اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت این برد با قبول هزینه

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

ساخت این برد با قبول هزینه

سلام. کسی می‌تونه این مدار رو برای من بسازه هزینه ساخت رو هم پرداخت میکنم
    یه مدار میخواستم که هر وقت یه میکرو سویچ رو فشار میدم رو سون سگمنت عدد صعودی بره بالا.فقط باید یه پتانسیومتر رو برد باشه که اگه زودتر از مثلاً نیم ساعت دکمه فشار داده شد عدد تغییر نکنه. اون پتانسیومتر هم برای تغییر زمان اون نیم ساعت هست که بتونم باهاش نیم ساعت بکنم یک ربع یا بکنم چهل پنج دقیقه. سون سگمنت هم دو رقمی باشه یعنی حداکثر تا عدد نود نه نشون بده. در ضمن رو برد هم یه کلید برای ریست کردن سون سگمنت باشه. مفهوم هست مهندس جان براتون که من چی می‌خوام؟

نوشته اصلی توسط Behnamdalirei@gmail.com نمایش پست ها
    یه مدار میخواستم که هر وقت یه میکرو سویچ رو فشار میدم رو سون سگمنت عدد صعودی بره بالا.فقط باید یه پتانسیومتر رو برد باشه که اگه زودتر از مثلاً نیم ساعت دکمه فشار داده شد عدد تغییر نکنه. اون پتانسیومتر هم برای تغییر زمان اون نیم ساعت هست که بتونم باهاش نیم ساعت بکنم یک ربع یا بکنم چهل پنج دقیقه. سون سگمنت هم دو رقمی باشه یعنی حداکثر تا عدد نود نه نشون بده. در ضمن رو برد هم یه کلید برای ریست کردن سون سگمنت باشه. مفهوم هست مهندس جان براتون که من چی می‌خوام؟
    سلام به نظرم سوال شما درست طراحی نشده وقتی میگویید ((هر وقت یک میکرو سوییچ رو فشار می دهم رو سون سگمنت عدد صعودی بره بالا )) یعنی محدودیتی در کار نیست ولی وقتی می گویید
    ((اگه زودتر از نیم ساعت دکمه فشار داده شد عدد تغییر نکنه )) یعنی محدودیت و بالاخره دکمه میکرو سویچ کدوم
    قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام اگه شما میتوانید برای من این برد طراحی کنید تا من کامل براتون توضیح دقیق بدم و دقیقا بگم چی می‌خوام دوست من

دیدگاه

سلام اگه شما میتوانید برای من این برد طراحی کنید تا من کامل براتون توضیح دقیق بدم و دقیقا بگم چی می‌خوام دوست من
        سلام به شما گفته شما درست مثل این هست که بهترین مهندسین انجمن رو روبروی یک در بسته قرار
        بدهید و بگویین پشت در چه چیزی هست هیچ کس کمکی نمی تواند بکند پس شرح کامل مدار رو بگین تا
        بشه در موردش نظر داد
        قصه زندگی همیشه با مدادی که ما دوست داریم نوشته نمی شه .....

دیدگاه

سلام دوست عزیز
          من متوجه شدم چی مد نظر شما هست و آمادگی خودم رو برای طراحی برد اعلام میکنم.
          در صورت موافقت اعلام کنید تا راه های ارتباطی رو براتون پیام کنم.
          ممنون

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
          X