشد میتوانید از تریاک استفاده کنید ولی اگر این طور نیست به هیچ وجه این کار امکان پذیر نیست در جریان dc بهترین سوییچ الکترونیکی ترانزیستور هست .
                    همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

خیلی ممنون از راهنماییهاتون فقط یه سوال جریان بار من حدودا 5 آمپر هست ترانزیستور یا ULN2803 میتونه این جریان و تحمل کنه؟ :question: oo: :angry:

دیدگاه

چرا که نه ترانزیستور tip122 یک ترانزیستور زوج دارلینگتون هست با قابلیت جریان دهی 5 آمپر اگر دقیقا 5 آمپر جریان می کشید باید ترانزیستور قوی تری انتخاب کنید ولی اگر تا 4.5 آمپر میکشید با یک هیت سینک خوب از این ترانزیستور بهترین استفاده میتونید ببرید قیمتش هم زیر 200 تومان هست شرمنده زهنم یاری نمی کند که ترانزیستور با قابلیت جریان دهی بالا با شکل ظاهری کوچک مثل ترانزیستور بالا باشد to-220 بهت بدم ولی ترانزیستور 2n3055 معروف با جریان دهی 15 آمپری برای جریان بالا مناسب است یه چینیش هم کار شما رو راه می اندازد.
                        همانطور که مایل نیستم بنده کسی باشم، حاضر نیستم آقای کسی باشم. کسانی که مخالف آزادی دیگرانند، خود لیاقت آزادی را ندارند.((آبراهام لینکن))

قدرت شگفت انگیز نیروهای خلاق و استعدادهای نهفته آدمی هنگامی آشکار می شود که نیازی حیاتی، تواناییهای او را به فعالیت وادارد و کشش آرزویی، سراپای وجودش را به جنب و جوش درآورد.((آبراهام لینکن))

[img width=343 height=100]http://www.elecdesigner.com/uploads/PRO-DESIGNER-GROUP.jpg[/img]

دیدگاه

ببخشید من فکر کردم برق ac رو میخواین قطع و وصل کنید :redface: من با uln2003 کار کردم باهاش موتور 12 ولتی رو درایو کردم لامپ12 ... حدودا فکر کنم تا 2 امپرو جواب میداد ولی uln2803 نمیدونم باید تو دیتا شیتش ببینید
                          موفق باشید
                          ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

نوشته اصلی توسط narek
                            خیلی ممنون از راهنماییهاتون فقط یه سوال جریان بار من حدودا 5 آمپر هست ترانزیستور یا ULN2803 میتونه این جریان و تحمل کنه؟ :question: oo: :angry:
                            50 ولت .5 امپر
                            علم چندانکه بیشتر خوانی چون عمل در تو نیست نادانی

دیدگاه

چی ... oo: ... این بیچاره uln2803

50 ولت 5 آمپر oo: این آی سی اصلا ابعادش توی این مایه ها نیست

ممکنه توی دیتاشیت یه چیزایی نوشته ولی این آی سی جریان خوبی رو سینک میکنه ولی بدرد رله زدن و این کارا میخوره

شما میخواید این کارا رو بکنید خوب کلی ترانزیستور قدرت هست

از MOSFET های IRFP استفاده کن یا اگه میتونی خوب توان رو کنترل کنی از 2n3773 استفاده کن ترانزیستور بد قیافه ایه ولی قدرتش خوبه یعنی خیلی خوبه شاید هم برای مدارت زیاده (یا از TIP3055 این قیافش بهتره)

ببین منظورم از توان اینه که مثلا باهاش زمین درست کنی توان تلف شدش زیاد نشه که ترانزیستور از گرما هلاک بشه وگرنه همه مشخصه های ترانزیستور هایی که گفتم میخوره به مدارت

در ضمن اینا رو بهتره دارلینگتون ببندی به میکرو و دیود هرز گرد مثله 1n5408 هم بزاری اینطوری مدارت کاملا امن میاد بالا و کارشو انجام میده

مثلا TIP3055 رو 400 تومان میتونی بخری برای هر لامپ یه دونه یه bd135 یا c945 (بسته به ولتاژ و جریان) یا یه چیز تو این مایه ها هم برای بایاسش
                              هر لامپ برات 550 تومان خرج ور میداره

این برای توانهای یکم بالا بود

اگه توانت پایینه مثلا 2sc1061 ترانزیستور خوبیه ولی به جریان هرز حساسه یا نمیدونم من راحت میسوزونم به هر حال دیود هرز گرد میخواد

:mrgreen: oo: :cry2: :cry:( اینقدر رفتیم توی AVR یادمون رفت اصلا رشتمون چی بود ترانزیستور هم یادمون رفته) :mrgreen: :surprised:
                              به وبلاگم سر بزنید

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X