50 ولت 5 آمپر oo: این آی سی اصلا ابعادش توی این مایه ها نیست
ممکنه توی دیتاشیت یه چیزایی نوشته ولی این آی سی جریان خوبی رو سینک میکنه ولی بدرد رله زدن و این کارا میخوره
شما میخواید این کارا رو بکنید خوب کلی ترانزیستور قدرت هست
از MOSFET های IRFP استفاده کن یا اگه میتونی خوب توان رو کنترل کنی از 2n3773 استفاده کن ترانزیستور بد قیافه ایه ولی قدرتش خوبه یعنی خیلی خوبه شاید هم برای مدارت زیاده (یا از TIP3055 این قیافش بهتره)
ببین منظورم از توان اینه که مثلا باهاش زمین درست کنی توان تلف شدش زیاد نشه که ترانزیستور از گرما هلاک بشه وگرنه همه مشخصه های ترانزیستور هایی که گفتم میخوره به مدارت
در ضمن اینا رو بهتره دارلینگتون ببندی به میکرو و دیود هرز گرد مثله 1n5408 هم بزاری اینطوری مدارت کاملا امن میاد بالا و کارشو انجام میده
مثلا TIP3055 رو 400 تومان میتونی بخری برای هر لامپ یه دونه یه bd135 یا c945 (بسته به ولتاژ و جریان) یا یه چیز تو این مایه ها هم برای بایاسش
هر لامپ برات 550 تومان خرج ور میداره
این برای توانهای یکم بالا بود
اگه توانت پایینه مثلا 2sc1061 ترانزیستور خوبیه ولی به جریان هرز حساسه یا نمیدونم من راحت میسوزونم به هر حال دیود هرز گرد میخواد
:mrgreen: oo: :cry2: :cry:( اینقدر رفتیم توی AVR یادمون رفت اصلا رشتمون چی بود ترانزیستور هم یادمون رفته) :mrgreen: :surprised:
من غلط بکنم بگم 5 امپر بابا نوشتم5. امپر که همون طور که میبینین به علت نقص فنی 5 امپر خونده شده به هر حال منظور نیم امپر بود :mrgreen: و در ضمن به نظر من بهتر از ترانزیستوره به هر حال بهت 9 تا بافر میده حالشو ببری بی دردسی بدون هیچ مشکلی من باهاش استپر موتور رو به راحتی درایو کردم رو 12 ولت :wow:
خوب وقتی یه ای سی میزاری 9 تا بافر میگیری چرا 9 تا ترانزیستور بخری هم مشقت بایاس کرئن داشته باشی هم pcb هم منتاژ هم شلوغی :twisted:
دیدگاه